Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ [ EXEI APOSTALEI SE OLOYS TOYS KA8HGHTES -PRYTANEIS-MME -YPOYRGEIO]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΠΘ
                                               Σύνταγμα της Ελλάδος. Άρθρο 25.

Αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων

H καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται. Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς

Τους Πρυτάνεις ΕΜΠ και ΑΠΘ                                                                                                                                  15/12/2014

Τους Καθηγητές των Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ

                                                     ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΠΘ

 Είμαστε γονείς φοιτητών υπό μετεγγραφή οι οποίοι τους τελευταίους 4 μήνες διάγουν σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας εξ αιτίας της στάσης και των κινήσεων που αφορούν στη διακοπή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεγγραφής των παιδιών μας.

Τον περασμένο Μάιο ψηφίστηκε ομόφωνα ο νόμος περί Μετεγγραφών και στη συνέχεια ακολούθησε η τροποποίησή του σε ότι αφορά τον αριθμό των δικαιούχων. Εμπιστευόμενοι τη βασική αρχή ενός κράτους δικαίου ,τα παιδιά μας έκαναν τον Ιούλιο τα Μηχανογραφικά τους γνωρίζοντας ότι δικαιούνται μεταφοράς θέσης σύμφωνα με το νόμο ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα και χωρίς επιφύλαξη και αφού είχαν προηγηθεί επαφές του Υπουργείου Παιδείας με τις Πρυτανικές αρχές σε ότι αφορά την υλοποίηση του. Τίποτα δεν προετοίμαζε τους φοιτητές για τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

Αξιότιμοι Καθηγητές των Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ, μετά από 6 ΜΗΝΕΣ από την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων αντιδράτε κατά ένα ακραίο τρόπο στην εφαρμογή του Νόμου και με την υπογραφή σας, ως φυσικά πρόσωπα, ζητάτε την ακύρωσή του από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) γιατί σύμφωνα με την αίτηση ακύρωσής σας η ιδιότητα του υπό μεταγραφή φοιτητή [ πολύτεκνος, τριτεκνος , ορφανός, πολυδυμο τέκνο κλπ] (εκτός των άλλων που αναφέρονται) θίγει «το μορφωτικό επίπεδο που η σχολή παρέχει» [σελ. 22 προσφυγή σας] και παρακωλύει [την κατά άρθρο 16 του Συντάγματος] «ακώλυτη άσκηση της διδακτικής και ερευνητικής δραστηριότητας» (σελ. 26 ). 

 Οι παραπάνω αιτιάσεις καταγράφονται την στιγμή που όλες οι άλλες Σχολές, μηδέ αυτών του ΕΜΠ και του ΑΠΘ εξαιρουμένων, μεταξύ των  οποίων και σχολές με συγκρίσιμο ή ακόμα μεγαλύτερο αριθμητικό φορτίο φοιτητών από αυτό των Αρχιτεκτονικών σχολών και με πλήθος καθηγητών συγκρίσιμο με αυτών του ΑΠΘ και αισθητά μικρότερο του ΕΜΠ και με παράλληλα εξίσου απαιτητικό εργαστηριακό εκπαιδευτικό έργο ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ και έχουν εγγράψει και ακαδημαϊκά ενσωματώσει τους υπό μετεγγραφή φοιτητές.

 Η  αντίδρασή σας – σε μια πραγματικά δύσκολη συγκυρία και για την κοινωνία και για τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα έχει φέρει τους μόνους ΑΘΩΟΥΣ σε αυτή την υπόθεση - τα παιδιά μας- που ελπίζω να μην το ξεχνάτε ότι είναι και φοιτητές σας, έστω και υπό μετεγγραφή ,αλλά και τις οικογένειές τους σε απελπιστική κατάσταση. Σε συνθήκες οικονομικού μαρασμού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ εάν δεν εφαρμοστεί ο νόμος. Περιμένοντας τη μετεγγραφή τους που έχει γίνει αποδεκτή από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΑΙΠΘ παρακολουθούν τα μαθήματά ΣΑΣ , παρά την απαξιωτική και πολλές φορές άδικα εχθρική συμπεριφορά κάποιων από τους δασκάλους τους , μαθαίνουν ξαφνικά  πως οι καθηγητές τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη – με δύο προσφυγές-για να ακυρώσουν κατ’ ουσίαν την μετεγγραφή τους και να αναστείλουν τη εγγραφή τους στη Σχολή.

 Σας απευθύνουμε κάποια ερωτήματα και επικαλούμαστε κυρίως την Παιδαγωγική σας ιδιότητα και το αίσθημα δικαίου που ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται Καθηγητής και  Ακαδημαϊκός Δάσκαλος οφείλει ΝΑ ΕΧΕΙ ιδίως όταν οι στιγμές είναι δύσκολες:

Α) Έχει γίνει κατανοητό ότι αυτή τη στιγμή οι 90 περίπου οικογένειες που ζητούν μετεγγραφή στο ΕΜΠ και  οι 50 στο ΑΠΘ βρίσκονται στα όρια της οικονομικής και ψυχικής τους αντοχής και 150 νέα και ταλαντούχα παιδιά κυκλοφορούν στις αίθουσες διδασκαλίας ως ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;

Β) Έχετε καταλάβει πως χρησιμοποιώντας τα παιδιά μας και φοιτητές σας ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ; Είναι αυτό συμβατό με την ακαδημαϊκή ηθική και δεοντολογία ??

                Γ) Έχετε αναλογιστεί το βάρος της Ακαδημαϊκής και Κοινωνικής Ευθύνης για τις ΠΛΗΓΕΣ που ανοίγετε στις ψυχές αυτών των παιδιών (που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ήδη περνάνε δύσκολες στιγμές)?  θα έχουν επάνω τους τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ και όχι του Υπουργού Παιδείας που ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ; Και αύριο,όσοι μπορέσουν, θα είναι συνάδελφοι σας και οι καλύτεροι από αυτούς διάδοχοί σας στην Ακαδημαϊκή κοινότητα και θα το ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ !  Όμως, και είναι  τραγικότερο, κάποιοι εκ των αδυνάτων ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ γιατί ΕΣΕΙΣ θα τους έχετε βλάψει . ......

                Δ) Με τις ενέργειές σας δείχνετε σαν να μην EXETE KATΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στρέφεστε στην ΟΥΣΙΑ ενάντια, όχι στον όποιο νόμο του Υπουργείου Παιδείας, αλλά στα παιδιά που με κόπο και με οικονομική αιμορραγία της μέσης Ελληνικής οικογένειας προσπαθούν να σπουδάσουν.

                Ε) Είναι τραγικό να ξέρουν ότι οι Δάσκαλοί τους διέθεσαν ένα σημαντικότατο ποσό (πέραν των 5000 € σε παράβολα στο ΣτΕ !!!! ) για να στραφούν δικαστικά εναντίον τους. Αλήθεια, ίσως δεν το γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι από εμάς ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΑ υπέρογκα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ για να αντικρούσουμε τις ενέργειες σας στο Σ.τ.Ε. που τυπικά μεν στρέφονται κατά του Υπουργού Παιδείας ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ το αποτέλεσμά τους ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

 Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμα, γιατί ο καθένας μας έχει κάτι να προσθέσει από την προσωπική του ιστορία και τον τρόπο που η συμπεριφορά σας έχει καταγραφεί στο παιδί του.

 ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ . ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

Είναι η μόνη κοινωνικά-ακαδημαϊκά-ηθικά αποδεκτή λύση. Η ομηρία των παιδιών μας δείχνει μια ανάλγητη ακαδημαϊκή κοινότητα και με κανένα τρόπο δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι δάσκαλοι των παιδιών μας είναι έτσι. Οι διεκδικήσεις σας για ακαδημαϊκή ποιότητα - που είναι και δικές μας-πρέπει να έχουν συμμάχους και όχι να αποτελούν σημείο αντιπαράθεσης μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας με τους φυσικούς σας συμμάχους -γονείς και φοιτητές. Έστω και την τελευταία στιγμή σας καλούμε να μην είστε ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΠΘ

 Υ.Γ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ;

 email : metagrafi.architect@gmail.com                                       Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 
Μετεγγραφές φοιτητών 2014 η ακύρωση του ΣτΕ και οι βουλευτικές εκλογές
 O ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ έχουν ήδη πάρει θέση υπέρ των παιδιών. Ο Κουράκης έχει μιλήσει για την ομηρία των παιδιών κλπ

Αντίθετα ο Λοβέρδος ( και όχι το πασοκ ) είπε ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για τους υπευθυνους ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ  Η ΔΕ ΝΔ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ !

ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ

τηλ: 210 3709746, 210 3708302 FAX: 210 3709745
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 76, 54624
τηλ: 2310 238120, FAX: 2310 238102

 

 

 

http://www.kourakis.gr/ Email: kourakis@parliament.gr 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ - ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ . 

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 Το Φεβρουάριο Μάρτιο ο Κουράκης θα είναι υπουργός παιδείας θέλεις η όχι να το δεχθείς !

 

Υποβλήθηκε πριν από 17 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 Το θέμα είναι το τι θα ψηφίσουμε ή το ότι τα παιδιά των αρχιτεκτονικών έχασαν τις μεταγραφές άδικα?

Για κοιτάξτε τα βιογραφικά των καθηγητών αρχιτεκτονικής και θα δείτε από ποιο χώρο προέρχονται.  Για να μην νομίζετε ότι μερικές δηλώσεις συμπαράστασης μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν αρκούν οι δηλώσεις τους λοιπόν, να πιέσουν τους καθηγητάδες τους να κάνουν πίσω, αν μπορούν και αν θέλουν βέβαια.

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (3)

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ  !!!!!!!!


ΘΑ  ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΠΘ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ:

-ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?

-ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ , ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ.

-ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

-ΤΟ ΣτΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ ΌΨΙΝ ΤΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

-ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ  ΜΑΣ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ , ΕΝΩ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

-ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 115 ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠ ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ.

 

ΚΥΡΙΟΙ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΠΤΕΣΤΕ , .....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ. !!!!!!!

 


Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!! 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΚΡΙΣΗ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Α-ΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ              ΙΔΑΝΙΚΩΝ-ΚΟΥΦΑΡΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ *ΤΥΦΛΗ*... ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΝΤΕΣ!!! ΘΛΙΒΕΡΟ...

ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣτΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ??! ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 117 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ?!! ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ *ΟΜΠΡΕΛΑ* ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ *ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ* ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΣΧΟΛΩΝ-ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ?? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΕΤΟΙΑ... 
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...

 

 ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ! ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ! ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ! ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΙΤ.ΣΧΟΛΕΣ! ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΟΥ  ΘΑ ΟΡΙΖΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ  ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ 90 ΚΑΙ 50 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ν.4009/11 ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ !!!

 ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ......ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ----------------------------------------------------

 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ .

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ , ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ , ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ(ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΦΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 ΠΡΟΣ  ´´Αλλιος Γονιός"

Κυριε ,τα παιδιά τα οποία αφορά η περίπτωση ,είναι παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να ανοίξουν τρίτο σπίτι  οι οικογένειες τους .Τουλαχιστον η πλειοψηφία.

Δεν είναι ούτε παιδιά "πελατών" ούτε μεταναστών που έρχονται με ελλιπείς γνώσεις και με πριμ  από όλη την οικουμένη να σπουδάσουν τσάμπα όπως υπονοείτε.

Αν δεν γνωρίζετε επαρκώς το ζήτημα μην σπευδετε να τσουβάλιαςετε αυτούς της προτελευταιας παραγράφου σας  με την περίπτωση μας.

 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Ποιος ο λογος να υπαρχουν διασπαρτα ανα την επικρατεια  πανεπιστημιακες μοναδες οταν πανω απο το μισο  του πληθυσμου βρισκεται στην αθηνα και στην θεσσαλονικη. Μηπως για να συντηρουνται οι τοπικες κοινωνιες με τους συνηθεις αιμοδοτες? Και τελικα οταν ενα παιδι τελειωσει τις  σπουδες του στην φιλολογια φιλολογος θα λεγεται και οχι φιλολογος του εκπα η φιλολογος του παν. Θεσσαλονικης η  φιλολογος του παν. Κρητης.Η εποχη που μια οικογενεια ειχε την δυνατοτητα να συντηρησει ενα φοιτητικο σπιτι εχει περασει προ πολλου. Και τελικα εαν η πολιτεια θεωρει οτι υπαρχει υπερπαραγωγη πτυχιουχων ας καταργησει οσες. Πανεπιστημιακες μοναδες νομιζει. Αλλα το παιχνιδι πρεπει να παιζεται με ξεκαθαρους κανονες, που πρεπει να ειναι σε γνωση ολων των ενδιαφερομενων πριν τις εξετασεις και οχι 6 μηνες μετα την ολοκληρωση τους.....
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 ?ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ!!ο υφυπουργος γεωργαντας δηλωνε παλια οτι και αντισυνταγματικος να βγει ο νομος η κυβερνηση θα φερει στη βουλη νομοθετικη ρυθμιση,ισχυει ακομα αυτο,ναι η οχι??και κυριως πρεπει να αποσπασουμε δεσμευση ΣΥΡΙΖΑ καθως ολα δειχνουν οτι θα γινει συντομα κυβερνηση.....μη πουν μετα οτι δεν γινεται τιποτα!!!
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
Δεν μπορουμε να  κανουμε  αιτηση ανακοπης  των ασφαλιστικων μετρων?? 
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

 EPEIGON STEILTE  OLOI EMAIL STO

 STE@STE.GR

  SHMERA TO PROI. EINAI EPEIGON

Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ EMAIL ΣΤΟ ΣτΕ . ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ !!!!

Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

fysika!!!

YPER TON PAIDION MAS !!! 

Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (4)
 οκ ρ παιδια τα πραγματα δεν ειναι καλα αλλα αυτη η ανακοινωση ειναι σκετο κλαμα απο τους γονεις.Ειπαμε δεν ειμαιστε και στον πολεμο.Και εγω ειμαι μελος υπερπολυτεκνης οικογενειας και με 1 μισθο αλλα μια χαρα τα βγαζουμε.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ!!!!
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ <<ΟΚ>> ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Σαφώς αποτελεἰτε εξαίρεση! Ο κόσμος δεν μπορεί να σπουδάσει τα παιδιά του, να συντηρήσει 2 και 3 σπίτια. Μην παίζετε με τον πόνο των άλλων.
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 Εσεις που ειστε αλλων σχολων εκτος απο αρχιτεκτονικης γιατι μιλατε? αφου δεν προκειται να σας ακυρώσουν....τζαμπα φασαρια κανετε
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 δεν επιτρέπεται να ασχολούμεθα και με κάτι που μας φαίνεται άδικο αν δεν αφορά τον εαυτό μας; Επειδή εμείς έτυχε να πάρουμε μετεγγραφή δεν πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τους άλλους που τους έπεσε το λαχείο; 
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ή ΟΧΙ..., ΤΟ Κ Υ Ρ Ι Ο ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.(90 ΓΙΑ ΑΡΧ.ΕΜΠ ΚΑΙ 45 ΓΙΑ ΑΡΧ. ΑΠΘ). ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ. ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟ *ΚΛΑΜΑ* ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΙΚΟΥ ΣΑΣ.                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ?!
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 Φίλε/η ΟΚ μάλλον ξεχνάς αυτούς που είναι με κανένα (0) μισθό. Βέβαια μπορεί να είσαι από αυτούς που δεν θέλουν να σπουδάζουν οι μπατίρηδες. Σ' αυτή την περίπτωση σου δίνω απόλυτο δίκαιο να γράφεις αυτά που γράφεις ! 

Συνέχισε έτσι καμάρι μας ! 

Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Οποιος τελικά δεν την θέλει την μεταγραφή, μετά όλο αυτό το μπάχαλο,  μπορεί να παραμείνει εκεί που πέρασε και τι ενέργειες πρέπει να κάνει.........????  πέρασα Βόλο, νοίκιασα σπίτι, έκατσα 1 μήνα,  από το ΑΠΘ μου είπαν ότι πρέπει να παρακολουθώ εκεί για να δώσω εκεί εξεταστική,  ήρθα Θεσσαλονίκη  έγινε το μπάχαλο και τώρα ξανακατέβηκα Βόλο!!!!!!  Θέλω να σπουδάσω ήταν και είναι το όνειρο μου να γίνω αρχιτέκτονας....... επειδή στην Θεσσαλονίκη το βλέπω χλωμό  θα μείνω ΒΟΛΟ με κάθε κόστος........  ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 12000 + ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (3)

 ;ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ¨???????????

ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ Κ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

 

Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

Ο Προεδρος της Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ με τα γνωστα κολπα πηρε πριν 7-8 χρονια με απευθειας αναθεση (πως αλλοιώς) την ανακατασκευή της μεγαλύτερης πλατείας της γενέτειρας του Βεροιας (παραδοσιακή πλατεια Ωρολογίου), . Ακόμη το ΤΕΕ και ο συλλογος αρχιτεκτόνων φωνάζουν γι αυτη την ανάθεση.

Αποτελεσμα : Ενςα απαραδεκτος χώρος τσιμέντου.....με κερκίδες (ναι καλα διαβασατε) , που εχει κοψει κεντρικό δρομο στη μεση, την ορατότητα των οδηγών και δεν έχει ουτε ενα τεραγωνικό πρασινο. Καποιοι φοιτητες του λεγεται ασχοληθηκαν μονο. Ενα ...συντριβανι χασκει αδειο με βρωμιες μεσα κ σπασμενα μάρμαρα. Ρολόι δεν υπαρχει.

Ολη η πόλη βριζει για το έκτρωμα.

Ο ιδιος δεν ξαναπατησε στην πόλη του. Ισως στην επομενη απευθειας αναθεση εμφανισθεί 

Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 Οι μηνύσεις θα κατατεθούν ούτως η άλλως.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ?

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. 

ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

 ok gaidoyria ...alla aksiotima gaidoyria !!!


ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

 PROSEKSTE TO KOSTOS !!! POIOS PLHRONEI OLA AYTA TA XRHMATA GIA THN PROSGYGH TON KA8HGHTON  ??

MIA APANTHSH KYRIOI TOY METSOBIOY....POY DEN EXETE XRHMATA GIA EKPAIDEYSH !!!!!!!!!

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 η αποφαση του στε θα αφορα μονο την αρχιτεκτονική οι όλες τις σχολές?
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
Ολη την Ελλάδα  αφορά αγόρι μου !
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 αυτό που λέτε είναι πολύ σοβαρό αν όντως ισχύει. Δηλαδή εμείς που πήραμε κανονικά μετεγραφη υπαρχη περίπτωση να μας ακυρώσουν...μεχρι και βιβλία πήραμε..Παρακαλω πολύ δώστε τεκμηριωμένη απάντηση καθώς πολύ εδω μέσα λένε μόνο για να λένε...
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
      [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
Αποκλείεται, το Σ τ Ε να ακυρώσει τόσες μεταγραφές. Θα προκαλέσει Χ Α Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
       [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΡΤΟΦΗ ,,, ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚ.ΚΡΙΤΗΡΙΑ+ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ......ΞΑΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ+ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ+ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ <<ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ>> ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ!!!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΟΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟ ΑΝΤΟΙΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
         
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ? ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ?           ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ <<ΑΕΡΑ>>ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       

Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
        [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 και εγω αυτό θεωρώ φολε μου. Δεν είναι δυνατόν να μας διαγραψουν και πάλι έγραφες και πάλι να βγάλουμε πάσο και και και...βεβαια αυτά είναι υπόθεση μιας μέρας και είναι εύκολο να γίνουν αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δενν μπορούν να κρεμάσουν τόσες χιλιάδες φοιτήτες...ακομα και κριτήρια μα βάλουν πλέον είναι πολύ αργά... Απλά ορισμένοι εδω μέσα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή με την απόφαση του στε
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 6 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
         [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)

 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΠΘ ΤΟ ΣΤΕ.......................

 

''ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑΤΕ'' ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ...............................

Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
          [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
Δεν είναι τυχαία όλα αυτά! Θα βγει η απόφαση τον Φεβρουάριο. Άρα εκλογές 25 Ιανουάριου θα έχουν όμηρους. Δεν πρέπει να υποκύψουμε . ΜΑΥΡΟ!!!! όπως μας μαύρισαν την ψυχή μας.
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
            
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 
Μετεγγραφές φοιτητών 2014 η ακύρωση του ΣτΕ και οι βουλευτικές εκλογές
 O ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ έχουν ήδη πάρει θέση υπέρ των παιδιών. Ο Κουράκης έχει μιλήσει για την ομηρία των παιδιών κλπ

Αντίθετα ο Λοβέρδος ( και όχι το πασοκ ) είπε ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για τους υπευθυνους ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ  Η ΔΕ ΝΔ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ !

ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ

τηλ: 210 3709746, 210 3708302 FAX: 210 3709745
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 76, 54624
τηλ: 2310 238120, FAX: 2310 238102

 

 

 

http://www.kourakis.gr/ Email: kourakis@parliament.gr 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ - ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ . 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
           
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ , ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ........ 

 

 

 http://www.esos.gr/arthra/36346/ste-mplokare-tis-meteggrafes-ton-foititon-i-apofasi-sto-esos

Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Φιλιππος
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
Νεο λυκειο !!
 Καλησπερα!! Ειμαι Β λυκειου και εχω αποφασισει οτι θα μου αρεσε να ασχοληθω με το περιβαλλον και τα ζωα γενικοτερα. Εχω σκεφτει την κτηνιατρικη και τη βιολογια. Ομως του χρονου μπορω να επιλεξω ενα μονο πεδιο και δεν εχουν πει ακομα αν η βιολογια θα ειναι σε αυτο των επιστημων υγειας!! Ποσο πολυ ενδιαφερουν αυτες οι δυο σχολες? Εχουν και οι δυο το περιβαλλλον και τα ζωα?? 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ. Ή ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.  
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
  Έτσι όπως το θέτεις Φίλιππε, το περιβάλλον το έχει η βιολογία και τα ζώα η κτηνιατρική. Αλλά για τα ζώα πρέπει να έχει και η βιολογία όπως είναι φυσικό, όμως δεν μπορείς να ασχοληθείς με τη φροντίδα τους σαν γιατρός (εξ'ου και κτηνίατρος) αλλά μόνο πάνω σε μελέτες και έρευνες (τομέας ζωολογίας) !!  
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Τασος
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
Επικαιρότητα
Οικονομικα Κριτηρια
 Παιδια παρτε το χαμπαρι μας κοροϊδευουν ψηλο γαζι δεν προκειτε να τα βγαλουν σε 2 τηλεφωνα που πηρα μου ειπαν οτι ετσι οπως πανε για μετα τα χριστουγεννα και βλεπουμε στα αλλα τηλεφωνα η ιδια πιπιλα απο μερα σε μερα μπαινετε στο ιντερνετ δεν βαρεθηκατε να ακουτε τα ιδια φτανει πιαα!
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
  Ρε μην παίζετε μερικοί με την αγωνία και το άγχος του κόσμου....είναι ντροπή δηλαδή. Έχουμε τα προβλήματά μας, θα έχουμε και εσάς?? 
Υποβλήθηκε πριν από 25 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (4)
 Ειναι ετοιμα αυριο θα ανακοινωθουν
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Φίλε έχω φιλο χάκερ Κανόνισε να μη βγουν αύριο και θα βρω Ποιος είσαι και από πού έγραψες το σχόλιο στο εγγυώμαι!!!!
Υποβλήθηκε πριν από 43 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Άμα βγαίνανε αυριο θα το γνώριζαν στο υπουργειο
Υποβλήθηκε πριν από 56 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
Φίλε/η, στη φάση που βρισκόμαστε θέλουμε να ακούμε καλά νέα αρκεί να είναι αληθινά.
Υποβλήθηκε πριν από 59 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ,ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ 
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Αυριο βγαινουν καλη επιτυχια σε ολους
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Ποιος στο είπε?
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Εχω στείλει email παίρνω και τηλ δεν απαντάνε  πουθενά..βάρεσαμε διαλυση
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Τηλεφώνησε κανείς στο τμήμα μηχανογραφησης??
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)

 Μόλις τηλεφώνησα, μετά από πολλές προσπάθειες, στο 210 3442546 ή 210 3443468 (δεν θυμάμαι σε ποιο από τα δύο) και η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση για πριν ή μετά τις γιορτές και να μπαίνουμε στο site του υπουργείου ή να τηλεφωνούμε καθημερινά.

Δεν πιστεύω την αναλγησία και την αδιαφορία τους. 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΥΠΕΘΥΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ 2103442312 ΚΑΙ 2103443441 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΗΡΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΥΡΙΖΕ ΣΕ ΦΑΧ  ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ  ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΧΛΩΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛ2103442064 ΚΑΙ 2103442806 ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ <<ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ>>ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΟΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ <<ΕΜΠΙΣΤΟ>> ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ????? ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ???ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Και εγώ το ίδιο αισθάνομαι. Άδειασμα και αηδία.
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΤΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Βάνα με το Χρονα είχα μιλήσει την Παρασκευή Αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικος μη ξεχνάς αύριο στις 12 είναι και η εκλογή του Προέδρου η 2η ψηφοφορία
Υποβλήθηκε πριν από 39 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Τι σου ειπε ο χρονας Νίκο?
Υποβλήθηκε πριν από 31 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
       
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Ο Χρονας λογικά για τρίτη αλλα μετά τα μασουσε Κ προσπαθούμε για το καλύτερο και για σας και τέτοια...
Υποβλήθηκε πριν από 27 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Βάνα επικοινωνήσες με την γνωστή σου από το υποργειο?
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ.Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ  ΤΩΡΑ !!!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 sto ΜΗΝΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.ΣΤΑ 2103442312 ΚΑΙ 21034425505. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛ2103442546 Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΣΤΟ 2103442064 ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Δεν σε πιέζει κανείς να μπαίνεις στο site. Εμείς ελπίζουμε και επικοινωνούμε καθημερινά με το Υπουργείο.
Υποβλήθηκε πριν από 4 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

  Παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω σε τίποτα....εγώ έστειλα για ακόμη μια φορά e-mail και μου είπαν:  Το μήνυμά σας προωθήθηκε στο Γραφείο του Υπουργού. 

 Ελπίζω να βγάλουμε άκρη.

Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
  Η ίδια είμαι που έστειλα το e-mail....όποιος θέλει να κινητοποιηθεί, καλύτερα να το κάνει με αυτό τον τρόπο όσο έχουμε χρόνο!!  
Υποβλήθηκε πριν από 4 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ MAIL  ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠ΄ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!!!
Υποβλήθηκε πριν από 4 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
  http://www.minedu.gov.gr/epikoinonia-main/gepo-main.html
Υποβλήθηκε πριν από 4 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 για πες μας και τα τηλ που πηρες και σου ειπαν για μετα τα χριστουγεννα γιατι σε μενα λενε το αντιθετο μηπως σου αρεσει να κοροιδευεις τα παιδια που περιμενουν???????????????
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Πέγκυ
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα
Άτομα που εχουν δυσλεξια που δεν εχουν παρει την πιστοποιηση
Να ρωτησω κατι τι θα γινει με τα ατομα που εχουν δυσλεξια που δεν εχουν παρει την πιστοποιηση ακομα ,μπορειτε να μας βηθησετε ,αν υπαρχει καποια αλλη λυση .Ευχαριστω.
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες