Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
 
 

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Animated Sale New - 200x200

Share
Αλέξανδρος Σ.
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
Δημόσιες Σχέσεις
Από ποιά τμήματα γίνεται κάποιος στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων? ΓΙατί βλέπω μόνο 2 ΤΕΙ που βρίσκονται πολύ μακριά από τον τόπο διαμονής μου(Αθήνα) και δεν μου φαίνονται και πολύ αξιόπιστα! Υποψιάζομαι πως υπάρχουν και τμήματα ΑΕΙ που μου οδηγούν σε αυτήν την κατευθυνση.Μπορείτε να μου πείτε ποιά τμήματα είναι,ποιό σ δίνει πρόκριμα για να ακολουθήσεις τις Δημόσιες Σχέσεις και αν υπάρχουν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα για τις Δημόσιες Σχέσεις? Τέλος ποιές είναι οι προοπτικές απαχόλησης για έναν που θέλει να ασχοληθεί με τις Δημόσιες Σχέσεις.
online purchase abortion pill click here pill for abortion online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1351 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Σχόλια (0)
 Δεν υπάρχει τμήμα που να σε κατοχυρώνει επαγγελματικα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Οι σπουδές θα σου δώσουν εφόδια, γνώση και βάσεις για να ενισχύσεις ταλέντα και δεξιότητες που ήδη θα πρέπει να διαθέτεις ως άτομο. Η εργασιακή σου προσωπικότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από έντονη κονωνικότητα αλλά και επιχειρηματικότητα.
 
Τα τμήματα ΑΕΙ βέβαια που έχουν τη μεγαλύτερη συνάφεια με το αντικείμενο είναι τα τμήματα Επικοινωνίας και ΜΜΕ καθώς και Τμήματα με κατεύθυνση την προώθηση πωλήσεων και τη διαφήμιση (λχ  Μάρκετιγκ και Επικοινωνίας).
 
Όμως μη ξεχνάς πως αυτό που προέχει είναι η προσωπικότητά σου. Έτσι λοιπόν παρατηρούμε πως στον χώρο αυτόν, να διακρίνονται άτομα με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σπουδές λιγότερο σχετικές λ.χ. Φιλολογικές, Κοινωνικές επιστήμες, Πάντειος, Διεθνών και Ευρ. Σπουδών, Διοίκηση των Επιχειρήσεων ή από ΤΕΙ, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε - εκτός από τα δυο των Δημοσίων Σχέσεων - το Εμπορίας και Διαφήμισης καθώς και το Εφ. Ξένων Γλωσσών στη Διοικ. και στο Εμπόριο (κάποια από αυτά απαιτούν εξέταση και στο ειδικό μάθημα της ξένης γλωσσας).
 
Μεταπτυχιακά υπάρχουν (κυρίως σε Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων) τόσο στα ελληνικά ΑΕΙ αλλά και στα ΚΕΜΕ (παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων).
 
Ένα πλήθος ιδιωτικών εταιριών, ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τον αρκετά απαιτητικό χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και της προώθησης πωλήσεων, αλλά σε κάθε περίπτωση, είμαι της γνώμης πως τις όποιες προοπτικές θα πρέπει να τις ενισχύσεις αποκτώντας καποιο βασικό πτυχίο σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς και στη συνέχεια να κάνεις μεταπτυχιακό ή επιμορφωτικά σεμινάρια εξειδίκευσης στις Δημόσιες Σχέσεις.
pill for abortion online abortion pill abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
read click here how to catch a cheater
how women cheat read here link
Υποβλήθηκε πριν από 1350 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Νομική - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Κύπρος - Τμήμα Νομικής

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης