Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα
Τρεις διαφορετικές σχολές και καριέρες για τα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό

Είσαι αθλητικός τύπος; Ασχολείσαι από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και αγαπάς το άθλημα σου; Σου αρέσει να προβλέπεις την εξέλιξη ενός αγώνα, να σχολιάζεις την έκβαση του ή ακόμη και να οργανώνεις το πλάνο που πρόκειται να ακολουθηθεί κατά την διάρκεια του; Αν θα ήθελες να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα,  παρακάτω σου παρουσιάζονται τρεις διαφορετικές σχολές προκειμένου να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό που αγαπάς.

  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Τ.Ε.Φ.Α.Α)

Σκοπός του τμήματος είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές του σε όλα τα πεδία άθλησης, άσκησης, αθλητικής αναψυχής καθώς και φυσικής και κινητικής δραστηριότητας που αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα. Οι πτυχιούχοι του τμήματος πέραν της ένταξης τους στον κλάδο Π.Ε.11 Φυσικής Αγωγής  ως εκπαιδευτικοί στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια  γενική εκπαίδευση, μπορούν να εργαστούν,  εάν είναι κάτοχοι συναφούς Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού τίτλου,  και στη ειδική αγωγή και να διεκδικήσουν θέσεις στον κλάδο Π.Ε11.01 Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Επιπρόσθετα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση, να δραστηριοποιηθούν στον ιδιωτικό τομέα ως ειδικοί συνεργάτες σε φορείς -δομές -εργαστήρια φυσιολογίας της άσκησης ή σε κέντρα αποκατάστασης ή ακόμη και να αποκτήσουν την άδεια Ναυαγοσώστη. Τέλος έπειτα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και διαδικασίες  μπορούν να  ασχοληθούν με το επάγγελμα του προπονητή.

  • ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το συγκεκριμένο τμήμα εξειδικεύεται στο Sport Management. Είναι το μοναδικό τμήμα σε προπτυχιακό επίπεδο στη χώρα που προσφέρει γνώσεις που σχετίζονται με την Αθλητική Διοίκηση και δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους του να εργαστούν ως Διευθυντές δημοτικών προγραμμάτων άθλησης, υπεύθυνοι χορηγιών, στελέχη μάρκετινγκ, στελέχη διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και οικονομικά και διοικητικά στελέχη σε αθλητικές επιχειρήσεις, αθλητικούς οργανισμούς και αθλητικά σωματεία. Εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο και έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξετάσεις για το σώμα Ορκωτών  Ελεγκτών Λογιστών.

  •  ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Στόχος η εκπαίδευση ειδικών επιστημόνων και στελεχών που θα είναι σε θέση να συγκεντρώνουν δεδομένα από μαζικά φαινόμενα όλων των επιστημών ή από ένα σύνολο πηγών, να τα αναλύουν και να εξάγουν τη μέγιστη δυνατή πληροφορία από αυτά. Η Στατιστική και Αναλυτική δεδομένων συναντούν τον αθλητισμό για την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος αγώνων, για να αξιολογηθεί  η απόδοση μιας ομάδας ή μεμονωμένων παικτών της, ή και  η επίδραση αθλητικών στρατηγικών κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως για παράδειγμα πότε πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Χρησιμοποιούνται στα μεγάλα πρωταθλήματα ομάδες εξειδικευμένων επιστημόνων, που εξετάζουν εξονυχιστικά τα δεδομένα για να καλύψουν τις τακτικές και τις λεπτομέρειες του αντιπάλου. Τα Μαθηματικά, η Στατιστική και η μηχανική μάθηση μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά όλα τα μέλη της αθλητικής βιομηχανίας όπως ομάδες, προπονητές, παίκτες, καταναλωτές, και φιλάθλους να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους ή να λάβουν τις βέλτιστες αποφάσεις. Οι επιστήμες που βασίζονται στα δεδομένα δίνουν  σημαντικές δυνατότητες και επιλογές στην επίλυση προβλημάτων και ερωτημάτων σχετικών με τον αθλητισμό.

Μαρία Κουμανδέρη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, EMPLOY EDU ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΟΜΙΑΣ | www.employ.edu.gr

Θεόδωρος Καλαϊτζίδης, Πρόεδρος Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL – Μαθηματικός,

www.diakrotima.gr

πηγη:www.alfavita.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
Καλή επιτυχία
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 - 15:58
Σχόλια (2)
Είναι εύκολη η Αγγλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ;;
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:53
Σχόλια (1)

Μεταπτυχιακά
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37
Σχόλια (2)

Δεκαπέντε (15) θέσεις έμμισθων υποψηφίων διδακτόρων
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:46
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:41
Σχόλια (6)


Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (1)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024
Θέματα Πανελλαδικών 2024: Εκφωνήσεις - Απαντήσεις
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Παράλληλη Στήριξη- Συνεκπαίδευση:Νέα Εφαρμογή στο gov.gr
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Πανελλήνιες 2024: Πώς βρίσκω μέσο όρο βαθμών
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Πανελλήνιες 2024: Στο Γραμμικό Σχέδιο εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Σελίδα 1 από 6268 (37605 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
6266
6267
6268
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης