Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα   Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 17/7/ τα ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ, τι πρέπει να γνωρίζετε
 ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Λόγω της επικείμενης διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος, για το οποίο τα περισσότερα Λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα, η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων παρατείνεται ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπουργείου Παιδείας

 
 Νέα καταληκτική  λοιπόν ημερομηνία οριστικοποίησης έχει οριστεί η Παρασκευή 17-7-2015
 

Ενόψει της έναρξης της περιόδου υποβολής μηχανογραφικών το news.gr παρουσιάζει βασικές οδηγίες για την όλη διαδικασία.

1.Ποια είναι η προθεσμία υποβολής;

Από τη Δευτέρα 15-6-2015 ως και την Παρασκευή 17-7-2015, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.

2.Πότε μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό μου;

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να κάνουν την τελική Οριστικοποίηση του Μ.Δ, ως και την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015.

3.Τι χρειάζεται για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού;

Απαιτούνται  ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) και ο  8ψήφιος κωδικός εξετάσεων.

4.Πως θα δημιουργήσω τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας;

Κάθε υποψήφιος (ο ίδιος ή κάποιος εξουσιοδοτημένος από τον ίδιο) θα προσέρχεται στο Λύκειό του, θα ταυτοποιείται σε αυτό και κατόπιν θα δημιουργεί, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, τον προσωπικό του κωδικό ασφαλείας (password) (βλ. ΚΕΦ. Β και Γ). Αν ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία (βλ. παρ. Δ1), προσκομίζει και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έλεγχο με μια σχετική αίτηση. Το ΥΠΟΠΑΙΘ έχει δημιουργήσει αρχείο (βάση δεδομένων υποψηφίων έτους 2015) σύμφωνα με τις Αιτήσεις- Δηλώσεις του Φεβρουαρίου.

5.Είμαι υποψήφιος με το 10% σε ποιο Λύκειο πρέπει να πάω για τον κωδικό;

Αν πρόκειται για υποψηφίους (ημερήσιων ΓΕΛ ή ημερήσιων ΕΠΑΛ ετών 2013 ή 2014) για το ποσοστό 10% των θέσεων εισακτέων, αυτοί οι υποψήφιοι μπορούν να προσέρχονται για να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ και κατά προτίμηση στο ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που είναι πλησιέστερο στην κατοικία τους ή στο Λύκειο αποφοίτησής τους. Για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258 Α΄), οι υποψήφιοι του 2013 διεκδικούν το 40% των θέσεων και οι υποψήφιοι του 2014 διεκδικούν το 60% των θέσεων εισακτέων.

6.Είμαι απόφοιτος του 2014 δήλωσα συμμετοχή στις πανελλαδικές του 2015 αλλά τελικά δεν πήρα μέρος στις εξετάσεις. Πότε μπορώ να προσέλθω για κωδικό;

Τέλος, όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου δήλωσαν υποψηφιότητα για το 90% των θέσεων (με νέα εξέταση), δεν ανακάλεσαν την Αίτηση-Δήλωση πριν τις εξετάσεις και τελικά δεν προσήλθαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ προσέρχονται στο Λύκειό τους, για να τους επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να υπαχθούν τελικά στο ποσοστό του 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση.

7.Τι πρέπει να έχω μαζί μου όταν προσέλθω στο Λύκειο για τη δημιουργία του password;

Απόφοιτοι 2015

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ για το 90% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Απόφοιτοι 2013 και 2014 με το 10%

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

8.Πρέπει να πάω στο σχολείο για να υποβάλλω το μηχανογραφικό μου;

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς υποχρεωτικά τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Για όσους υποψηφίους που, για οποιονδήποτε λόγο, επιλέξουν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στο Λύκειό τους, θα πρέπει να τους παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Η/Υ του Λυκείου, η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή ζητήσουν από τους καθηγητές τους. 

9.Ποια είναι τα στάδια κατάθεσης του μηχανογραφικού;

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Εκεί μπορούν να βρουν τον αριθμό εισακτέων, βάσεις παλιότερων ετών, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ. Με την είσοδο στο ηλεκτρονικό Μ.Δ., βλέπουν προσυμπληρωμένα τα στοιχεία τους και στη συνέχεια τα τμήματα, ταξινομημένα ανά πεδίο (για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄) ή ανά τομέα (για τους υποψηφίους ΕΠΑΛ-Α΄). Αφού κάνουν μια πρώτη επιλογή με κάποιες προτιμήσεις, αρχικά πρέπει να επιλέξουν Προσωρινή Αποθήκευση. Αυτή τη διαδικασία της Προσωρινής Αποθήκευσης μπορούν να την κάνουν όσες φορές θέλουν, μέχρι να νιώσουν έτοιμοι.

10.Πότε οριστικοποιείται το μηχανογραφικό;

Με την Οριστικοποίηση, το Μ.Δ. αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και πρέπει αυτό το οριστικοποιημένο Μ.Δ. να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Σε όλες τις ανωτέρω διαδικασίες, η ηλεκτρονική εφαρμογή με ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, δίνει συνέχεια οδηγίες για τα βήματα του υποψηφίου.

11.Οριστικοποίησα το μηχανογραφικό μου και διαπίστωσα ότι έκανα κάποιο λάθος. Τι μπορώ να κάνω;

Με τις διατάξεις της Φ.253/21812/Β6/2013 Υ.Α.(ΦΕΚ 358 Β΄/2013), ο υποψήφιος (ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος), μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει ήδη οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορεί να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση (με πρωτόκολλο του Λυκείου), ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. Ο εντεταλμένος για την ηλεκτρονική εφαρμογή εκπαιδευτικός θα μπαίνει στην εφαρμογή και θα αποδεσμεύει τον υποψήφιο, αναιρώντας-ακυρώνοντας το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. Από εδώ και πέρα, το Μ.Δ. θα εμφανίζεται μόνο προσωρινά αποθηκευμένο (και ΟΧΙ οριστικοποιημένο). Ο υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή εντός των συγκεκριμένων ημερομηνιών, να τροποποιήσει το Μ.Δ. και να το Οριστικοποιήσει εκ νέου (αυτό το τελικό Μ.Δ. θα αποκτήσει αυτόματα νέο αριθμό πρωτοκόλλου), γιατί αλλιώς δεν θα έχει Μ.Δ.

 

Σχετικές εγκύκλιοι

Εγκύκλιος υποβολής μηχανογραφικού

Σύστημα υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού

Καλόγηρος Βασίλειος

πηγή: news.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Σχόλια (2)

 ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ? ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΗ?

 

Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Σχόλια (0)
Το κείμενο αυτό δημοσιοποιήθηκε απο το  news.gr πολύ ΠΡΙΝ βγει η ανακοίνωση για την αλλαγη της καταληκτικής  ημερομηνιας(ψάξε σε παλαιότερες ανακοινώσεις και θα το βρεις).γι΄αυτό η ημερομηνια είναι 7/7.
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Σχόλια (0)
 nai vlakies leei
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Α.
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
AΔΙΕΞΟΔΟ!!!!ΧΑΜΗΛΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕ 1ο&3ο ΠΕΔΙΟ

Έγραψα ΧΑΛΙΑ!!!!

Με 9.612 μόρια στο 1ο πεδίο και 9.874 στο 3ο πεδίο (βιολογία) τι μπορώ να περιμένω; Είμαι απογοητευμένη... Υπάρχει περίπτωση να πέσουν τόσο οι βάσεις ώστε να "πιάσω" κάποια σχολή; Ούτε να συμπληρώσω το μηχανογραφικό δεν θέλω...


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 14 λεπτά
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Βασιλικη Σ.
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Σχολές - Τμήματα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΕΙ
ερωτηση.
 Ποσο λετε να πεσει η σχολη φετος...? γυρω στο 500....παιζει καθολου ή μπα?...
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
---
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
ΑΠΟΡΙΑ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 με το 4% και 14.500 μορια,εχω πιθανοτητες για ιστοριας-αρχαιολογιας ΑΠΘ και εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης ΠΑ.ΜΑΚ?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Στέλιος
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
αγρονόμων και τοπογραφών απθ

 Έχω συγκεντρώσει 13440 μόρια. Είμαι κάτω από την σχολή περίπου 1500 μόρια. Ακούω οτι οι σχολές θα πέσουν μέχρι 2000 μόρια. Υπάρχει πιθανότητα να περάσω?

 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Ζησης
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
ημμυ απθ
Εχω συγκεντρωσει συνολικα 17.949 μορια.Πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να περασω στη σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων απθ;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Νίκος
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Σχολές - Τμήματα
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΌ
 Μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό σε διαφορετική σχολή απο αυτη που φητισα?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Ελενη
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
Ψυχολογια
 εχω βγαλει 17.355 μορια πιστευετε πιανω την ψυχολογια στο Ρεθυμνο?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
ΟΑΕΔ: Προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης
 Αιτήσεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς για τις ΕΠΑΣ δέχεται ο  το διάστημα από 6 έως και 10 Ιουλίου. Πέρα από τις τεχνικές ειδικότητες υπάρχουν θέσεις και για εκπαιδευτικούς γενικής εκπαίδευσης. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα τις ειδικότητες ΠΕ05 Γαλλικής, ΠΕ06 Αγγλικής ενώ σχεδόν σε κάθε ΕΠΑΣ υπάρχουν θέσεις για ΠΕ19/20 Πληροφορικής.

Ωστόσο εκτός των πιο πάνω ειδικοτήτων υπάρχουν και περιορισμένες θέσεις Πτυχιούχων ΦΠΨ, Βιολόγων, Γεωλόγων, Χημικών. Παρουσιάζονται ακολούθως κάποιες ειδικότητες και βασικές πληροφορίες για την αίτηση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΕΠΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΕΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ10 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΡΕΝΤΗ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΥΜΗΤΤΟΥ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΕΥΒΟΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΧΙΟΥ

ΧΙΟΥ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΡΟΔΟΥ

ΡΟΔΟΥ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΛΕΣΒΟΥ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1Η ΕΠΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

2Η ΕΠΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

Π13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

ΠΕ04.05 ΓΕΩΛΟΓΩΝ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΛΑΚΚΙΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΗΜΑΘΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΟΖΑΝΗ

ΚΟΖΑΝΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ16.01/02 ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΕ 13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΙΕΡΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ16.01/02 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ16.01/02 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ04.02 ΧΗΜΙΚΟΙ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ16.01/2 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΙΛΚΙΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΕΡΡΕΣ

ΣΕΡΡΩΝ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΡΑΜΑ

ΔΡΑΜΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ16.01/02

ΡΟΔΟΠΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΕΒΡΟΥ

ΑΛΕΞΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΛΑΜΙΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

ΒΟΛΟΥ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΕ04.02 ΧΗΜΙΚΟΙ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΤΑ

ΑΡΤΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ16.01/02 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΑΧΑΪΑ

ΠΑΤΡΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕ16.01/02 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΗΛΕΙΑ

ΠΥΡΓΟΥ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΑΡΚΑΔΙΑ

ΤΡΙΠΟΛΗ

ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ 13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑ

ΣΠΑΡΤΗ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΕ02.01 ΦΠΨ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΩΝ

ΧΑΝΙΑ

ΧΑΝΙΑ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗ

Πόσες ΕΠΑΣ δηλώνουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιο έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο την Περιφέρεια Αττικής ή μία και μόνο Περιφερειακή Ενότητα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εάν στην ίδια Περιφέρεια ή Περιφερειακή Ενότητα λειτουργούν πλέον της μιας ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ, ο υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός έχει δικαίωμα στην αίτηση που υποβάλλει ή αποστέλλει να ζητήσει να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και στις άλλες ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ της Περιφέρειας Αττικής ή για τις άλλες ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ μιας και μόνο Περιφερειακή Ενότητας της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πχ αν κάποιος είναι πτυχιούχος ΦΠΨ και ενδιαφέρεται για την περιοχή της Θες/κης μπορεί να ζητήσει να αξιολογηθεί και για την 2η ΕΠΑΣ Θες/κης και για την ΕΠΑΣ ΛΑΚΚΙΑΣ.

Όσοι έκαναν αίτηση παλιότερα

Όσοι υπέβαλαν αίτηση το 2013-2014 και μοριοδοτήθηκαν, επειδή τα στοιχεία και τα μόρια τους έχουν καταχωρυθεί στην ηλεκτρονική βάση του ΟΑΕΔ θα υποβάλλουν ή θα αποστείλουν μαζί με την αίτηση τα επιπλέον δικαιολογητικά διδακτικής ή επαγγελματικής προϋπηρεσίας, τους τίτλους σπουδών κλπ, που αποκτήθηκαν από 21 Ιουνίου 2013 έως και τις 7/7/2015 καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης.

Όσοι δεν υπέβαλαν αίτηση το 2013-14

Όσοι δεν υπέβαλαν αίτηση το 2013-14 θα πρέπει να προσκομίσουν το σύνολο των δικαιολογητικών που περιγράφονται στην προκήρυξη.

Υποβολή αίτησης

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier από τον/την υποψήφιο/α, προκειμένου να διαβιβαστεί στην αρμόδια Αθμια Επιτροπή Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Ανώτατο όριο ανάθεσης ωρών

Το ανώτατο όριο ανάθεσης διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτικό στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ ορίζεται στις 20 ώρες εβδομαδιαίως. Με εισήγηση του Διευθυντή της Εκπαιδευτικής Μονάδας δύναται να δοθεί έγκριση από τη Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για υπέρβαση του άνω ορίου και όχι πλέον των δύο ωρών. Για τους έχοντες πλήρη απασχόληση στο Δημόσιο, τον ευρύτερο Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα ορίζεται ανώτατο συνολικό όριο ανάθεσης έξι ώρες εβδομαδιαίως.

Ποσόστωση για ανέργους

Από τους προσλαμβανόμενους εκπαιδευτικούς το 30% κατ’ ελάχιστο θα προσλαμβάνεται από τους υποψήφιους ανέργους. Η πιστοποίηση της ιδιότητας του ανέργου θα γίνεται κατά την ημερομηνία πρόσληψης του ωρομισθίου εκπαιδευτικού, υποβάλλοντας το δελτίο ανεργίας στην Εκπαιδευτική Μονάδα.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ

Προκήρυξη

Καλόγηρος Βασίλειος

Πηγή: News.gr

iPaideia.gr


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Επικαιρότητα
Σε ποιό ειδικό μάθημα 40% των γραπτών ήταν κάτω από τη βάση
Ανακοινώθηκαν από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ τα στατιστικά στοιχεία για την κλιμάκωση της βαθμολογίας στα ειδικά μαθήματα των πανελλαδικών . Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά οι υποψήφιοι που έγραψαν κάτω από τη βάση στη Γερμανική γλώσσα αυξήθηκαν από το 27% στο 40%, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις που φιλοξένησε στις 24/06 η ιστοσελίδα μας.


24.06.2015 «Απαιτητικά» χαρακτηρίστηκαν από τους συμμετέχοντες τα θέματα που δόθηκαν σήμερα προς εξέταση στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων για τη Γερμανική γλώσσα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις συναδέλφων Γερμανικής Φιλολογίας το γεγονός αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε χαμηλότερες επιδόσεις στο ειδικό αυτό μάθημα.

deutsch.gr/

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 1 από 7224 (72234 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
7222
7223
7224
Επόμενο