Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2020 - Μηχανογραφικό 2020

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
Διάφορα Θέματα
Γαλλικό Ινστιτούτο: Εκδήλωση για τη διατροφική καινοτομία στη Λάρισα
 
Οι συναντήσεις του κύκλου "Η νεολαία που καινοτομεί" συνεχίζονται και στις 14 Νοεμβρίου 2019, ερευνητές και νεοφυείς επιχειρήσεις από τη Θεσσαλία και τη Γαλλία, θα παρουσιάσουν καινοτόμες πρωτοβουλίες που μετασχηματίζουν τη βιομηχανία γεωργικών προϊόντων διατροφής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας.

Στις 14 Νοεμβρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος τιμά τη Λάρισα και τη Θεσσαλία, μία από τις πιο εύφορες περιοχές της Ελλάδας, με μία βραδιά αφιερωμένη στην διατροφική καινοτομία, από την παραγωγή έως την κατανάλωση. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας

Είσοδος Ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Οι γαλλικές και ελληνικές καινοτομίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μας προσκαλούν να προβληματιστούμε, προκειμένου να οικοδομήσουμε καινοτόμους, βιώσιμους και ανθεκτικούς τομείς γεωργικών προϊόντων διατροφής. Ερευνητές και νεοφυείς επιχειρηματίες από τη Θεσσαλία και τη Γαλλία θα παρουσιάσουν καινοτόμες πρωτοβουλίες που μετασχηματίζουν τη βιομηχανία γεωργικών προϊόντων διατροφής: παρουσιάζουν τα αντιοξειδωτικά ώστε οι καταναλωτές να φροντίζουν την υγεία τους, δημιουργούν εγκαταστάσεις για προσωποποιημένη επιλογή προϊόντων στο κατάστημα, αλλάζουν την  ζωή των γεωργών διευκολύνοντας την διαχείριση των καλλιεργειών. Εκτός των άλλων  μας παροτρύνουν να επανεξετάσουμε τις συνήθειες παραγωγής και κατανάλωσης με στόχο την βελτίωση τους. Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε, μέσω σύντομων παρουσιάσεων, καινοτομίες με ποικίλες θεματικές:

* Η δύναμη των αντιοξειδωτικών:

Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Ζωικών οργανισμών - Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δια μέσω μιας καινοτόμου έρευνας, προσδιορίζει τον μοριακό χαρακτηρισμό της ελληνικής διατροφής. Εκπροσωπεί την νεοφυή επιχείρηση Foodoxys, που θα εκπροσωπηθεί από τον Φώτη Τέκο η οποία προτείνει μία προσωποποιημένη προσέγγιση της διατροφής με μεγαλύτερη  συνεισφορά  από αντιοξειδωτικά, μετά από την ανάλυση μίας σταγόνας αίματος από ένα φορητό μηχάνημα σε λιγότερο από 30 λεπτά.

* Η αυξημένη αξία της σκόνης από νωπό γάλα:

Ο Κωνσταντίνος Πετρωτός, καθηγητής του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την έρευνα του σχετικά με την μεγάλη διατροφική αξία για το σώμα για ένα συγκεκριμένο είδος τροφής, το νωπό γάλα, σε μία ειδική μορφή: σε σκόνη.

* Το προσωποποιημένο σκαν των διατροφικών προϊόντων:

Η Aleksandra Mandic  θα παρουσιάσει το Kwalito, μία εφαρμογή που επιτρέπει την σκιαγράφηση του προφίλ ενός συγκεκριμένου καταναλωτή και των διατροφικών περιορισμών: αλλεργίες, χορτοφάγοι, έγκυοι. Η εφαρμογή σκανάρει και επιλέγει γρηγορότερα τα προϊόντα.

* Η τεχνητή νοημοσύνη στις γεωργικές πρακτικές:

Ο Βαγγέλης Καραθάνος, ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Geabit, θα παρουσιάσει το μέλλον της γεωργίας μέσω μιας πλήρους τεχνολογίας με συστήματα επίβλεψης των καλλιεργειών που βοηθά τους γεωργούς αναλύοντας συνεχώς την εξέλιξη των φυτών, προβλέποντας ασθένειες, μετεωρολογικές διαταραχές και ελέγχοντας το πότισμα. 

Στο περιθώριο αυτών των παρουσιάσεων, θα διοργανωθεί μια μικρή έκθεση προϊόντων ώστε το κοινό να ανακαλύψει από κοντά τις καινοτομίες με την παράλληλη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Ο συντονισμός της βραδιάς θα γίνει από την Χρύσα Βουλγαράκη, Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στη Λάρισα και τον  Γιάννη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφο.

 

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

18.30-19.00: Εισαγωγή

Έναρξη της βραδιάς:

  • Χαιρετισμός από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα , το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

 

19.00-20.15: Παρουσιάσεις

  • Φώτης Τέκος εκπρόσωπος της νεοφυούς επιχείρησης Foodoxys.
  • Κωνσταντίνος Πετρωτός, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων, ΤΕΙ Λάρισας.

- Aleksandra Mandic, συνιδρύτρια της νεοφυούς επιχείρησης Kwalito.

- Βαγγέλης Καραθάνος, ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Geabit.

 

20.15-21.15: Συζήτηση

«Ποιο είναι το μέλλον της διατροφής και της γεωργίας στη Γαλλία και στην Ελλάδα;»,

 

21.15: Λήξη και περιήγηση στους πάγκους με τα προϊόντα.

 

Ομιλητές της βραδιάς

 

Δημήτρης Κουρέτας

Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Ζωικών οργανισμών - Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Foodoxys

 

Ο Δημήτρης Κουρέτας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1962. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Πάτρα, έπειτα και στη συνέχεια απέκτησε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία από το Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ. το 1989. Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε ερευνητής στο Harvard Medical School στη Βοστόνη. Από το 1996 είναι μέλος ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σήμερα είναι καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας και διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίου στο τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατοικεί στη Λάρισα. Μελετά τους μηχανισμούς αλληλεπίδρασης διατροφικών στοιχείων με τον οργανισμό σε μοριακό επίπεδο. Έχει δημοσιεύσει 190 άρθρα σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά,  έχει 6.500 αναφορές και h δείκτη 43 (Σεπτέμβριος 2019). Είναι Associate Editor του περιοδικού «Journal of Nutrition Toxicolog» και αρχισυντάκτης  της «Oxydative

Medicine»,  των «Oxidative Medicine» και «Cellular Longevity» όπως και στο περιοδικό «Antioxidants». Είναι ο ιδρυτής της εταιρείας που προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Foodoxys, που ειδικεύεται στη λειτουργική διατροφή (www.foodoxys.com). Η δουλειά του για την καινοτομία στα τρόφιμα έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε. Το διάστημα 2013-2014 ήταν Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου Καινοτομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (2013-2015). Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων στη Διαχείριση Χημικών Κρίσεων (SCHEER, 2018-2023). Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας (2016 έως σήμερα) και μέλος της «Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών» ((World Academy of Sciences, 2019).

 

Φώτης Τέκος

Διευθύνων Σύμβουλος της νεοφυούς επιχείρησης Foodoxys

 

https://media.licdn.com/dms/image/C4D03AQFWsF9rQEcGgg/profile-displayphoto-shrink_200_200/0?e=1577923200&v=beta&t=2HutI4Fs2T-GH2430ayfWDXI6ioKSiFyNkEOjhllnCw Ο Φώτης Τέκος γεννήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το 1995. Απόφοιτος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Οι σπουδές του ανέδειξαν την αριστεία του, αποκτώντας τον υψηλότερο βαθμό της χρονιάς του. Τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος Τοξικολογίας, είναι επίσης μέλος του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Zωικών Oργανισμών. Εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοχημείας - Ιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2015, όπου παρουσίασε ένα θέμα στα πλαίσια της εκπαίδευσης των ειδικευόμενων γιατρών του εργαστηρίου. Επιπλέον, έχει εργαστεί για ένα έτος στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Ιολογίας στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας στο πλαίσιο εκπόνησης της πτυχιακής του εργασίας.


Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η μελέτη της αντιοξειδωτικής δραστηριότητας των φυτικών προϊόντων και των διαφόρων τροφίμων, σε συνδυασμό με τις επιδράσεις τους στο ανθρώπινο προφίλ.

Έλαβε έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για τη συμμετοχή του στη δημιουργία της καινοτόμου συσκευής που ανέπτυξε η ερευνητική ομάδα του Δρ. Κουρέτα, η οποία μετρά τα επίπεδα αντιοξειδωτικών που απαντώνται σε υγρά τρόφιμα και βιολογικά υλικά. . Έχει συγγράψει 2 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Τέλος, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της νεοφυούς επιχείρησης FoodOxys.

 

Βαγγέλης Καραθάνος

 Ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Geabit

 

 Ο Βαγγέλης Καραθάνος είναι ο ιδρυτής του Geabit, μιας νεοφυούς επιχείρησης που αξιοποιεί τις δυνατότητες της καινοτομίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις γεωργικές καλλιέργειες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται  σημαντική αύξηση των αποδόσεων και καλύτερες καλλιέργειες, καθώς και σημαντική μείωση της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και χημικών ουσιών. Η Geabit αναπτύσσει συσκευές που παρακολουθούν και αναλύουν συνεχώς την υγεία, την ανάπτυξη και το στρες των φυτών. Η Geabit έχει απονεμηθεί από τη Nissan μεταξύ των 19 νεοσύστατων επιχειρήσεων που αλλάζουν αυτήν την περίοδο τον κόσμο. Το 2019 ο Βαγγέλης κατατάχθηκε στον κατάλογο "Forbes 30 Under 30".

Ο Βαγγέλης Καραθάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, τον τόπο όπου ο παππούς του έχει στην κατοχή του μια γεωργική επιχείρηση για

50 χρόνια. Οι επαφές του με τους αγρότες στην περιοχή είναι καθημερινές από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους και στις καλλιέργειες τους. Είναι επίσης πολύ καλός γνώστης του προγραμματισμού. Χρειάστηκε χρόνος γι 'αυτόν ώστε να συνδυάσει τις γνώσεις του και την προθυμία του να προσφέρει στους γεωργούς ένα εργαλείο που συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Το Geabit είναι μια συσκευή που επιτρέπει στον παραγωγό να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία, την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, βοηθώντας τον να αυξήσει την καλλιέργειά του. Είναι το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για την παρακολούθηση των καλλιεργειών,  

βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής για τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των καλλιεργειών.

«Ξεκίνησα με την δημιουργία ενός μετεωρολογικού σταθμού όπου λάμβανα δεδομένα σχετικά με τις καλλιέργειες, δηλαδή τις καιρικές συνθήκες, τη σύνθεση του εδάφους, την αγωγιμότητα, τα δεδομένα για το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα κλπ. Έδωσα όλα αυτά στον αγρότη με τη μορφή πληροφοριών μέσω μιας εφαρμογής, αρχικά στο Διαδίκτυο. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε αυτά τα δεδομένα και να κάνουμε κάτι πρωτοφανές, να τα αναλύσουμε.» Στην ηλικία των 19 ετών, δευτεροετής φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, τόλμησε να καινοτομήσει και να προτείνει λύσεις και χάρη στην επαναστατική του εφεύρεση που προσέλκυσε την προσοχή των επενδυτών και επιστημόνων σε όλο τον κόσμο.

(Πηγή: Άρθρο Αθήνα 984, 27/07/2018)

 

Κωνσταντίνος Πετρωτός

Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας

https://www.teilar.gr/dbData/Bio/pr-473d79a1.jpg

Ο Κωνσταντίνος Πετρωτός είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (το 1990, με βαθμό «λίαν καλώς»), έχοντας αποκτήσει το διδακτορικό του δίπλωμα μηχανικής τροφίμων από το ίδιο τμήμα (το 1999, με βαθμό "άριστα"). Πριν από την εκλογή του ως καθηγητή, ήταν υπεύθυνος για διάφορες θέσεις διαχείρισης και τεχνικής διαχείρισης στη βιομηχανική μεταποίηση για πολλά χρόνια. Εργάστηκε επίσης ως ανώτερος σύμβουλος στον τομέα της γεωργοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ήταν τελικά σύμβουλος σε εταιρείες παροχής συμβουλών

για τα αγρο-διατροφικά προϊόντα και απέκτησε σημαντικές ακαδημαϊκές διακρίσεις ως υπότροφος στο IKY (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) και από την Ευρωπαϊκή Ένωση για δύο χρόνια στο πλαίσιο του προγράμματος Εκπαίδευση και Κινητικότητα των Ερευνητών (TMR).

Έχει επίσης κερδίσει δύο βραβεία καινοτομίας στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA το 2013 και το 2015, καθώς και ένα ευρωπαϊκό βραβείο «δια ελιάς και αέρος» για τις δραστηριότητες καινοτομίας του έχοντας οδηγήσει στην πρόσβαση στην αγορά, καθώς και ένα βραβείο αριστείας για δύο ερευνητικά προγράμματα (Action Innovation Coupons). Διετέλεσε συντονιστής και ερευνητής πάνω από 90 ερευνητικών προγραμμάτων για τη μεταποίηση και τη συσκευασία τροφίμων και γεωργικών προϊόντων με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 1.500.000 ευρώ. Είναι επίσης διευθυντής δεκαπενταμελούς ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων και Βιοσυστημάτων στην Θεσσαλία (www.fabe.gr), που διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας αξίας 30 εκατομμύρια ευρώ. Έχει δημοσιεύσει έργα σε έγκριτα διεθνή περιοδικά στους τομείς της επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, των φυσικών αντιμικροβιακών ουσιών και των αντιοξειδωτικών, καθώς και τη χρήση φυσικών προϊόντων που συνοψίζουν συνολικά 125 άρθρα και 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μεταξύ των οποίων δύο πανευρωπαϊκά. Επίσης, η επιστημονική του εργασία έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα αφού αριθμεί 1372 αναφορές στη βάση δεδομένων Publish or Perish και 800 στη βάση δεδομένων SCOPUS.

Μέσα στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας ο καθηγητής και η ομάδα του εργάστηκαν για την επεξεργασία των σούπερ-τροφών, που ονομάζονται για τη διατροφική τους αξία στο ανθρώπινο σώμα (όπως τα γκότζι-μπέρι, αρώνια, ιπποφαές, μύρτιλο, και κράνμπερι). Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάζονται με τους τοπικούς αγρότες για μια διαδικασία μετατροπής τους σε μορφή σκόνης και, συνεπώς, για την καλύτερη εμπορία τους. Τα γκτότζι-μπέρι και η αρώνια συλλέγονται και αλέθονται σε σκόνη, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους από λίγες μέρες σε τρία χρόνια σε θερμοκρασία δωματίου, χωρίς να χάσουν τη διατροφική τους αξία. Η έρευνά τους δείχνει ότι εάν δημιουργηθεί μια πραγματική αλυσίδα βιομηχανικής παραγωγής, θα είναι δυνατή η αφθονία της ελληνικής αγοράς και η εξαγωγή τους. Η μεταποιημένη σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζαχαρωτά, καλλυντικά, ζυμαρικά (τα μούρα της αρώνιας μπορούν ακόμα να μετατραπούν σε κρασί, και όλες οι υπερτροφές  που δοκιμάστηκαν δίνουν πολύ καλές μαρμελάδες, αναμιγμένες με φρούτα). Αυτό επιτρέπει στους αγρότες να βρουν έναν τρόπο για να καλλιεργηθούν μη εμπορεύσιμες καλλιέργειες. Το κρύο διαδραματίζει επίσης ένα σημαντικό ρόλο: με της βοήθεια  της τεχνολογίας ξήρανσης με ψύξη στο εργαστήριο, η ομάδα του καθηγητή κατάφερε να βελτιώσει περαιτέρω τη διατήρηση των θρεπτικών ουσιών.

Aleksandra Mandic

Συνιδρύτρια της νεοφυούς επιχείρησης Kwalito

 

Γαλλίδα με καταγωγή από τη Σερβία, η Aleksandra Mandic είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος καινοτομίας και αειφόρου ανάπτυξης, blogger και έμπειρη υπεύθυνος επικοινωνίας. Εισήλθε στην επαγγελματική ζωή μέσω της επιχειρηματικότητας και εναλλάσσει επιχειρηματικά σχέδια και θέσεις στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Έχει ζήσει και εργαστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και έχει πλέον εγκατασταθεί στη Στοκχόλμη.

 Ξεκίνησε το Kwalito, μια εφαρμογή που σκανάρει τη διατροφή σας, το 2015 με τον συνιδρυτή Pierre. Γεννήθηκε από μια βαθιά ανάγκη να γνωρίζουμε τι βρίσκεται ακριβώς στα τρόφιμα μας για να μπορούμε να τρεφόμαστε υγιεινά. Ο ιδιόκτητος αλγόριθμος τους διασταυρώνει τα δεδομένα της σύνθεσης των προϊόντων με το προφίλ των χρηστών για να αποφασίσει εάν το προϊόν είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι. Αρχικά απευθυνόταν σε όσους πάσχουν από αλλεργίες ή δυσανεξίες και ειδικές διατροφές, αλλά σήμερα βοηθά όλους όσους επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά.

Τάσος Βασιλειάδης

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας

 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 200 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) για να λάβετε το δάνειό σας.

Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε διότι έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
- Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
- Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
- Δάνειο από € 2000 σε € 20 εκατομμύρια
- Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
- Χαμηλό επιτόκιο 3%
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
- Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς
Υποβλήθηκε πριν από 198 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
ΙΚΥ ΕΚΟ
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 21:20
Σχόλια (0)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Πτυχιακή εργασία
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 17:29
Σχόλια (1)

10%
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 20:07
Σχόλια (3)

ΙΚΥ ΕΚΟ 2017/18
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 10:12
Σχόλια (1)

Επαλ βάσεις
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 15:14
Σχόλια (3)

Πόσοι απόφοιτοι με το παλιό πρώτο πεδίο;
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 15:13
Σχόλια (6)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

ΦΟΙΤΗΤΙΚΆ ΕΝΟΊΚΙΑ
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 13:11
Σχόλια (1)

ΕΥΔΟΞΟΣ
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 01:58
Σχόλια (2)

αλλαγη ύλης
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 - 21:31
Σχόλια (0)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Κπγ 2020
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 - 16:04
Σχόλια (0)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020
Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020
KYA για τον τρόπο διεξαγωγής πανελλαδικών εξετάσεων 2020, γραπτών και προφορικών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ: Υποβολή Αιτήσεων/Δικαιολογητικών έως 29 Μαΐου
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Κυριακή, 24 Μαΐου 2020
Τι αλλαγές θα γίνουν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 18 ώρες
Σελίδα 1 από 4469 (26811 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
4467
4468
4469
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης