Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
fiogf49gjkf0d
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
fiogf49gjkf0d

Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Το ΠΑΜΑΚ θα διδάσκει Ποντιακά μέσω e-learning!
 Η εξ αποστάσεως διδασκαλία της ποντιακής διαλέκτου, η δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού αποθετηρίου, εκδηλώσεις για την ποντιακή διατροφή και κουζίνα, για τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις, για τον χορό και την ποντιακή μουσική, αλλά και η προώθηση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των λοιπών χριστιανικών εθνοτήτων της Ανατολής είναι μερικοί από τους στόχους της συνεργασίας του πανεπιστημίου Μακεδονίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών και εντάσσει σε αυτήν και την Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη.

Το νέο, τριμερές, σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, Αντώνιου Παυλίδη και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, Αναστάσιου Οσιπίδη.

Η συνεργασία

Μεταξύ των πεδίων συνεργασίας συμπεριλαμβάνονται:

-Η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για εξ αποστάσεως εκπαίδευση των Ελλήνων Ποντίων ή ενδιαφερομένων της Ευρώπης

-Η καταγραφή και ψηφιοποίηση των μαθημάτων, εισηγήσεων, διαλέξεων, εκδηλώσεων με στόχο τη δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού αποθετηρίου και η διάδοση του υλικού αυτού μέσω διαδικτύου ή με άλλον τρόπο

-Η προώθηση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των λοιπών χριστιανικών εθνοτήτων της Ανατολής

-Η οργάνωση σειράς εκδηλώσεων με διαθεματικό προσανατολισμό. Για παράδειγμα: εκδηλώσεις για την ποντιακή διατροφή και κουζίνα, για τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις, για τον χορό και την ποντιακή μουσική

-Η επίσκεψη σε χωριό της Β. Ελλάδας όπου έχουν εγκατασταθεί Πόντιοι, για τη διά ζώσης εμπειρία των εκπαιδευομένων με τους κατοίκους που ομιλούν ακόμα στην καθημερινότητά τους την ποντιακή διάλεκτο, με στόχο την πρακτική προφορική τους εξάσκηση

-Η διασύνδεση με τους Ποντίους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η συνδιοργάνωση κοινών δράσεων και εκδηλώσεων για θέματα ιστορικού και πολιτιστικού χαρακτήρα

-Η προετοιμασία των διαδικασιών και διερεύνηση του περιεχομένου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με θέμα την ιστορία των χριστιανικών εθνοτήτων της καθ’ ημάς Ανατολής.

mycampus.gr 

how to get an abortion pill facts on abortion pill first trimester abortion pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Επικαιρότητα
Ερευνα του ΑΠΘ αποδεικνύει ότι τα ιατρικά λάθη είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων
 Από ιατρικά λάθη πεθαίνουν 98.000 άνθρωποι κάθε χρόνο στον δυτικό κόσμο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα επίσημο σύστημα καταγραφής ιατρικού λάθους και γι’ αυτό δεν υπάρχουν στοιχεία για θανάτους. «Τα ιατρικά λάθη στις ειδικότητες της χειρουργικής, της παιδιατρικής και της παθολογικής στη χώρας μας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επιστημονικά υπεύθυνη του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος «Organisational Culture and Patient Safety», επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Εύχαρις Παναγοπούλου.

Απουσία συστήματος καταγραφής!

Τα αποτελέσματα της ενότητας «Παράγοντες πρόληψης ιατρικού λάθους» του προγράμματος «Organisational Culture and Patient Safety», η οποία αφορούσε τον ελλαδικό χώρο, έδειξαν ότι σε κανένα από τα συμμετέχοντα νοσοκομεία δεν υπήρχε επίσημο σύστημα καταγραφής ιατρικού λάθους. Στην ενότητα αυτή μελετήθηκαν συστηματικά οι παράγοντες πρόκλησης ιατρικών λαθών σε τρεις ειδικότητες, τη χειρουργική, την παιδιατρική και την παθολογική και συμμετείχαν 325 ειδικοί ιατροί, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Ποιοι κάνουν τα περισσότερα λάθη;

Σε σχέση με τη συχνότητα παρατήρησης ιατρικού λάθους, το 47%-51% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι έκαναν τουλάχιστον ένα λάθος τον τελευταίο μήνα, ενώ 4%-5% ανέφεραν ότι τα λάθη ήταν περισσότερα από τέσσερα. Επίσης, και στις τρεις ειδικότητες, πρωτίστως και με μεγάλη διαφορά στη βαρύτητα, τα λάθη ήταν αποτέλεσμα κακής ή ελλιπούς ομαδικής συνεργασίας (teamwork). Διαπιστώθηκε ακόμη ότι οι γυναίκες κάνουν λιγότερα λάθη από τους άντρες και οι περισσότερο έμπειροι ιατροί περισσότερα από τους άπειρους.

«Η έρευνα αυτή έγινε για την πρόληψη και την αποφυγή του ιατρικού λάθους. Κι όταν λέμε ιατρικό λάθος εννοούμε οποιοδήποτε λάθος μπορεί να προκαλέσει ή να μην προκαλέσει βλάβη στον ασθενή. Π.χ., η χορήγηση αναλγητικού σε ασθενή που δεν το χρειάζεται είναι λάθος, το οποίο όμως μπορεί να μην έχει επίπτωση στη ζωή του, ενώ η λάθος χορήγηση αναισθητικού μπορεί να προκαλέσει θάνατο. Και στις δύο περιπτώσεις όμως πρόκειται για λάθος» εξήγησε η κ. Παναγοπούλου.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε μια εποχή που η ιατρική πράξη γίνεται όλο και πιο πολυπαραγοντική, είναι όχι μόνο αντιεπιστημονικό, αλλά και παράλογο, ν’ αναζητούνται ευθύνες μόνο σε ένα άτομο. «Ακόμη και στις περιπτώσεις που υπάρχει δόλος, υποχρέωση ενός συστήματος είναι να έχει μηχανισμούς καταγραφής και πρωτόκολλα πολλαπλών ελέγχων, κάτι που απουσιάζει από την eλληνική πραγματικότητα», ανέφερε η κ. Παναγοπούλου.

Το πρόγραμμα

Το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα «Organisational Culture and Patient Safety» ξεκίνησε το 2009, με τη συμμετοχή εννέα χωρών (Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Κροατία, Βουλγαρία, Τουρκία). Η ενότητα «Παράγοντες πρόληψης ιατρικού λάθους» αφορούσε μόνο την Ελλάδα και στο πλαίσιό της μελετήθηκαν ατομικοί (ηλικία, φύλο, προϋπηρεσία), δομικοί (ώρες εργασίας, αναλογία περιστατικών/προσωπικού, παρουσία συστήματος καταγραφής του λάθους) και οργανωσιακοί παράγοντες. Οι τελευταίοι αναφέρονται στην οργανωσιακή κουλτούρα, δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο είναι οργανωμένη και λειτουργεί μια κλινική, στους τυπικούς αλλά κυρίως στους άτυπους κανόνες συνεργασίας.

 mycampus.gr

how to get an abortion pill teenage abortion pill first trimester abortion pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μαρίνα
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2016 - Μηχανογραφικό 2016
ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ
 Κύριε ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ,  όταν εννοείται περιφέρεια ποια πανεπιστήμια εννοείται μετεγγραφές υπάρχει πιθανότητα ή πρέπει να ισχύει κάποιες προϋποθέσεις όπως είναι κανονικά επίσης αν για παράδειγμα δώσω για δημοτικής εκπαίδευση που θέλω για το τμήμα της Ρόδου ή και για οποιοδήποτε τμήμα  πρέπει να πάω εκεί;  δεν υπάρχει δυνατότητα να πάω σε άλλο μέρος εκτός Θεσσαλονίκη. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 
2nd trimester abortion pill medical abortion cost methods of abortion pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)

 Τα πιο απομακρυσμένα (λχ Ρόδου, Αλεξ/λης, Φλώρινας) έχουν και μικρό ανταγωνισμό.

Οι εξετάσεις γίνονται στην αντίστοιχη πόλη και μόνο. 

Αν βολεύουν οι ημερομηνίες μπορείς να δώσεις και σε περισσότερα τμήματα. 

Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
Για πρώτη φορά από φέτος ηλεκτρονικά οι αιτήσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχωρεί φέτος για πρώτη φορά στην καθιέρωση της υποβολής των αιτήσεων μετάθεσης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής. Κατ’ αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απλούστευση και η ταχύτητα της διαδικασίας καθώς και το αδιάβλητο και διαφανές των αποτελεσμάτων των αιτήσεων.

Από αύριο η επικαιροποίηση των φακέλων

Λόγω του νέου συστήματος παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, που προτίθενται να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης, να προβούν σε επικαιροποίηση του προσωπικού τους φακέλου από 14-12-2016 έως 20-1-2017, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η σύνδεση στο σύστημα γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ). Αναλυτικές οδηγίες αναφέρονται στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής εφαρμογής.
Στην παρούσα φάση δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα στοιχεία του ηλεκτρονικού Μητρώου τους. Συγκεκριμένα μπορούν να βλέπουν τα βασικά τους στοιχεία καθώς και τις υπηρετήσεις τους με την προκύπτουσα μοριοδότηση. Εάν διαπιστώνουν εσφαλμένες ή μη επικαιροποιημένες εγγραφές, δύνανται να αιτούνται αλλαγές, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω του συστήματος (αναφέρονται σχετικές
οδηγίες στο εγχειρίδιο της εφαρμογής), προς τη Διεύθυνση της οργανικής τους θέσης, η οποία τηρεί τον προσωπικό τους φάκελο, αποστέλλοντας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα σχετικά δικαιολογητικά.
Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επεξεργάζονται το αίτημα ή τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, προβαίνουν στις αναγκαίες αλλαγές στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο e-datacenter και καταχωρίζουν κάθε πληροφορία στο πεδίο «Παρατηρήσεις», ώστε να λάβει γνώση ο εκπαιδευτικός. Στην περίπτωση που οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αδυνατούν να ανταποκριθούν σε κάποιο αίτημα εκπαιδευτικού, τότε και μόνο τότε, δύνανται, αφού καταχωρίσουν στο πεδίο «Παρατηρήσεις» τις δικές τους απόψεις, να το προωθήσουν στην Κεντρική Υπηρεσία.
Με νέα εγκύκλιο θα καθοριστεί το χρονικό διάστημα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων μετάθεσης.

Το έγγραφο σε μορφή pdf

minedu.gov.gr 

2nd trimester abortion pill medical abortion cost methods of abortion pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα
Κανονικά θα δοθεί το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα το 2017!
 Κανονικά θα δοθεί το Στεγαστικό Επίδομα στους φοιτητής το έτος 2017, καθώς έχει προβλεφθεί στον Κρατικό Προϋπολογισμό του επόμενου έτους το συνολικό ποσό των  48 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. από 47.693.000 το 2016)

Μέχρι πότε;

Σύμφωνα με  έγγραφο του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και τις  εγκυκλίους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, δεν τίθεται θέμα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος και οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλουν την αίτηση για τη χορήγηση του εν λόγω επιδόματος οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή της κατά του Δημοσίου απαίτησής τους.

Οι δικαιούχοι φοιτητές πρέπει  να προσκομίσουν εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους   2016 (εισοδήματα του οικονομικού έτους 2015).

Ποιοι το δικαιούνται;

1. Το επίδομα καταβάλλεται στους προπτυχιακούς φοιτητές των Ιδρυμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, των Ανωτέρων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδα, καθώς και των Σχολών της Κύπρου που περιλαμβάνονται στο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις.

2. Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών της Σχολής ή του Τμήματος.

3. Οι φοιτητές πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή υπήκοοι άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με την υπηκοότητα των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

4. Δεν δικαιούνται του επιδόματος αυτού όσοι φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου, ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής τους στη Σχολή ή το Τμήμα, ή για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

5. Το επίδομα χορηγείται σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές της οικογένειας, εφόσον διαμένουν σε άλλη πόλη από αυτήν της κύριας κατοικίας τους, ανεξάρτητα αν φοιτούν στην ίδια Σχολή και πόλη ή σε διαφορετικές Σχολές και πόλεις και διαμένουν σε μία ή σε περισσότερες οικίες.

6. Δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ηλικία δικαιούχου για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος φοιτητών, αρκεί να συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.

7. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3443/2006 (ΦΕΚ 41 Α ́) οι Σχολές της Κύπρου βρίσκονται από το 2006-2007 εκτός του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ως εκ τούτου οι φοιτητές που φοιτούν στην Κύπρο δεν δικαιούνται στεγαστικό επίδομα.

8. Δικαιούχος του επιδόματος θεωρείται το πρόσωπο που βαρύνει ο φοιτητής.

9. Κατ’ εξαίρεση, δικαιούχος θα είναι ο ίδιος ο φοιτητής, εφόσον:

α) είναι ορφανός από τους δύο γονείς ή

β) οι γονείς του είναι κάτοικοι εξωτερικού ή

γ) είναι πάνω από είκοσι πέντε (25) ετών ή

δ) είναι υπόχρεος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 61 του Ν.2238/94 και δεν θεωρείται προστατευόμενο μέλος σύμφωνα με το άρθρο 7 του ίδιου νόμου.

10. Σε περίπτωση που οι γονείς του φοιτητή είναι σε διάσταση ή είναι διαζευγμένοι δικαιούχος του επιδόματος είναι ο γονέας τον οποίο βαρύνει φορολογικά ο φοιτητής, γεγονός το οποίο πρέπει να προκύπτει από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του ακαδημαϊκού έτους για το οποίο ζητείται η οικονομική ενίσχυση.

11. Όσοι φοιτητές διαμένουν στις φοιτητικές εστίες  ή σε μισθωμένα από το ΑΕΙ δωμάτια δεν δικαιούνται το επίδομα.

Μισθωτήριο

-Η ισχύς των μισθώσεων μπορεί να είναι και διάρκειας μικρότερης του έτους.

-Γίνονται δεκτές και οι περιπτώσεις μισθώσεων που έχουν λήξει, υπό την προϋπόθεση ότι ίσχυσαν τουλάχιστον επί δίμηνο εντός του ακαδημαϊκού έτους για το οποίο χορηγείται το επίδομα.

– Η επί δίμηνο τουλάχιστον διαμονή της περίπτωσης αυτής θα πρέπει να έχει διανυθεί εντός του ακαδημαϊκού έτους, για το οποίο χορηγείται το επίδομα και σε καμιά περίπτωση εκτός αυτού (π.χ. διάστημα θερινών διακοπών).

-Εάν υπάρχει συγκατοίκηση φοιτητών θα πρέπει να εμφανίζονται ως μισθωτές όλοι οι φοιτητές ή οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους.

Πιστοποιητικά

Ο φοιτητής πρέπει να έχει πιστοποιητικό που χορηγείται από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος όπου φοιτά ο φοιτητής και φέρει πρωτότυπη σφραγίδα και υπογραφή της Γραμματείας της Σχολής ή του Τμήματος.

Στο πιστοποιητικό βεβαιώνεται ότι:

i) Ο φοιτητής σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις του ημίσεως του συνολικού αριθμού των μαθημάτων του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών του προηγούμενου έτους ή των αντίστοιχων δύο εξαμήνων, ακόμη και αν αυτά δεν ανήκουν μόνο στο πρόγραμμα σπουδών του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους, αλλά και σε παρελθόντα ή και επόμενα εξάμηνα.

ii) Η διάρκεια των σπουδών της αντίστοιχης Σχολής ή Τμήματος. Κατά το α ́ έτος σπουδών αντί του ανωτέρω πιστοποιητικού υποβάλλεται πιστοποιητικό εγγραφής.

-Δικαιολογητικά που προέρχονται από την αλλοδαπή πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Οικογενειακό εισόδημα

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους να μην υπερβαίνει τα τριάντα χιλιάδες ( 30.000) ευρώ προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί, πέραν του ενός.

Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του, από κάθε πηγή. Η εν λόγω εισοδηματική ενίσχυση δεν λαμβάνεται υπόψη για τον προσδιορισμό του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος με βάση το οποίο χορηγείται. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με ανάλογο περιεχόμενο, θεωρημένη από την οικεία Δ.Ο.Υ.

mycampus.gr 

how to get an abortion pill when is it too late to get an abortion pill abortion pill articles
vacuum aspiration cost alsarayabahrain.bh how to end a pregnancy

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ανωνύμου
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές
καλημέρα κ.Κουτρουμπέλη μια ερώτηση για Φαρμακευτική

 κάποιος που δεν έχει γονιό φαρμακοποιό ,ούτε τα λεφτά για άδεια πως μπορεί να ανοίξει φαρμακείο;

π.χ να πάρει άδεια στην περιφέρεια και να την μεταφέρει μετά από χρόνια σε κάποια κωμόπολη/δήμο;υπάρχει τέτοια προοπτική; νομίζω παλιά υπήρχε

 

βέβαια πλέον ο ανταγωνισμός με τις νέες ρυθμίσεις  έχει αυξηθεί για άνοιγμα φαρμακείου,ο τζίρος έχει πέσει και από ότι καταλαβαίνω έχει μεγάλο ρίσκο όλο αυτό ακόμα και αν υφίσταται η παραπάνω δυνατότητα.

how to get an abortion pill when is it too late to get an abortion pill abortion pill articles

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)

 Αναγκαστικά ή θα αγοράσεις άδεια ή θα αναζητήσεις κενή θέση (συνήθως υπάρχουν σε απομακρυσμένες κωμοπόλεις).

Η άδεια ισχύει για την πόλη/κωμόπολη που εκδόθηκε και δεν μεταφέρεται αλλού (παρα μόνο αν υπάρχει κενή θέση). 

Υποβλήθηκε πριν από 38 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Share
Μαρίνα
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2016 - Μηχανογραφικό 2016
ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ
 Κύριε ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ισχύουν ακόμη η κατατακτηριες εξετάσεις από δημόσιο ιεκ;  αν ναι από β. Βρεφονηπιοκομος μπορώ να μπω δημοτικής εκπαίδευση απθ; γνωρίζετε πόσο μεγάλη είναι η δυσκολία και αν μπορεί να ανταποκριθεί άτομο τέτοιου επιπέδου σε ένα τέτοιο επίπεδο,  ακόμη μπορεί να μου πείτε πως βαθμολογουμαστε. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 
cheap abortion pill medical abortion cost price of an abortion pill
2nd trimester abortion pill continentalnord.com methods of abortion pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)

 Ναι μπορείς αλλά για φέτος έχουν περάσει οι ημερομηνίες.

Εξετάζεσαι σε 3 μαθήματα και η επιλογή γίνεται βάση της επίδοσης.

Είναι πιο εύκολο να διαλέξεις να δώσεις κατατακτήριες σε κάποιο Παιδαγωγικό απομακρυσμένο της περιφέρειας εκεί λόγω μειωμένου ανταγωνισμού τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για σένα. 

Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Share
ΝΙΚΟΛ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2016 - Μηχανογραφικό 2016
ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ κ. Κουτρουμπελη ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

 Καλησπέρα σας, είμαι φοιτήτρια Νοσηλευτικής, και θα ήθελα να ρωτήσω συγκριτικά με το νέο σύστημα εξετάσεων και απολυτηρίου, για εμάς που τελειώσαμε το Λύκειο το 2012, τί θα ισχύει;; Αλλαγή του απολυτηρίου μας σε I.B. ή θα παραμείνει όπως έχει;;

 

Σας ευχαριστώ, για όλα.

Νίκη 

get free voucher strattera prescription strattera discounts

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)
 Παραμένει το απολυτήριο ως έχει.
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Share
γιαννης
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016
Επικαιρότητα
κυριε Κουτρουμπελη εκτιμηση

 κυριε εδωσα σε δυο πεδια αποφοιτος του 16 θα υπαρξει προβλημα στο 10% ειμαι στους μηχ μηχ εμπ εχω18050 και θελω φαρμακευτικη υπαρχουν λιγες πιθανοτητες;;


how to get an abortion pill when is it too late to get an abortion pill abortion pill articles

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)
 Φαίνεται αρκετά δύσκολο αλλά εάν σας δοθεί ολόκληρο το ποσοστό υπάρχουν κάποιες, πολύ μικρές όμως, πιθανότητες.
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Share
Κωστας
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016
Εκπαιδευτικό Σύστημα
Κυριε Κουτρουμπελη
Στην ενσταση που εκανα ανεφερα οτι επιθυμω να βρεθω στην συγκεκριμενη πολη και στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο γιατι βρισκεται πιο κοντα στην μονιμη κατοικια των γονεων μου.Θα πρεπει να παω στην σχολη μαζι με ολα τα αλλα δικαιολογητικα και επισημο εγγραφο της μονιμης κατοικιας των γονεων μου ή μονο οτι γραφει πανω η αιτηση της ενστασης;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)
 Σωστά!
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

 
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια (0)
 Δεν χρειάζεται !  Το μόνο που θέλουν είναι να αποδείξεις υα μορια που δεσμεύτηκες εμενα ετσι με ειπε η γραμματεια στην θεσσαλονικη 
Υποβλήθηκε πριν από 39 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Σπουδές στην Κύπρο

Σελίδα 110 από 9639 (96384 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
109
110
111
112
9637
9638
9639
Επόμενο