Σάββατο, 25 Απριλίου 2015
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
Πρόσθετη Ηλεκτρονική Στήριξη από το νέο σχολικό έτος
 Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου της Πρόσθετης Ηλεκτρονικής Στήριξης που είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.  

Η Πρόσθετη Ηλεκτρονική Στήριξη σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr δε θα καταργήσει το αντισταθμιστικό πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αλλά θα λειτουργήσει συμπληρωματικά. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης έχει κάνει λόγο για επαναφορά τόσο της Πρόσθετης όσο και της Ενισχυτικής με αναβαθμισμένη μορφή. 

Στόχος του Υπουργείο είναι η ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών ώστε το νέο σχολικό έτος να είναι έτοιμο το υλικό των 19 μαθημάτων του Γυμνασίου και να έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. 

Στα πλαίσια της Πρόσθετης Ηλεκτρονικής Στήριξης θα δημιουργηθεί υλικό για τα ακόλουθα ψηφιακά μαθήματα:

Για την Α ' Γυμνασίου:

 • Μαθηματικά
 • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
 • Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
 • Ηροδότου Ιστορία Α Γυμνασίου
 • Ομήρου Οδύσσεια
 • Νεοελληνική Γλώσσα

Για τη Β' Γυμνασίου:

 • Μαθηματικά
 • Φυσική
 • Χημεία
 • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
 • Νεοελληνική Γλώσσα
 • Ομήρου Ιλιάδα

Για τη Γ' Γυμνασίου:

 • Μαθηματικά
 • Φυσική
 • Χημεία
 • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
 • Νεοελληνική Γλώσσα
 • Αριστοφάνη Όρνιθες
 • Ευριπίδη Ελένη


Κάθε μάθημα θα χωριστεί σε ενότητες ακολουθώντας χρονικά τον ετήσιο κύκλο παράδοσης της ύλης από τα Γυμνάσια.

Το περιεχόμενο κάθε ενότητας μαθήματος θα περιλαμβάνει:

α) Βιντεοσκοπημένη πρότυπη παράδοση μικρής διάρκειας.

β) Υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος, όπως σημειώσεις.

γ) Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων και παραδείγματα.

δ) Ασκήσεις.

ε) Πηγές πρόσθετης υποστήριξης.

στ) Διδακτικό βιβλίο πρόσθετης διδακτικής στήριξης από υπάρχουσες εκδόσεις (σε ηλεκτρονική μορφή). 

Σημειώνουμε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.900.000 ευρώ. 

Καλόγηρος Βασίλειος

πηγή: news.gr 

redirect redirect cheaters

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Επικαιρότητα
Πώς θα εισάγονται οι μαθητές στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
 Στον τρόπο που θα γίνεται η εισαγωγή των μαθητών στα πρότυπα και τα πειραματικά σχολεία που ενοποιήθηκαν με το νόμο 3966/2011, αναφέρεται με έγγραφο του που στέλνει στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρου Φορτσάκη, ο κ. Μπαλτάς αναφέρει ότι η ενοποίηση τους συνάντησε πολλές και σοβαρές ενστάσεις, οι οποίες δεν ελήφθησαν υπόψη.

Ο υπουργός Παιδείας εξηγεί ότι τα πειραματικά είναι πολύ διαφορετικά από τα πρότυπα σχολεία, καθώς στα πειραματικά σχολεία εφαρμόζονται και αξιολογούνται καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, νέες μέθοδοι και τεχνικές διδασκαλίας. Αυτά τα σχολεία οφείλουν να προσφέρουν πλούσιες μαθησιακές εμπειρίες και να εντοπίζουν τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες μπορεί να διαδοθούν σε όλα τα σχολεία, για να επιμείνει, όμως, τελικά πως «είναι σαφές ότι η δοκιμαστική εφαρμογή μίας εκπαιδευτικής καινοτομίας σε μαθητές υψηλών επιδόσεων μπορεί, ενδεχομένως, να έχει αξιόλογα αποτελέσματα, αλλά δεν έχει τα εχέγγυα για να διαδοθεί στο σύνολο των σχολείων της χώρας». Έτσι, ο κ. Μπαλτάς ξεκαθαρίζει ότι η εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε αυτά τα σχολεία θα γίνεται, αποκλειστικά, με κλήρωση και υπό όρους απόλυτης διαφάνειας.

Αναφερόμενος στα πρότυπα σχολεία, τονίζει ότι είναι σχολεία τα οποία οργανώνονται και λειτουργούν σε υποδειγματικές συνθήκες, όπως αυτές ορίζονται από τα πορίσματα της εκπαιδευτικής θεωρίας και διδακτικής πρακτικής και θυμίζει ότι στα πρότυπα σχολεία περιελήφθησαν και μία σειρά ιστορικών σχολείων, τα οποία είχαν ιδρυθεί ως κληροδοτήματα από το τέλος του 19ου αιώνα, με κανόνες οργάνωσης και λειτουργίας, αλλά και ίδιους πόρους, ώστε να λειτουργούν ως υποδειγματικά, πρότυπα σχολεία, για τα σχολεία της αντίστοιχης εκπαιδευτικής βαθμίδας. «Τα σχολεία αυτά θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν με τους δικούς τους, ιστορικά αιτιολογημένους κανόνες, συμπληρωματικά στο εκπαιδευτικό σύστημα ως η βέλτιστη εκδοχή του» σημειώνει ο υπουργός και ενημερώνει ότι «για τα σχολεία αυτά η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων θα καθορίσει άμεσα σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων, τον σύλλογο αποφοίτων, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής των μαθητών και μαθητριών τους για την προσεχή σχολική χρονιά». Όπως διευκρινίζει ο κ. Μπαλτάς, την κατά σχολείο εφαρμογή των διαδικασιών επιλογής θα έχει το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τα όργανα διοίκησης του σχολείου και υπό όρους απόλυτης διαφάνειας. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή των μαθητών και των μαθητριών θα αφορά την εισαγωγική σχολική τάξη και μόνο, ενώ η σχολική πορεία των μαθητών και μαθητριών από το γυμνάσιο στο λύκειο αυτών των σχολείων θα υπόκειται μόνο στις σχολικές εξετάσεις. Δεν θα υπάρχουν, δηλαδή, διαδικασίες επιλογής από το γυμνάσιο στο λύκειο. Διαδικασίες επιλογής μαθητών και μαθητριών για το λύκειο θα γίνονται μόνο για τυχόν συμπληρωματικές θέσεις, οι οποίες θα καθορίζονται από τα όργανα διοίκησης του σχολείου.

Σε κάθε περίπτωση, η μέχρι σήμερα λειτουργία των πρότυπων πειραματικών σχολείων του Ν. 3966/2011, προφανώς θα αξιολογηθεί, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τους κανόνες λειτουργίας τους, σύμφωνα με το έγγραφο. «Σε διάλογο με τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους γονείς και τους φορείς τους, θα προσδιοριστούν τόσο τα κριτήρια αποτίμησης, ποιοτικά και ποσοτικά, των διδακτικών μονάδων, του διδακτικού έργου, της απόδοσης των διδασκόντων, των τρόπων επιλογής τους κ.λπ. Θα αποτιμηθεί, επίσης, η επίδραση της λειτουργίας των σχολείων αυτών στην ενίσχυση της παραπαιδείας, των φροντιστηρίων, των ιδιαίτερων μαθημάτων προετοιμασίας για τις εξετάσεις εισαγωγής στα σχολεία αυτά» αναφέρει ο κ. Μπαλτάς και υπογραμμίζει πως όλες οι απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις για την ομαλή λειτουργία των πειραματικών και πρότυπων σχολείων θα προωθηθούν στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον προβλεπόμενο χρόνο για τις κληρώσεις στα πειραματικά και τις διαδικασίες επιλογής στα πρότυπα.

Ο υπουργός διαβιβάζει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία σήμερα λειτουργούν 60 πρότυπα πειραματικά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία και σε αυτά φοιτούν περίπου 120.000 μαθητές και μαθήτριες. Επισημαίνει, πάντως, ότι το σύνολο των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σχολείων της χώρας σήμερα είναι 12.734 και σε αυτά φοιτούν 1.387.000 παιδιά, πολλά εκ των οποίων έχουν άριστες επιδόσεις.

«Πολλά από τα σχολεία της χώρας βρίσκονται σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης, παρά τις ηρωϊκές προσπάθειες και την αυταπάρνηση των περισσοτέρων δασκάλων και καθηγητών. Με ελλείψεις στο διδακτικό προσωπικό, χωρίς επαρκή θέρμανση, με πεινασμένα παιδιά. Αποτελεί πολιτική επιλογή του υπουργείου να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων» υποστηρίζει ο υπουργός Παιδείας και ενημερώνει ότι το σχολείο στο οποίο αποσκοπεί η κυβέρνηση είναι το σχολείο όπου οι δάσκαλοι ασκούν το λειτούργημά τους σε συνθήκες ασφάλειας και δημιουργικότητας, το σχολείο όπου τα παιδιά κάθε ηλικίας χαίρονται την ηλικία τους ενόσω μαθαίνουν και ενόσω συνεργάζονται για να μαθαίνουν, το σχολείο όπου ο καλός βαθμός είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας και του μόχθου και όχι ο αυτοσκοπός.

«Το καλό σχολείο είναι το σχολείο της συνεργασίας, τόσο μεταξύ δασκάλων και παιδιών, όσο και μεταξύ των ίδιων των παιδιών, είναι το σχολείο, όπου κύρια σημασία έχει το προς λύση πρόβλημα και όχι το ποιος θα φτάσει πρώτος στη λύση. Είναι το σχολείο, όπου οι καλοί μαθητές βοηθούν τους πιο αδύνατους και δεν τους ανταγωνίζονται για να επιδείξουν την ανωτερότητά τους. Και αυτό ονομάζεται ευγενής άμιλλα. Σκοπός μας είναι όλα τα σχολεία της χώρας να γίνουν σταδιακά (βήμα το βήμα), άριστα» επισημαίνει ο κ. Μπαλτάς και τονίζει ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα είναι πολλά και σύνθετα και απαιτούν ήρεμο περιβάλλον, νηφάλια αντιμετώπιση και σε βάθος μελέτη σε συνάρτηση με την αξιοποίηση εμπειριών άλλων χωρών».

πηγή: news.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Μέριμνα για τη διευθέτηση των εκκρεμών διορισμών στα ΤΕΙ
 Απολύτως αναγκαία κρίνεται η στελέχωση των Ιδρυμάτων, ενταγμένη σε ένα συνολικό σχεδιασμό για τη λειτουργία και την ανάπτυξη των ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα αναφέρει σε γραπτή του απάντηση ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς. 

Εντός αυτού του πλαισίου το ΥΠΟΠΑΙΘ σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, μεριμνά για τη διευθέτηση του ζητήματος των εκκρεμών διορισμών μελών Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. 

Παράλληλα ο υπουργός υπογραμμίζει ότι οι νόμοι της μνημονιακής περιόδου που ίσχυσαν είχαν ως συνέπεια σοβαρούς και επιζήμιους περιορισμούς για τα ΑΕΙ σχετικά με την πολιτική προσλήψεων και όχι μόνο. 

Βουλευτές του ΚΚΕ επεσήμαναν σε ερώτησή τους ότι από πενταετίας εκκρεμεί διορισμός μελών Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού των ΤΕΙ. Συγκεκριμένα το 2009 εκλέχτηκαν 85 μέλη ΕΤΠ για τη στελέχωση των ΤΕΙ σε όλη την επικράτεια αλλά δυστυχώς έως σήμερα παραμένουν στο καθεστώς των εκλεγμένων – αδιόριστων, αφού το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει προχωρήσει στο διορισμό τους. 

Καλόγηρος Βασίλειος

πηγή: news.gr 

open types of women who cheat cheat on wife

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Κ.Γ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Επικαιρότητα
6% ΣΧΟΛΗ
 Με 12.150 μόρια απόφοιτος το 2014 έχω πιθανότητες με το 6% να πιάσω το τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου;
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Σχόλια (0)
 Δεν υπάρχουν αξίόπιστα δεδομένα για να απαντηθεί κάτι τέτοιο.
go read pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 35 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα   Πανελλαδικές 2014 - Μηχανογραφικό 2014
Δημοσιοποίηση των ονομάτων της επιτροπής για το νέο σύστημα εισαγωγής
 Την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της επιστημονικής ομάδας που έχει αναλάβει να διαμορφώσει το εξεταστικό σύστημα ζητά με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής τονίζοντας ότι σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που απασχολεί χιλιάδες γονείς, μαθητές και διδάσκοντες, η Κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ποιοί συμμετέχουν στο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής. 
 
Η ΠΕΚΑΠ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου για τη διεύρυνση των επιλογών των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση επισημαίνοντας ότι η προσεκτική μελέτη της πρότασης που δημοσιεύτηκε αναδεικνύει πιθανές στρεβλώσεις, που θα οδηγήσουν τους μαθητές σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές. 
 
Η Ένωσή με τεκμηριωμένες θέσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις, είναι στη διάθεση του Υπουργείου, για να συνδράμει στην τελική μορφή του σχεδίου αναβάθμισης των Πανελληνίων Εξετάσεων.
 
πηγή: news.gr 
online why most women cheat website
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Εληξε η κατάληψη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
 Έληξε το μεσημέρι η κατάληψη στη Νομική Σχολής Αθηνών με την αποχώρηση των καταληψιών. Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εν τω μεταξύ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως είχε ζητήσει της συνδρομή της Αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων από την Κυριακή.

Την ίδια στιγμή, ο δήμος Αθηναίων αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται πλέον τα όργανα της Πολιτείας να παραμένουν αδρανή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος επανέλαβε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι η Εισαγγελία από την Κυριακή έχει ζητήσει από την Αστυνομία «τη λήψη μέριμνας» για την αποτροπή νέων επεισοδίων.
abortion pill bleeding abortion chicago abortion paperwork

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Κατάληψη της Πρυτανείας από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών σήμερα
 Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικού και Μηχανικών ΗΥ και η Γραμματεία Πάτρας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καλούν σε κινητοποίηση στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 11:00 ενάντια στην υποχρηματοδότηση και στα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολές.

Στην κινητοποίηση θα κατατεθούν τα αιτήματα των φοιτητών στους Προέδρους των Τμημάτων που θα βρίσκονται την ίδια ώρα σε συνάντηση με την Πρύτανη.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και με άξονα τα οξυμένα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στις σχολές τους καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση!

Κλιμακώνουμε τη δράση μας με συλλαλητήριο Φοιτητικών–Σπουδαστικών Συλλόγων ΑΕΙ-ΤΕΙ την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00 από την Πλατεία Γεωργίου.

Διεκδικούμε:

 • Πίσω ΤΩΡΑ τα 87 εκατομμύρια ευρώ κλεμμένα αποθεματικά των ΑΕΙ και τα 100 εκατομμύρια των ΤΕΙ!
 • Άμεσα να ενισχυθεί ο Προϋπολογισμός του Ιδρύματος στα επίπεδα του 2010!
 • Επαρκή κρατική χρηματοδότηση ΤΩΡΑ που να καλύπτει όλες τις ανάγκες των Ιδρυμάτων!
 • Έκτακτη χρηματοδότηση σε όλα τα Τμήματα για να να μην κόβεται κανένα μάθημα, κανένα εργαστήριο λόγω υποχρηματοδότησης!
 • Έξω οι εταιρίες και οι εργολάβοι από το Πανεπιστήμιο!
 • Αποκλειστικά δωρεάν σπουδές! Ούτε ευρώ για σίτιση-στέγαση-μετακίνηση-βιβλία-αναλώσιμα!
 • Να καταργηθεί ο νόμος-πλαίσιο! Ούτε σκέψη για Σχέδιο Αθηνά 2!
 • Πρόσληψη μόνιμου διδακτικού προσωπικού για την κάλυψη όλων των μαθημάτων και των εργαστηρίων!
 • Να λυθεί το κτιριακό πρόβλημα! Άμεσα να ανεγερθούν κτίρια με ευθύνη του κράτους!
 • Να εξασφαλιστεί δωρεάν περίθαλψη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους τους φοιτητές και σπουδαστές.
 • Να δίνονται όλα τα βιβλία στους κατατακτήριους φοιτητές!
 • Επιστημονική μόρφωση και ειδίκευση υψηλού επιπέδου. Επιστήμη και έρευνα στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι για τα συμφέροντα των μονοπωλίων!redirect why do people cheat cheaters
abortion pill bleeding website abortion paperwork
go how early can i get an abortion pregnancy termination options

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Συνελήφθη ο ληστής που απειλούσε φοιτήτριες στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης
 Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ληστής, που το τελευταίο διάστημα κατηγορείται ότι δρούσε σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ο ληστής, σύμφωνα με τη δικογραφία, απειλούσε ανυποψίαστες φοιτήτριες με αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά περίπτωση χρησιμοποιούσε και βία εναντίον τους με σκοπό να τις αποσπάσει χρήματα, κινητά, κάρτες ανάληψης και προσωπικά έγγραφα! Πρόκειται για 25χρονο, υπήκοο Συρίας, ο οποίος, από τον περασμένο Ιανουάριο, φέρεται να λήστεψε συνολικά εννέα φοιτήτριες!redirect married men that cheat cheaters

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Πέππα Βασιλική
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα
απορία σχετικά με το 10%

Κύριε Κοτρούμπελη καλημέρα,

Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου σχετικά με το 10%. Έδωσα πανελλήνιες το 2014 και πέτυχα με 17.849 μόρια στην ψυχολογία κρήτης. Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από τη σχολή μου όσο και από τη λειτουργία του πανεπιστημιού. Ωστόσο, ενδιαφέρομαι για την αίτηση του 10%, ώστε να είμαι στην Αθήνα και να μην επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου. Θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες να περάσω είτε στο τμήμα ψυχολογίας του παντείου(απόκλιση 232 μορίων), είτε στο τμήμα του ΕΚΠΑ(απόκλιση 354 μορίων); Επιπλέον διάβασα ότι φέτος στο 10% θα συμμετέχουν και άτομα που εξετάστηκαν πανελλαδικώς το 2013 αλλα στο 40% των θέσεων, ενω τα παιδιά του 2014 στο 60%. Αυτό συνέβαινε πάντα; Τέλος, το γεγονός ότι φέτος οι περισσότερες μετεγγραφές πραγματοποιήθηκαν δίνει στα παιδιά του 10% περισσότερες πιθανότητες ή δεν είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν;

Σας ευχαριστώ πολυ!

online cheat on my husband website
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
- -
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015
Σχολές - Τμήματα
10%

 Οι επιτυχόντες του 10% το 2015 (που συμμετείχαν στις πανελλήνιες του 2014) θα έχουν δικαίωμα μεταγραφής?

Επίσης, υπάρχει κάποια εκτίμηση για τη βάση 10% για Ιατρική Αλεξανδρόυπολης? 

website is there a abortion pill how abortion pill works

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 37 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 110 από 6897 (68968 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
109
110
111
112
6895
6896
6897
Επόμενο