Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
 
 

ieknewyork.gr

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

IEK-AKMI

Μετεγγραφές

Πανελλαδικές 2016 - Μηχανογραφικό 2016

edu4u.gr facebook page

Animated Sale New - 200x200

mycat.gr

Share
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011
Πανελλαδικές 2016 - Μηχανογραφικό 2016
ΟΜΑΔΑ EDU4U: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2011, ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2011, ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ του edu4u ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

 

 Κατρακύλισμα των Ιατρικών και Πολυτεχνικών Σχολών, χωρίς προηγούμενο!

 

Αγαπητοί Αναγνώστες, η ομάδα του edu4u τελείωσε την τελική επεξεργασία, για τις αναμενόμενες βάσεις 2011 και των 500 Τμημάτων του Μηχανογραφικού δελτίου.

Η δημοσίευση αυτή, αποτελεί την δεύτερη προσέγγιση της ομάδας μας, σχετικά με το που θα πάνε οι βάσεις των Πανελληνίων 2011. Η προηγούμενη προσπάθεια, είχε σαν δεδομένο μόνο την κλιμάκωση των επιδόσεων των υποψηφίων ανά μάθημα, ενώ η τωρινή και την κλιμάκωση του γενικού βαθμού πρόσβασης, που αποτελεί και το πλέον αξιόπιστο στατιστικό στοιχείο.

Όσοι είστε «διαδικτυωμένοι» στο edu4u.gr, γνωρίζετε πως οι αναμενόμενες βάσεις που δημοσιοποιήσαμε, έδειχναν τη μεγαλύτερη πτώση βάσεων, σε σχέση με τις μελέτες των άλλων συναδέλφων και απ’ ότι φάνηκε στη συνέχεια δικαιωθήκαμε. Μάλιστα διαισθανόμενοι τη γενικότερη τάση εκφράσαμε και την ευχή πως   «…. ευχόμαστε να διαψευστούμε και η πτώση να είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Τελικά απ’ ότι φαίνεται – μετά και την ανάλυση των τελικών δεδομένων – η ευχή μας φαίνεται πως πιάνει τόπο, για τη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων. Τη φετινή χρονιά, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πολλές «πρωτοκλασάτες» σχολές θα κάνουν θεαματική βουτιά, προς τέρψη των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Για την εξαγωγή των συμπερασμάτων μας, λάβαμε υπόψη, τον αριθμό των θέσεων ανά τμήμα, τις προτιμήσεις των υποψηφίων όπως αυτές καταγράφηκαν τις προηγούμενες χρονιές και τις επιδόσεις τους (τον συνδυασμό δηλ. γενικού βαθμού πρόσβασης με τα βασικά μαθήματα του εκάστοτε πεδίου).

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ

Να αναφέρουμε σχετικά με τον αριθμό των θέσεων, πως σε πολλά περιφερειακά τμήματα, έχουμε μείωση του αριθμού θέσεων. Με την ανάλυση όμως που έχουμε κάνει, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα, πως για όλα σχεδόν τα ΑΕΙ και τα περισσότερα των ΤΕΙ, δεν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το δεδομένο αυτό, διότι ο συνολικός αριθμός των εισακτέων παραμένει αμετάβλητος, λόγω του ότι δόθηκαν επιπλέον θέσεις εισαγωγής (πάρα πολλές στην Αθήνα και κατά δεύτερο λόγο στη Θεσ/νίκη) στις ειδικές κατηγορίες:
λ.χ στο Πολυτεχνείο Θράκης, οι υψηλόβαθμοι της ειδικής κατηγορίας διεκδικούν θέσεις γενικής σειράς στο Πολυτ. Θεσ/νίκης (λόγω της πτώσης των βάσεων), ενώ οι πλέον χαμηλόβαθμοι εξ' αυτών θα διεκδικήσουν τις θέσεις της ειδικής κατηγορίας Θεσ/νίκης. Όμοια οι πλέον υψηλόβαθμοι από το Πολυτ. Θεσ/νίκης που κανονικά θα περνούσαν στην «ειδική κατηγορία», διεκδικούν θέσεις γενικής σειράς στο Πολυτ. Αθήνας - ΕΜΠ (λόγω πτώσης των βάσεων), ενώ οι πλέον χαμηλόβαθμοι εξ' αυτών θα διεκδικήσουν τις θέσεις της ειδικής κατηγορίας ΕΜΠ.


Με άλλα λόγια το έλλειμμα θέσεων της Ξάνθης, μέσω των ειδικών κατηγοριών, διασπείρεται σε ένα μεγάλο ποσοστό, στα ομοειδή Τμήματα των υψηλόβαθμων σχολών τόσο στη γενική σειρά όσο και στις ειδικές κατηγορίες. Θα μείνει όμως τελικά κι ένα μικρό έλλειμμα θέσεων, στην Ξάνθη προς όφελος των δικαιούχων ειδικών κατηγοριών δηλ. με απλά λόγια η βάση γενικής σειράς στο Πολυτεχνείο Ξάνθης (Σχολή υψηλής ζήτησης, τελευταία όμως στην αλυσίδα των ομοειδών σχολών), εκτιμούμε πως θα παρουσιάσει μια μικρή "μείωση" της αναμενόμενης πτώσης.

Αυτή η "μείωση" της αναμενόμενης πτώσης, δεν θα παρουσιαστεί όμως στα περιφερειακά τμήματα, που είναι χαμηλής ζήτησης (όπως λχ Μαθηματικό Σάμου), λόγω του ότι θα αντισταθμιστεί από τον μικρότερο αριθμό των προτιμήσεων των υποψηφίων, εξαιτίας της παρούσης οικονομικής συγκυρίας.

  


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

 

 •  Στο 1ο επιστημονικό πεδίο, θα έχουμε συγκριτικά τις μικρότερες πτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε πως θα  έχουμε τη χαμηλότερη βάση της Νομικής την τελευταία 4ετία, αφού αναμένουμε η βάση στο Τμήμα της Κομοτηνής, να διαμορφωθεί κάτω από τα 18.000 μόρια. Στα υπόλοιπα τμήματα του πεδίου η πτώση θα είναι καθολική με την πλειοψηφία των Τμημάτων να έχουν βάση εισαγωγής 400 με 600 μόρια πιο κάτω από την περσινή.  Το τελευταίο ΑΕΙ αναμένεται να έχει βάση εισαγωγής λίγο κάτω από τα 11.000 μόρια.


 • Στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο, θα έχουμε τις μεγαλύτερες πτώσεις, αφού η πλειοψηφία των Τμημάτων θα «χάσει» 800 – 1500 μόρια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και τμήματα με πολύ μεγαλύτερη πτώση. Τα περιζήτητα Τμήματα των Πολιτικών Μηχανικών και των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, θα παρουσιάσουν πτώση από 400 – 700 μόρια, να επισημανθεί πως αναμένουμε η βάση εισαγωγής για τους Πολιτικούς Μηχανικούς του Βόλου και τους Ηλεκτρολόγους της Θράκης να διαμορφωθεί λίγο πάνω από τα 17500 μόρια! •  Στο 3ο επιστημονικό πεδίο, αναμένουμε τις χαμηλότερες βάσεις εισαγωγής των τελευταίων 9 ετών, με την Ιατρική Θεσ/νίκης να κινείται οριακά λίγο κάτω από τα 19.000 μόρια και την Ιατρική Αλεξανδρούπολης οριακά πάνω από τα 18350 μόρια! Η Οδοντιατρική Αθήνας, πιθανόν, για πρώτη χρονιά θα «ξεπεράσει» για λίγες δεκάδες μορίων την τελευταία Ιατρική, η τελευταία σε αριθμό μορίων Φαρμακευτική Πατρών θα κινηθεί κοντά στα 18250 μόρια και η Κτηνιατρική Θεσσαλίας κάτω από τα 17.900 μόρια.


 Πιθανότητα για να μη συμβεί αυτή η ανατροπή - που είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών - υπάρχει μόνο στην περίπτωση που μετακινηθεί αριθμός «αρίστων» υποψηφίων από τις Πολυτεχνικές προς τις Ιατρικές Σχολές. Κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει ούτε από τη δική μας εμπειρία ούτε από την έρευνα που κάναμε σε επιλεγμένα φροντιστήρια. Αντίθετα, μέσα από διαφορετικά σενάρια που επεξεργαστήκαμε, δεν θεωρούμε καθόλου απίθανο, οι πτώσεις των βάσεων στις περιζήτητες σχολές του 3ου πεδίου να είναι ακόμη μεγαλύτερες!

 • Στο 5ο επιστημονικό πεδίο, θα συνεχιστεί ο χορός των «πτώσεων» των βάσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν από 350 μόρια για τις πλέον υψηλόβαθμες και θα φτάσουν έως και τα 1500 μόρια για Τμήματα χαμηλής ζήτησης που εδρεύουν στην περιφέρεια. Να σημειωθεί πως στο πεδίο αυτό όπως και στο 4ο, θα παρατηρηθούν οι μικρότερες βάσεις εισαγωγής οι οποίες και φέτος θα απαιτούν μέσο όρο γραπτών επιδόσεων στις πανελλήνιες κάτω από … 2!

 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Στα συγκεκριμένα Τμήματα, υπεισέρχονται πολλοί σημαντικοί παράγοντες οι οποίοι διαμορφώνουν και αλλοιώνουν τη γενική τάση των βάσεων και για τους οποίους δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση (λχ πόσες αιτήσεις έγιναν τελικά για ΤΕΦΑΑ, Στρατό και Αστυνομία ή πως είναι η κλιμάκωση του μ.ο. των γραπτών των υποψηφίων που εξετάζονται σε 2 ειδικά μαθήματα όπως συμβαίνει με τη μουσική και το σχέδιο κ.λ.π.), με αποτέλεσμα η όλη προσέγγιση να έχει αυξημένα περιθώρια ρίσκου (γι’ αυτό και δύσκολα θα βρείτε δημοσιευμένες σχετικές εκτιμήσεις).

Σύμφωνα με τη δική μας προσέγγιση, στις Στρατιωτικές Σχολές, η μείωση του αριθμού των εισακτέων κατά 10%, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αυξημένη προτίμηση των υποψηφίων – κυρίως λόγω οικονομικής κρίσης – θα μας οδηγήσει σε αρκετά μικρότερη πτώση των βάσεων από την αναμενόμενη (δεν πήραμε καθόλου υπόψη μας την αντίθετη πληροφορία που έχουμε, ότι τελικά οι αιτήσεις ήταν λιγότερες του αναμενομένου, γιατί δεν μπορέσαμε να την διασταυρώσουμε, όπως επίσης πως φέτος είχαμε περίπου 5% περισσότερες «περικοπές» υποψηφίων στον έλεγχο ύψους, λόγω πειθαρχικού ελέγχου που γίνεται στο Στρατό μετά από περσινό περιστατικό για «πλημμελή» αναστηματομέτρηση).

Αντίθετα η κατά 50% περίπου αύξηση του αριθμού των θέσεων στις Αστυνομικές Σχολές, σε συνδυασμό με τον μειωμένο αριθμό προτιμήσεων (έως στιγμής έχουμε διασταυρώσει πως υπάρχει αισθητά μικρότερη ροή αιτήσεων από την περσινή χρονιά, η προθεσμία βέβαια λήγει τη Δευτέρα, αλλά δεν πιστεύουμε πως θα αλλάξει κάτι), θα μας οδηγήσει σε σημαντική μείωση των βάσεων.

Οι φετινές επιδόσεις στο Σχέδιο (λίγο χειρότερες στο Ελεύθερο και αρκετά καλύτερες στο Γραμμικό), θα επηρεάσουν ελάχιστα, τον ρυθμό πτώσης των Βάσεων στα σχετικά ΑΕΙ –ΤΕΙ (Αρχιτεκτονική Κρήτης 20.450 μόρια), οι δε αντίστοιχες στις Ξένες Γλώσσες σε άλλες περιπτώσεις θα επιτείνουν την πτώση των Βάσεων (λιγότερο τα Γερμανικά, πολύ περισσότερο τα Αγγλικά) και σε άλλες θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα προκαλέσουν άνοδο (μεγάλη στις Γαλλικές Φιλολογίες – συνδυασμός επίδοση + μείωση θέσεων – και σημαντικές στις Ισπανικές και Ιταλικές Φιλολογίες).

Σημαντική άνοδο επίσης αναμένουμε, στα Τμήματα που απαιτούν ειδική εξέταση στη Μουσική, λόγω των πολύ καλύτερων επιδόσεων των φετινών υποψηφίων. Οι δυο τελευταίες περιπτώσεις συνιστούν και τις μοναδικές, στις οποίες αναμένουμε άνοδο, στο φετινό μηχανογραφικό.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 

Η στατιστική απόκλιση στις αναμενόμενες βάσεις εκτιμούμε πως θα είναι:

 • στην κλίμακα 18.000 - 20.000 μόρια: + - 0,5%
 • στην κλίμακα 15.000 - 18.000 μόρια: + - 1 %
 • στην κλίμακα 12.000 - 15.000 μόρια: + - 1,5%
 • στην κλίμακα 10.000 - 12.000 μόρια: + - 2%
 • κάτω από 10.000, η πλειοψηφία των τμημάτων θα κινηθεί στο +- 3 με 5 %

Στις Στρατιωτικές και τις σχολές με ειδικά μαθήματα αναμένονται κατά περίπτωση μεγαλύτερες αποκλίσεις, όχι όμως και στη γενική τάση την οποία περιγράφουμε.

Επειδή φέτος με τα νέα δεδομένα του μηχανογραφικού, θα καταγραφεί νέα στάθμιση του δείγματος, όσον αφορά τις προτιμήσεις των υποψηφίων, και περιμένουμε σε κάποια περιφερειακά κυρίως τμήματα, σημαντική απόκλιση από τη μέση τάση των ομοειδών τμημάτων (έτσι λχ περιμένουμε σε κάποια τμήματα του 4ου πεδίου να καταγραφεί και πτώση πάνω από 2.000 μόρια), όπως και σε κάποια άλλα αντίθετα να καταγραφεί πολύ μικρότερη πτώση. Γνώμη μας όμως είναι, πως αυτό θα παρατηρηθεί σε μεμονωμένα τμήματα.

 

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σας παρακαλούμε θερμά, όπως δείξετε κατανόηση για την καθυστέρηση της ανάρτησης. Οι αναμενόμενες βάσεις αναρτώνται σταδιακά και θα είναι δημοσιευμένες για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, το απόγευμα της Παρασκευής. Μέχρι τότε εσείς θα βλέπετε, τις αναμενόμενες βάσεις της αρχικής μας εκτίμησης. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα γίνει σχετική ανάρτηση και γνωστοποίηση, σε επιλεγμένη θέση, στην αρχική μας σελίδα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Όσοι θέλετε να δείτε τις εκτιμήσεις της ομάδας μας, θα πρέπει να επιλέξετε "Είσοδο" (αν δεν έχετε κωδικό, πατείστε εγγραφή – δίνετε ένα mail για επιβεβαίωση και έναν προσωπικό σας κωδικό - η διαδικασία κρατά ένα μόνο λεπτό) και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα "Μηχανογραφικό Δελτίο" και μετά Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου. Δίπλα από κάθε Τμήμα θα υπάρχει στήλη με την ένδειξη Αναμενόμενη Βάση. Για να μη γίνει σύγχυση με τα παλιά και τα νέα δεδομένα  (το σύστημα ενημερώνεται συνεχώς), προτείνουμε να επισκεφθείτε τον κόμβο μας, προκειμένου να βλέπετε τις εκτιμήσεις μας, από το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 και μετά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ότι θα διαβάσετε αποτελεί εκτίμηση της Ομάδας μας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν τις βάσεις εισαγωγής, οι οποίες θα δημοσιευθούν στα μέσα Αυγούστου.

 

 

 

 

 

 

 

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
most women cheat married men dating wives that cheat
generic mexico pharmacy viagra open link
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect
women love to cheat click here online
men and women go meet and cheat
dating for married click why do wife cheat
android spy sms sms spy spyware cell phone
free prescription cards read free prescription drug cards
is there an abortion pill how many abortions can you have aborted fetus
metformin metformin metformin

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Σχόλια (0)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ  ΘΑ ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΠΤΩΣΗ  ΣΤΗΝ  ΣΧΟΛΗ  ΔΙΕΡΜ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ  19100?ΕΧΩ  ΒΓΑΛΕΙ  18900 ΜΟΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ  ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ   ΤΟΥ  ΟΤΙ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ? 
pill for abortion online website abortion pills
online purchase abortion pill where can i get the abortion pill online pill for abortion online
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
go cheater click
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
go read pregnancy termination options
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
why some women cheat click why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1486 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Σχόλια (0)

geia sas!

Tha h8ela na sas rwthsw sxetika me tis vaseis 2012 gia t 10%.

Se ti sxoles provlepetai meiwsh twn moriwn k se ti pososta?

eidikotera provlepetai meiwsh twn moriwn ths semfe?

Sas euxaristw. 

online purchase abortion pill click here pill for abortion online
go link click
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
women love to cheat click here online
why some women cheat click why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1516 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΕ ΤΑ 14494 ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ) ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ.
pill for abortion online abortion pill abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
website how taking viagra works viagra superactive canadian
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 1796 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Σχόλια (0)
egw thelw n 3erw  an me 12..000 tha perasw teffa!:((
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
click here married affairs percent of women that cheat
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
link married cheat online
affairs with married men women cheat because go
Υποβλήθηκε πριν από 1709 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ. MEΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ). ΥΗΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ;
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
i think my boyfriend cheated on me blog.smartofficecloud.com would my boyfriend cheat
progesterone progesterone progesterone
Υποβλήθηκε πριν από 1798 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
KΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 17.300 ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?
open under arm viagra read here
open buy generic viagra viagra soft how to take
Υποβλήθηκε πριν από 1800 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)

καταφερα να δω τισ προτινομενες σχολες οπως μας λετε μεσω τησ συμπληρωσησ μηχανογραφικου...μου φανηκε πολυ αισιοδοξο....ελπιζω για μαθηματικο στα γιαννενα...τι πτωση περιμενουμε????????θελω 1083 μορια για να μπω...

cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
go link click
Υποβλήθηκε πριν από 1798 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΩΝ(ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ =26.000€ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ? ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.....????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ olymiaoura@yahoo.gr
pill for abortion online abortion pill abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
generic mexico pharmacy viagra go link
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
medical abortion procedure why abortion is wrong illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1800 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος τη βάση που έχει δώση το edu4u για την Ιατρική Κρήτης και την Οδοντιατρικη Αθήνας γιατί δεν μπορώ να τις βρω...??? Πλιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζ...!!:) Ευχαριστώ πολύ...
women who cheated wifes that cheat read
link click married cheat
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
website my wife cheated why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1802 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
Χαίρετε! Γνωρίζετε μήπως αν θα υπάρξει 10% του χρόνου??
pill for abortion online abortion pill abortion pills
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
redirect why people cheat dating for married men
go cheater click
click here married affairs percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra open link
how to cheat with a married woman how can people cheat women who cheat on husbands
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1802 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
δυστυχώς, φαιη το 10% ήταν η τελευταία χρόνια που ίσχυε! Για το σχολικο έτος 2011-12 οποίος επιθυμεί να αλλάζει σχολή είναι υποχρεωμένος να δίνει πανελλήνιες (όσο ισχύει ακόμα αυτός ο θεσμός)
read women cheat husband website
click here women that cheat on their husbands women cheat on their husbands
how to catch a cheat cheat on my wife online
open buy generic viagra viagra soft how to take
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
go abortion in canada read here
Υποβλήθηκε πριν από 1802 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Γεια σας κυριε Κουτρουμπελη. Με 18.970 εχω πιθανοτητες να περασω στην Ιατρικη Αθηνων??
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
how to catch a cheat dating for married men online
link cheater online
link click married cheat
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1802 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Χαίρετε! Έδωσα πανελλαδικές το 2010 και συγκέντρωσα στο 3ο πεδίο 18279 μόρια. Φέτος έκανα το μηχανογραφικό μου για το 10% και στόχος μου είναι η Οδοντιατρική Θεσ/νίκης. Ανήκω στην ειδική κατηγορία τωνπολυτέκνων. Έχω ελπίδες να περάσω στην συγκεκριμένη σχολή? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
read women cheat husband website
most women cheat married men dating wives that cheat
redirect catch a cheat dating for married men
click here married affairs percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra open link
how could my husband cheated on me site i told my husband i cheated
Υποβλήθηκε πριν από 1803 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
ok i ektimisi gia t 10% stn astufulakwn vlepw poia einai...egw proswpika exw 14300...dld eimai sigouros..?? t lete.??
go link click
generic mexico pharmacy viagra open link
website my wife cheated why women cheat on men they love
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
why some women cheat mdfoosball.com why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1803 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
Γεια σας, ειμαι καινουριο μέλος και δεν καταλαβα.Εχετε δημοσιευσει τισ βασεις;Πως μπορω να τις δω;Βασικά με ενδιαφερει η κτηνιατρική Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ πολυ για το χρονο σας
pill for abortion online abortion pill abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
redirect why women cheat on their husband dating for married men
generic mexico pharmacy viagra go link
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
women love to cheat open online
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1805 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
λ.χ στο Πολυτεχνείο Θράκης, οι υψηλόβαθμοι της ειδικής κατηγορίας διεκδικούν θέσεις γενικής σειράς στο Πολυτ. Θεσ/νίκης (λόγω της πτώσης των βάσεων), ενώ οι πλέον χαμηλόβαθμοι εξ' αυτών θα διεκδικήσουν τις θέσεις της ειδικής κατηγορίας Θεσ/νίκης. Όμοια οι πλέον υψηλόβαθμοι από το Πολυτ. Θεσ/νίκης που κανονικά θα περνούσαν στην «ειδική κατηγορία», διεκδικούν θέσεις γενικής σειράς στο Πολυτ. Αθήνας - ΕΜΠ (λόγω πτώσης των βάσεων), ενώ οι πλέον χαμηλόβαθμοι εξ' αυτών θα διεκδικήσουν τις θέσεις της ειδικής κατηγορίας ΕΜΠ. ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΕΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
link what is infidelity married cheat
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 1805 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
Κ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ?ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 1ου ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΠΟΛΥ.
click here women that cheat on their husbands women cheat on their husbands
reasons married men cheat all wives cheat I cheated on my boyfriend
most women cheat wives that cheat
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
women love to cheat open online
i think my boyfriend cheated on me my boyfriend cheats would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1808 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
ΕΧΩ 17303 .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΙΑΝΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ?stergiani1964@yahoo.gr
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
website my wife cheated why women cheat on men they love
go redirect pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 1806 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Mε τις βάσεις των εισακτέων από ΕΠΑΛ τι γίνεται? Με ενδιαφέρουν τα τμήματα γραφιστικής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
link cheater online
go read pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 1808 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Κ. Κουτρουμπελη Εκτιματε οτι το ΜΜΕ ΠΑΝΤΕΙΟΥ θα εχει βαση τα 17490 μορια. Εχετε λαβει υπ οψη σας οτι ο συντελεστης ειδικου μαθηματος ( ξενη γλωσσα ) ειναι 1 και Ο Χ Ι 2 σε ολα τα τμηματα των ΜΜΕ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ; Εχετε λαβει υπ οψη σας οτι αν π.χ. ενας υποψηφιος στα τμηματα αυτα πηρε 12,3 στα ΑΓΓΛΙΚΑ του δινει 1230 μορια και Ο Χ Ι 2400 ; Ευχαριστω.
cytotec abortion abortion pill buy online abortion pill online purchase
women who cheated signs of unfaithful husband read
read read here how to catch a cheater
website how taking viagra works viagra superactive canadian
open go viagra soft how to take
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 1809 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)

 Δεν μπορώ να δω εκτίμηση για καμία βάση!!!!Γιατί;

Έχω 15088 μόρια στο 2-4ο πεδίο και θέλω να μάθω αν έχω ελπίδες να πιάσω το μαθηματικό στα Ιωάννινα!

online purchase abortion pill click here pill for abortion online
read click here how to catch a cheater
link married cheat online
affairs with married men women who like to cheat go
why husband cheat click here cheat wife
website infidelity why women cheat on men they love
go how early can i get an abortion pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 1810 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ . ΕΧΩ 11650 ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
read women cheat husband website
women who cheated wifes that cheat read
how to catch a cheat dating for married men online
click here married affairs percent of women that cheat
link married cheat online
Υποβλήθηκε πριν από 1814 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Κατ αρχήν δε στάθηκε δυνατόν να καταφέρουμε να μπούμε να δούμε τις εκτιμήσεις σας. Το ίδιο συνέβη με πολλούς άλλους. Είστε απαράδεκτοι γιατί παίζετε με την αγωνία των παιδιών και των γονέων τους
click here redirect women cheat on their husbands
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1814 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
εχω 20.210 μορια μπαινω αγγλικη φιλολογια θεσσαλονικη
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
click here redirect women cheat on their husbands
how to catch a cheat dating for married men online
click here married affairs percent of women that cheat
viagra vs cialis real life comparisons go click here
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
Υποβλήθηκε πριν από 1817 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Σχόλια (2)
Έχω συγκεντρώσει 18272 μόρια από θεωρητική κατεύθυνση... η διαφορά μου από τη βάση της Νομικής στην Κομοτηνή είναι μόλις 4 μόρια... Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας, και όχι μόνο, την φτάνω. Ωστόσο, πέρυσι οι διάφορες εκτιμήσεις μίλαγαν για πτώση, αλλά μονο πτώση δεν υπήρξε- ανέβηκε 172 μόρια! Υπάρχει περίπτωση η βάση του συγκεκριμένου τμήματος να ανέβει; (Βέβαια, γνωρίζω ότι δεν επηρεάζει την βάση του τμήματος η μείωση των εισακτέων του, καθώς καλύπτονται από τις ειδικές κατηγορίες Θεσσαλονίκης και Αθηνών.) Έχω αρχίσει να ανησυχώ, γιατί φαντάζεστε πόσο τραγικό θα είναι να χάσω την σχολή αυτή για λίγα μόρια... Αναμένω την απάντησή σας... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, (jimakos93@gmail.com)
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
link married cheat online
website my wife cheated why women cheat on men they love
go redirect pregnancy termination options
progesterone progesterone progesterone
Υποβλήθηκε πριν από 1820 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Εγώ που έχω βγάλει 17.907 μόρια πιάνω Νομική Κομοτηνής;Το e-mail μου ειναι cucumber201093@yahoo.gr
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
women love to cheat open online
website infidelity why women cheat on men they love
i think my boyfriend cheated on me blog.smartofficecloud.com would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1807 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
paidia vrikate ts ektimiseis gia ts vaseis;den mporw na ts vrw...
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
how women cheat married men having affairs link
generic mexico pharmacy viagra open link
Υποβλήθηκε πριν από 1818 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Με 18152 περνάω πολιτικό μηχανικό ;; Και αν για ποια πόλη υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ;; Είναι πιθανό να με πιάσει η ειδική κατηγορία θεσσαλονίκης ;;; Κύριε Αποστόλη παρακαλώ απαντήστε μου στο xristos.1993@hotmail.com
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
redirect why women cheat on their husband dating for married men
click here married affairs percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra open link
open buy generic viagra viagra soft how to take
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
website my wife cheated why women cheat on men they love
how could my husband cheated on me read i told my husband i cheated
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1821 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
Με 18152 περνάω πολιτικό μηχανικό ;; Και αν για ποια πόλη υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ;; Είναι πιθανό να με πιάσει η ειδική κατηγορία θεσσαλονίκης ;;; Κύριε Αποστόλη παρακαλώ απαντήστε μου στο xristos.1993@hotmail.com
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
read website how to catch a cheater
viagra vs cialis real life comparisons go click here
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
link husband watches wife cheat married cheat
how to cheat with a married woman women cheat husband women who cheat on husbands
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1821 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
kurie koutroubeli,me moria 17.003 pernaw euelpidwn opla?
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online
read women cheat husband website
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
open read here viagra soft how to take
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1823 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
ΕΧΩ 17559 ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
click here redirect women cheat on their husbands
how could my husband cheated on me scottdangelo.com i told my husband i cheated
Υποβλήθηκε πριν από 1823 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Κυριε Αποστόλη εχω 15245 μορια περναω φυσικο Ιωαννινων? ευχαριστω
women who cheated online read
redirect catch a cheat dating for married men
link cheater online
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
website open why women cheat on men they love
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 1826 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Κύριοι, Καλή σας μέρα! Θα ήθελα να με ενημερώσετε όσον αφορά την εκτίμησή σας για τις βάσεις Ψυχολογίας σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
most women cheat married men dating wives that cheat
women who cheated online read
affairs with married men what makes married men cheat go
website my wife cheated why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1829 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
ειπατε οτι το απογευμα της προηγουμενης παρασκευης θα αναρτηθουν οι εκτιμησεις σας.Δεν τις βρισκω.
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
read click here how to catch a cheater
generic mexico pharmacy viagra open link
open go viagra soft how to take
website open why women cheat on men they love
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1829 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
παρακαλω κ.Κουτρουμπελη βασεις Αρχιτεκτονικων Σχολων?
pill for abortion online abortion pill abortion pills
reasons married men cheat all wives cheat I cheated on my boyfriend
how women cheat married men having affairs link
click here i dream my husband cheated on me percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra go link
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
Υποβλήθηκε πριν από 1830 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
ποιά είναι η πρόβλεψή σας για τη βάση των μορίων στη Γεωπονια Θεσσαλονίκης
pill for abortion online website abortion pills
women love to cheat when women cheat online
go how early can i get an abortion pregnancy termination options
how could my husband cheated on me read i told my husband i cheated
Υποβλήθηκε πριν από 1830 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
eixate pei oti thn paraskeyh to apogeyma 8a eixate tis telikes ektimiseis ... alla ki alla pros to paron
women who cheated signs of unfaithful husband read
click here married affairs percent of women that cheat
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 1833 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
exw 19.896 kai 8a i8ela na ma8w pou pernaw;
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
click here redirect women cheat on their husbands
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
redirect why people cheat dating for married men
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
Υποβλήθηκε πριν από 1833 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)
με ολο το θαρος και το σεβασμο θα ηθελα να πω πως σε ολα αυτα τα σχολια δεν υπηρξε απαντηση....ευχαριστω
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 1834 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
exw 19.999 pernaw pou8ena;
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
read women cheat husband website
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
click here click percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra buy viagra online at link
website how taking viagra works viagra superactive canadian
go read pregnancy termination options
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1833 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
18059 για πολιτικος μηχανικος πατρα?
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
women who cheat on their husband signs of infidelity unfaithful husband
how to catch a cheat cheat on my wife online
viagra vs cialis real life comparisons generic viagra sales click here
open buy generic viagra viagra soft how to take
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
women love to cheat click here online
Υποβλήθηκε πριν από 1834 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Pote tha dhmosiefthoun oi telikes sas ektimiseis?
cytotec abortion open abortion pill online purchase
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
how women cheat married men having affairs link
link buy viagra online legitimate pharmacy viagra uk cheap purchase buy
link click married cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1834 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Κυριε Κουτρουμπελλη, θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι δυνατον πως θα διαμορφωθουν περιπου οι βασεις στα τεφαα κομοτηνης σερρων και θεσσαλονικης καθως και αν γνωριζετε το συνολικο αριθμο των ετησεων που εγιναν..... alex-enzo93@hotmail.com
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
read website how to catch a cheater
how women cheat read here link
generic mexico pharmacy viagra open link
Υποβλήθηκε πριν από 1834 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Αγαπητε Κυριε Κουτρουμπελλη, παρακληση εαν σας ειναι ευκολο, εχω 18058 μορια,υπαρχει καποια ελπιδα για Ιατρικη Θρακης Ιωαννινων ,Φαρμακευτικη Πατρων,Θεσ/νικης? ευχαριστω εκ των προτερων
pill for abortion online abortion pill abortion pills
how often do women cheat on their husbands when a husband cheats how many women cheat on their husbands
how women cheat read here link
viagra vs cialis real life comparisons go click here
how to cheat with a married woman women cheat husband women who cheat on husbands
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 1835 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
mporeitai n m peite poso 8 einai i vasi st tmima tn viologikon efarmogon st ionnina...apantiste m st cristina_18_11@windowslive.com euxaristo pl!!
pill for abortion online website abortion pills
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
most women cheat married men dating wives that cheat
open read here viagra soft how to take
link what is infidelity married cheat
go redirect pregnancy termination options
medical abortion procedure why abortion is wrong illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1835 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
κ.αποστολη συμφωνα με τις εκτιμησεις σας ποσο περιπου πιστευετε οτι θα κυμανθουν οι βασεις στη λογοθεραπεια
redirect why people cheat dating for married men
read read here how to catch a cheater
affairs with married men women cheat because go
Υποβλήθηκε πριν από 1837 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Σχόλια (2)
κ.Αποστόλη στο 1ο πεδίο έχω 17546 μορια κ στ 5ο 17083 θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας πίανω αφενός νομική κομοτηνής και αφετερού οικονομικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ποιό είναι πιο πιθανό σενάριο.και επιπλεόν ποτε εκτιμάτε οτι θα βγούν οι βάσεις; θα τ εκτιμούσα αν είχα μια άμεση απάντηση.Eυχαριστώ!
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
read website how to catch a cheater
link cheater online
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
women love to cheat when women cheat online
go redirect pregnancy termination options
i think my boyfriend cheated on me i think my boyfriend cheated on me would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1838 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσα μόρια είναι αυτή η συμαντική αύξηση στις μουσικές σχολές?
pill for abortion online abortion pill abortion pills
most women cheat married men dating wives that cheat
women who cheated signs of unfaithful husband read
read read here how to catch a cheater
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
Υποβλήθηκε πριν από 1837 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
αν ειναι εύκολο απαντήστε μου στπ ioakeim32@hotmail.com.Ευχαριστώ.
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
redirect catch a cheat dating for married men
link married cheat online
link what is infidelity married cheat
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 1838 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
έχω 18602 πως το βλέπετε πιάνω νομική αθηνών???
pill for abortion online website abortion pills
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
how to catch a cheat dating for married men online
link what is infidelity married cheat
go how early can i get an abortion pregnancy termination options
medical abortion procedure why abortion is wrong illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1838 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Με 17887 στο 3ο πεδίο, εχω πιθανοτητες για κτηνιατρικη καρδιτσας??
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
generic mexico pharmacy viagra open link
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
progesterone progesterone progesterone
Υποβλήθηκε πριν από 1839 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Mε 18299 περνάω Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, σας παρακαλώ απαντήστέ μου στο simosi@hol.gr Eυχαριστώ
cytotec abortion open abortion pill online purchase
women who cheated signs of unfaithful husband read
how women cheat married men having affairs link
how to catch a cheat go online
go online read here
medical abortion procedure why abortion is wrong illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1839 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
(Αντίθετα η κατά 50% περίπου αύξηση του αριθμού των θέσεων στις Αστυνομικές Σχολές, σε συνδυασμό με τον μειωμένο αριθμό προτιμήσεων (έως στιγμής έχουμε διασταυρώσει πως υπάρχει αισθητά μικρότερη ροή αιτήσεων από την περσινή χρονιά, η προθεσμία βέβαια λήγει τη Δευτέρα, αλλά δεν πιστεύουμε πως θα αλλάξει κάτι), θα μας οδηγήσει σε σημαντική μείωση των βάσεων). Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν έχετε μάθει τον ακριβή αριθμό των αιτήσεων, σε σχέση με την εκτίμηση που κάνατε για τα 13.500 μόρια στις Αστυνομικές σχολές. Ευχαριστώ.
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
ΜΕ 18435 ΣΤΟ 3ο ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ.......
click here click percent of women that cheat
women love to cheat when women cheat online
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)
θα ηθελα να με βοηθησετε σας παρακαλω!! το +1%. το -2 % τι σημαινουν?? και για τα τει εχετε πει τπτ?? και συγκεκριμενα νοσηλευτικη γιαννενα ποσο λετε να κινηθει?? ευχαριστω πολυ!
cytotec abortion abortion pill buy online abortion pill online purchase
most women cheat married men dating wives that cheat
read click here how to catch a cheater
website viagra softgels viagra superactive canadian
open read here viagra soft how to take
affairs with married men women who like to cheat go
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Πού αναμένονται οι βάσεις για το τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης στη Χίο;
pill for abortion online abortion pill abortion pills
women who cheated signs of unfaithful husband read
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
μακάρι να είναι έτσι σας ευχαριστώ για την καλή ανάλυση
read women cheat husband website
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
website open why women cheat on men they love
how could my husband cheated on me read i told my husband i cheated
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (3)
χαχαχα γελασαμε καλα κυριε αποστολε σοβαρευτειτε λιγο δεν υπαρχει περιπτωση η θεσσαλονικη να ειναι κατω απο 19000 μορια η πτωση που δινετε ειναι εξωπραγματικη
cytotec abortion abortion pill buy online abortion pill online purchase
read women cheat husband website
most women cheat wives that cheat
how often do women cheat on their husbands why husbands cheat how many women cheat on their husbands
read click here how to catch a cheater
open buy generic viagra viagra soft how to take
how could my husband cheated on me read i told my husband i cheated
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
most women cheat married men dating wives that cheat
women who cheated wifes that cheat read
how to catch a cheat dating for married men online
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
τελικα εχεις μεγαλο προβλημα
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
how to catch a cheat dating for married men online
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)
η θεσσαλονικη θα ναι 19100 για να συνεβαινε αυτο που δινει ο κυριος αποστολος θα επρεπε οι 19-20 να ηταν 200 οπως ηταν το 2002
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online
read women cheat husband website
reasons married men cheat all wives cheat I cheated on my boyfriend
redirect catch a cheat dating for married men
open go viagra soft how to take
link buy viagra online legitimate pharmacy viagra uk cheap purchase buy
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
οπότε, που πιστεύεις οτι θα κυμανθεί η τελευταία ιατρική???
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
how often do women cheat on their husbands online how many women cheat on their husbands
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
viagra vs cialis real life comparisons go click here
open buy generic viagra viagra soft how to take
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1838 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)
Ποιο είναι το ανώτερο όριο βάσης για την ιατρική Αλεξανδρούπολης? Μπορεί να υπερβεί τα 18400?
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
redirect why women cheat on their husband dating for married men
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)
εννοειται οτι θα τα υπερβει καλα ο κουτρουμπελης εχει καποιο συγγενη που δινει για αυτο δινει μεγαλες πτωσεις
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
most women cheat wives that cheat
viagra vs cialis real life comparisons generic viagra sales click here
open buy generic viagra viagra soft how to take
progesterone progesterone progesterone
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Σχόλια (0)
σου ςχουν πει ποτε ποσο κομπλεξικος και μαλακας εισαι?
pill for abortion online abortion pill abortion pills
click here redirect women cheat on their husbands
women who cheated online read
how to catch a cheat cheat on my wife online
link click married cheat
Υποβλήθηκε πριν από 1812 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (2)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΙΟΥ
how often do women cheat on their husbands when a husband cheats how many women cheat on their husbands
link husband watches wife cheat married cheat
go read pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
14.040
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
how often do women cheat on their husbands when a husband cheats how many women cheat on their husbands
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
link what is infidelity married cheat
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 1836 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
ΠΕΡΙΠΟΥ 11.500 ΜΟΡΙΑ
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Σχόλια (2)
κ. Κουτρουμπέλη, όπως γνωρίζετε από τις 30/6, σε post που είχα δημοσιεύσει με τίτλο"ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ" είχα επισημάνει ότι΄" με την παραδοχή ότι οι αριστούχοι με ΒΠ 18-20 στο 3ο επιστημονικό πεδίο θα είναι 1700-1800 τότε ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ (ή και λίγο κάτω) ΑΠΟ 18.000 ΜΟΡΙΑ"
 
Σκοπός αυτής της πρόβλεψής μου (που στηρίχτηκε σε ορισμένα δεδομένα τα οποία ανέλυα στο αντίστοιχο post, αλλά επιπλέον και στις εξής παρατηρήσεις - πως έγραψαν οι υποψήφιοι της περιοχής μου και κυρίως - στο γεγονός ότι ανάγοντας τους βαθμούς ενός υποψηφίου με 16.400 μόρια στο 3ο πεδίο και 16.050 στο 2ο,4ο πεδίο σε αντίστοιχα μόρια του 2010 (παίρνοντας σαν βάση αναφοράς τα στατιστικά των γραπτών 2010 και 2011) προέκυπτε ότι ο εν λόγω υποψήφιος εάν έδινε εξετάσεις το 2010 θα συγκέντρωνε περίπου 17.500 μόρια τόσο στο 3ο όσο και στο 2ο,4ο πεδίο (τώρα τα μόρια είναι ίσα γιατί ο εν λόγω υποψήφιος έχει καλύτερη επίδοση, σε σχέση με πέρυσι, στα Μαθηματικά και τη Φυσική και χειρότερη στη Βιολογία και Χημεία)
 
Επίσης σε άλλο post είχα προβλέψει (καθαρά από διαίσθηση) ότι οι αριστούχοι 19-20 του 3ου πεδίου θα είναι 350-400. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? . Οι αριστούχοι του 3ου πεδίου με 19-20 είναι 488 και αντίστοιχα με 18-20 είναι 1943 (στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο). ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ραγδαία πτώση των βάσεων ήταν πασιφανής από την αρχή. Στοιχειώδες μυαλό χρειαζόταν και ελάχιστες γνώσεις μαθηματικών για να καταλάβει κάποιος τι γινόταν.
 
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΡΩΜΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ τελευταια ΙΑΤΡΙΚΗ 18.250 μόρια και σε ορισμένες ειδικές κατηγορίες κάτω και από 18.000 μόρια τελευταία ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ κάτω από 18.000 μόρια ΧΗΜΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ 16.000 μόρια
 
Γράφω αυτές τις σχολές για να δείτε ενδεικτικά τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε (κατά τη γνώμη μου). Τέλος δεν νομίζω ότι η Νομική Θράκης θα πέσει στα 18.000 μόρια (μακάρι να πέσει εκεί αλλά τη βλέπω λίγο πάνω από 18.000 μόρια, όχι βέβαια πολύ, ίσως 18.050)
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
reasons married men cheat all wives cheat I cheated on my boyfriend
redirect catch a cheat dating for married men
go link click
affairs with married men women cheat because go
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 1841 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (1)

Ευχαριστούμε Πολύ για το Σχόλιο.

Δυο παρατηρήσεις:

 • H τελευταία Ιατρική, πιστεύουμε πως θα είναι αυτή, που θα "νιώσει" το βάρος της μετάθεσης σημαντικού αριθμου θέσεων από τη γενική σειρά, προς την ειδική κατηγορία άρα και θα έχει πιο μικρή πτώση από την κατ' αρχήν αναμενόμενη
 • Αν θα θέλαμε να μπούμε στον πειρασμό να βελτιώσουμε τις εκτιμήσεις μας, θα "ρίχναμε" ακόμη περισσότερο τις βάσεις εισαγωγής στα Τμήματα της Φυσικομαθηματικής και της Πληροφορικής (ΑΕΙ)
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
go link click
generic mexico pharmacy viagra go link
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
website open why women cheat on men they love
medical abortion procedure why abortion is wrong illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σχόλια (0)
περνω ιατρικη με 18309 μορια
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
click here redirect women cheat on their husbands
most women cheat wives that cheat
read website how to catch a cheater
generic mexico pharmacy viagra open link
Υποβλήθηκε πριν από 1840 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας