Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Άρθρα
Τώρα είσαι φοιτητής! Ε, και;
 «Μακριά κι αγαπημένοι»! Λατρεύω τη συγκεκριμένη ρήση, όσο τίποτε άλλο, αυτή την περίοδο. Δηλαδή, για να καταλάβετε, αν υπήρχε τέτοια ανάρτηση στο "fb", θα έμπαινα ολημερίς, ολαπογευματίς και ολονυχτίς και θα την τάραζα στο «like». Τόσο πολύ. 
 
Θα σκέφτεστε τι με έπιασε και πάλι, για μια ακόμα φορά. Τίποτε ιδιαίτερο. Τα γνωστά. Χιλιάδες νέοι κατάφεραν -κάποιοι μετά κόπων και βασάνων, άλλοι τελείως αβασάνιστα- να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με λίγα λόγια, είναι πλέον φοιτητές. Αυτό είναι πολύ καλό πράγμα. Και γι αυτούς και για μένα. Σκέφτομαι: «Ωραία, έφυγαν και ΚΥΡΙΩΣ θα με αφήσουν στην ησυχία μου, για να ασχοληθώ με την επόμενη φουρνιά»! 
 
Ουτοπικό. Δεν περνάει καλά καλά μια εβδομάδα φοιτητικής ζωής και τσουουουπ… πάρτους πίσω στη γενέτειρα. Τα παιδιά μπορεί να επιθύμησαν τα χάδια της μαμάς, τα κεφτεδάκια της γιαγιάς, την πίτα της κουμπάρας από το χωριό ή έστω τον εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης φραπέ που προσφέρουν οι εκατοντάδες, εκπληκτικής πρωτοτυπίας, καφετέριες της "coffee city" στην οποία ζούμε. Αυτό από μόνο του δε θα με ενοχλούσε. Καθόλου. Με ενοχλεί ότι η επιστροφή τους περιλαμβάνει και επίσκεψη στον πρώην καθηγητή τους. Δηλαδή, σε εμένα. 
 
Ούτε κι αυτό από μόνο του θα με πείραζε. Το να με επισκεφτεί κάποιος από τα παλιά δεν είναι ιδιαίτερα βδελυρό. Ο άνθρωπος μπορεί να θέλει να μου ανακοινώσει τα κατορθώματά του. Να μου μιλήσει για τις ακαδημαϊκές επιτυχίες του. Να μου εκμυστηρευτεί ότι είναι υποψήφιος για Nobel. Αλλά το να έρχεται μόνο και μόνο για να μου πει ότι είναι φοιτητής (αυτός και άλλοι τετρακόσιες χιλιάδες, χωρίς τους αιωνίους), ότι έφυγε για πέντε μέρες και του έλλειψε το φροντιστήριο,ο φραπέ(ς), οι παλιόφιλοι (όχι αναγκαστικά παλιοχαρακτήρες), τα παλιοστέκια (ισχύει η προηγούμενη παρατήρηση), ε αυτό είναι… βδελυρό. Μα πέντε μέρες ήταν βρε άνθρωπε, όχι πέντε αιώνες.
 
Και τότε σκέφτομαι: «άλλη μια θέση στο πανεπιστήμιο κατασπαταλημένη»! Ναι, σπαταλημένη και μάλιστα «κατα». "Βοήθησα κι εγώ να περάσει... "αυτό" στο πανεπιστήμιο; Σίγουρα θα πάω στην κόλαση"! 
 
Δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει να είσαι φοιτητής, τι σημαίνει πανεπιστήμιο, τίποτα. Φεύγουν για να σπουδάσουν, για να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, για να γνωρίσουν νέες νοοτροπίες και τελικά το μόνο που κάνουν είναι να σβήνουν μέρες για να επιστρέψουν στα παλιά και δεδομένα. Τι να πω; Πιο "ακίνητοι" κι από άγαλμα. Ακόμα κι όταν βρίσκονται στην πόλη των σπουδών τους έρχονται σε επαφή με άτομα που γνώριζαν από παλιά. Καθετί καινούριο το φοβούνται, το απεχθάνονται, το αποφεύγουν. Κι όχι μόνο. Το χαίρονται κιόλας. Συναναστρέφονται με τους ίδιους και τους ίδιους και να τα check in, και να οι selfies και να η χαρά να τρέχει από τα μπατζάκια. 
 
Αηδία. Μα γι αυτό έγινες φοιτητής βρε άνθρωπε; Βάλε την γκλάβα σου να δουλέψει έστω και στο ελάχιστο. Φοιτητής έγινες για να αποκτήσεις εφόδια που θα σου εξασφαλίσουν ένα υπέροχο μέλλον. Αν βέβαια, πέρασες σε μια σχολή του κ@#ου, δεν πρόκειται να αποκτήσεις τίποτα και ποτέ. Οπότε μήπως να στρώσεις τον κ@#ο σου και να προσπαθήσεις πάλι για κάτι καλύτερο; Φοιτητής έγινες για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Κι αυτοί δε θα ανοίξουν αν συνεχίσεις την παρέα με όσους γνώριζες από παλιά. Αυτοί ό,τι είχαν να σου δώσουν, σου το έδωσαν. Οπότε δεν ανοίγεις τα στραβά σου να βρεις κάτι καινούριο, πιο αξιόλογο, πιο ανατρεπτικό, πιο εποικοδομητικό, πιο… φευγάτο; Φοιτητής έγινες για να καταλάβεις τι θα απαιτήσει -καλύτερα τι ήδη απαιτεί- η ζωή από σένα. Για να συνειδητοποιήσεις ότι όλα γύρω σου θα τρέχουν (ακόμα και οι καθηγητές σου) χωρίς να περιμένουν πότε θα το καταλάβεις εσύ, πότε θα προσαρμοστείς εσύ, πότε θα ξεκουνηθείς εσύ, με απλά λόγια, πότε θα ξυπνήσεις από τον ύπνο της καλοπέρασης. Φοιτητής έγινες για να ανεξαρτητοποιηθείς. Να δεις μέχρι πού φτάνεις, να εντοπίσεις τα όριά σου, να οργανώσεις τη ζωή σου, να ξεφύγεις από το «προδέρμ» στο οποίο έχεις εθιστεί. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες και χάσιμο χρόνου. Και χρήματος βέβαια. Φοιτητής έγινες για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Έγινες για να επαναστατήσεις, να αμφισβητήσεις, να αναθεωρήσεις, να έρθεις σε ρήξη με καθετί που σε κρατάει όμηρο της στασιμότητας. Φοιτητής έγινες για να κοιτάς μπροστά κι όχι για να μένεις πίσω. Φοιτητής έγινες για να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα, για να αποκτήσεις εμπειρίες αυτονομίας, οργάνωσης, προσπάθειας. 
Φοιτητής δεν έγινες για να ξεκουραστείς. Δεν έγινες για να διασκεδάζεις. Δεν έγινες για να χάνεις το χρόνο σου με άτομα που τα έχουν χαμένα. Δεν έγινες για να διαιωνίσεις έναν τρόπο ζωής και σκέψης που είναι βουτηγμένοι στο συντηρητισμό. Γιατί, αν γι αυτά τα τελευταία έγινες φοιτητής, άστα να πάνε. Και σε λίγο δε θα είναι μόνο ο Χαράλαμπος που θα τα κλαίει. Θα είναι κι ο καημένος ο γονιός που θα κλαίει με μαύρο δάκρυ τα χρήματα που σπατάλησε για σένα. Θα είσαι κι εσύ, για τις χαμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες που δε θα βρεις ποτέ ξανά. Κι όταν θα φτάσεις στα σαράντα+, θα περιφέρεις τις αποτυχίες σου λέγοντας: "Ξέρεις πόσα πράγματα ΘΑ μπορούσα να έχω κάνει εγώ, αλλά...". Αλλά θα φταίει το σύστημα!
 
Πολλοί πέρασαν φέτος στο πανεπιστήμιο. Λίγοι ξέρουν και γιατί. Ε, με αυτούς δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξαναβρεθώ. Άλλωστε είναι ελάχιστοι.

*Ο κ. Ζάχος δυσφορεί με νέους ανθρώπους
που ζουν(;) μια ζωή χαμένων ευκαιριών
 
Πηγή http://sotiriszachos.blogspot.gr/ 

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Διάφορα Θέματα
Απίστευτο τεστ για την ηλικία σας
 Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ένα μαθηματικό και άκρως διασκεδαστικό τεστ με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς που ξεκινά από τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου καταλήγει να δείχνει την... ηλικία του κατόχου του.

Το τεστ:

1) Γράψτε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σας.

2) Πολλαπλασιάστε το επί 2.

3) Μετά προσθέστε το 5.

4) Πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί 50.

5) Στο γινόμενο προσθέστε το 1764.

6) Από το αποτέλεσμα αφαιρέστε το έτος της γέννησής σας.

Τώρα έχετε βρει έναν τριψήφιο αριθμό.

Το πρώτο ψηφίο είναι το τελευταίο ψηφίο του κινητού σας. Τα άλλα δύο ψηφία δείχνουν την πραγματική σας ηλικία

Πηγή: Healthpro.gr

pill for abortion online abortion pill abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Σε εμένα δεν πέτυχε. Μου έβγαλε άλλο τελευταίο νούμερο τηλεφώνου και διαφορετική ηλικία!!!!!!!!!!!!!!
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Καλό, αλλά κλεμμένο. 
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
emena ta evgale 
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
Αξιολόγηση για όλους τους εκπαιδευτικούς
 Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών όλων των δημόσιων σχολείων.

Πρόκειται για μια διαδικασία «μαμούθ» με δεδομένο ότι αφορά έναν τεράστιο αριθμό εργαζομένων στο Δημόσιο, που φτάνει κοντά στα 127.000 άτομα και η οποία είχε... παγώσει για πάνω από 30 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1982.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας στις αρχές της νέας χρονιάς θα «χτυπήσει το κουδούνι» και για την αξιολόγηση δασκάλων και καθηγητών, καθώς έως το τέλος του Δεκεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και η προτελευταία «φάση» της αξιολόγησης η οποία αφορά τους διευθυντές σχολείων δευτεροβάθμιας, τους προϊσταμένους σχολείων πρωτοβάθμιας και τους προϊσταμένους τμημάτων (ειδικής αγωγής, αγωγής υγείας κ.α).

Προτεραιότητα θα έχουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα δηλώσουν ότι εθελοντικά συμμετέχουν στις σχετικές διαδικασίες και θα καταθέσουν αίτηση προτεραιότητας καθώς και εκείνοι που θα θελήσουν να επιλεγούν σε θέσεις ευθύνης και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπου.

Με δεδομένο ότι η ώρα της κρίσης πλησιάζει, πληθαίνουν οι αντιδράσεις από την πλευρά των εκπαιδευτικών οι οποίοι μέσω των συνδικαλιστικών τους οργάνων (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ) καλούν τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές σχολείων και τους σχολικούς συμβούλους να μην συμμετάσχουν σε καμία διαδικασία με την οποία υλοποιείται το νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση.

Από την πλευρά του όμως ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τόνισε στο «Έθνος» ότι «παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν η αξιολόγηση θα γίνει. Εμείς προχωράμε κανονικά όλες τις σχετικές ενέργειες και πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και για τους εκπαιδευτικούς».

ΕΘΝΟΣ


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Σάρωσε το ελληνικό μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Πατρών

Πρώτη θέση στη φοιτητική Φόρμουλα 1 στην Τσεχία

 Χαλάλι οι πολλές ώρες επίπονης εργασίας, η κούραση και τα ξενύχτια. Η ομάδα «UoP4e», που αποτελείται από προπτυχιακούς φοιτητές του...

Πανεπιστημίου Πατρών, δεν κατασκεύασε μόνο το πρώτο ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο στην Ελλάδα, αλλά κατέλαβε και την πρώτη θέση στη Formula Student που διεξήχθη πρόσφατα στην Τσεχία.

Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό που, από τη δεκαετία του '80 που ξεκίνησε, θεωρείται το απόλυτο «κρας τεστ» για τις δυνατότητες και τις γνώσεις των αυριανών μηχανικών.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», σχεδόν και οι 30 φοιτητές της «UoP4e» βρέθηκαν την Πέμπτη στην Αθήνα, για να παρουσιάσουν το «καμάρι» τους σε εκδήλωση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

«Ο "πυρήνας" της ομάδας προήλθε από το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων, με διευθυντή τον καθηγητή Γεώργιο Χρυσολούρη, ενώ συμμετείχαν επίσης προπτυχιακοί από τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Οικονομικών Επιστημών, Επιστήμης Υλικών και Φυσικής», ανέφερε ο Χάρης Μπήκας, συντονιστής της «UoP4e». Οπως εξήγησε, εκτός από τις αγωνιστικές δοκιμασίες, στη Formula Student οι ομάδες αξιολογούνται επιπλέον με κριτήριο το κόστος του αγωνιστικού τους, αλλά και το επιχειρηματικό τους πλάνο.

«Επομένως, για να αναδειχθούμε νικητές, καταφέραμε να πείσουμε την κριτική επιτροπή πως το όχημά μας θα μπορούσε να μπει σε βιομηχανική παραγωγή και ότι, ως εμπορικό πια μοντέλο, θα ήταν βιώσιμο οικονομικά», πρόσθεσε.

 Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διαθέτουν την αμοιβή τους στη βιβλιοθήκη!
 Το Συμβούλιο του Ιδρύματος στη 13η Τακτική Συνεδρίαση του της 23ης Ιουλίου 2014 αποφάσισε ομόφωνα το συνολικό ποσό των 8.000,00 Ευρώ το οποίο αντιστοιχεί, με βάση το ΦΕΚ 636/τ. ΥΟΔΔ/19-12-2013, στην κατ’ αποκοπή αποζημίωση του Προέδρου, των μελών και της γραμματέως του Συμβουλίου, και έχει δεσμευθεί για το οικονομικό έτος 2014, να διατεθεί για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Επιτροπή Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Εμμ. Κουκουράκη, θα αποφασίσει για την διάθεση αυτών των χρημάτων προκειμένου να ικανοποιηθούν επιτακτικές ανάγκες.

Η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης, δια της Προϊσταμένης κας Α. Μπαραδάκη, να προβεί στην μεταφορά του ποσού, με την επόμενη επικείμενη τροποποίηση του προϋπολογισμού, στον κωδικό ΚΑΕ 1259 της βιβλιοθήκης.

Ο τρόπος διάθεσης της εν λόγω κατ’ αποκοπή αμοιβής θα αποφασίζεται από το Συμβούλιο κάθε ακαδημαϊκό έτος .


πηγή: neolaia.gr
pill for abortion online website abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Δημητρα
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΕΥΔΟΞΟΣ SOS !!
Γεια σας , θα ηθελα να ρωτησω κατι . μπορω να κανω δηλωση συγγραματων για τα 5 υποχρεωτικα μαθηματα και μετα απο 2 βδομαδες να κανω ξεχωριστη δηλωση για το βιβλιο του μαθημτος επιλογης ? 
pill for abortion online website abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Ναι μπορεις!
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
Υποβλήθηκε πριν από 30 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Mike
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Πανελλαδικές 2014 - Μηχανογραφικό 2014
ΒΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ;;;;;;;;;;;;;
 Παιδιά έχει επικοινωνήσει κανεις τωρα πρόσφατα; Τι σας λένε; Ποτε θα τα βγάλουν περίπου;; Υπαρχει περιπτωση να πανε για Ιανουαριο όπως πέρυσι;;;;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)

 

Το υπουργείο λέει για αρχές Νοέμβρη!!

Το θέμα είναι θα εξαιρέσει τους αθλητές που έκαναν χρήση του ευεργετήματος της μεταγραφής με κριτήρια οικονομικά,τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.λ.π.  ή θα τους βάλει και αυτούς μέσα στην αξιολόγηση;


Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Καλά είναι δυνατόν; Πώς σου ήρθε αυτό; Τι σχέση έχει η μετεγγραφή τριτεκνίας-πολυτεκνίας με την εισαγωγή των αθλητών; Αυτά είναι δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα. 
Υποβλήθηκε πριν από 30 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
  Καλησπέρα Mike. Εγώ που πήρα τηλέφωνο χθες μου ειπαν εν ολιγοις οτι βρίσκονται στο τελικό στάδιο ελέγχου αλλά δεν μπορούν να μου προσδιορίσουν και ακριβως την τελική ημερομηνία γιατί μπορεί να προκύψει κάτι όπως και πέρυσι που τα έβγαλαν Ιανουάριο. Για την αλλη εβδομάδα 111 σου ειπαν απο το υπουργειο;

Ετσι για να υπάρχει για εκατοστή φορά:

  https://m.facebook.com/groups/1599015610325885/?refid=12#!/groups/1599015610325885/

 

Αντώνη τι εννοεις να επιλέξεις;  

Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)

είμαι στο τμημα τεχνολογιας και επιστημης υλικων στο Ηρακλειο και με το ποσοστο περναω 'η μηχανικων περιβάλλοντος Ξανθη 'η μηχανικος ορυκτών πορων Χανια...γνωμες??Δεν ξερω τι να διαλεξω

Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)

 Πανε ΜΗΧΟΠ. Με προοπτικη να ασχοληθεις με γεωτρησεις πετρελαιων αργοτερα αν σ ενδιαφερει το εξωτερικο

Εχει πολυ καλο επιπεδο σπουδων 

 

Ενας Μεταλλειολογος 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
Αλήθεια δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις ;  Τα αποτελέσματα θα βγουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Είναι σίγουρο αυτο; Συγνώμη που σας βάζω σε κόπο να απαντάτε αλλά κάθε είδους απάντηση θα μου φαινόταν ιδιατερα χρήσιμη.  Οι υπόλοιποι ξέρετε και εσεις κατι για το τελος της επόμενης εβδομάδας; Σε ευχαριστω 111 για την απάντηση. 
pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Κ.Κ.
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
A.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που συμπεριλαμβάνονται στους ονομαστικούς πίνακες μεταφοράς θέσεων εισαγωγής Πολυτέκνων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών του Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ότι οι γραμματείες των Τμημάτων του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. θα δέχονται τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 έως την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 έως 14:00.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ε.Ι ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. 

 http://teipir.gr/index.php/el/2013-06-17-12-27-13/2013-08-27-08-01-28/general/item/498-anakoinosi-gia-tous-onomastikoys-pinakes-metaforas-theseon-eisagogis-polyteknon-triteknon-kai-eidikon-katigorion-tou-ypourgeio-paideias-thriskevmaton 

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
Άλλαξε ονομασία το ΤΕΙ Πειραιά? Και στην Κύπρο τα ΤΕΙ ονομάζονται Τεχνολογικά Πανεπιστήμια. Βέβαια εννοείται ότι οι βάσεις είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές των Πανεπιστημίων. 
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Καλλιρροη
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
Πανελλαδικες 2015
 Καλησπερα σας! Εδωσα περσυ πανελλαδικες και ειχα ως μαθημα επιλογης τη βιολογια γενικης παιδειας! Φετος θελω να παρω μαθηματικα γενικης και Α.Ο.Θ. !! Δεν ειχα κανει ομως το μαθημα στο σχολειο. Αποτελει αυτο καπποιο εμποδιο στο να δωσω το μαθημα? Η απλως δεν θα εχω καποια προσαυξηση , επειδη δε θα υπαρχει προφορικος βαθμος?
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Δεν αποτελεί εμπόδιο απλά θα μετρήσει ο γραπτός ΑΟΘ και σαν προφορικός δηλ πρακτικά θα χάσεις την προσαύξηση των 0.6 μορίων λόγω προφορικού..
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Βιολογια ειμαι και θελω ιατρικη , αλλα θελω να ανοιξω και 5ο πεδιο ! θα μου δωσει παραπανω μορια το αοθ
pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Στον ΓΒΠ θα συνοπολογισθούν κανονικά και οι ΑΟΘ, άρα έχεις ένα επιπλέον "μαξιλάρι" ώστε να κρατήσεις ψηλά τα μόριά σου αν τυχόν σε κάποιο μάθημα δεν γράψεις άριστα.
pill for abortion online website abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
που περασες και ξαναδινεις ?? 
pill for abortion online website abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
 ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΝΑΚΙ
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2014 - Μηχανογραφικό 2014
Εγγραφές επιτυχόντων μεταφοράς θέσεων εισαγωγής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ
 Εγγραφές επιτυχόντων μεταφοράς θέσεων εισαγωγής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ

Καλούνται οι επιτυχόντες μεταφοράς θέσεων εισαγωγής (με τις κατηγορίες Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Κοινωνικά Κριτήρια) ακαδ. έτους 2014-15 του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτούμενου εκπροσώπου τους από Δευτέρα 27-10-2014 έως και Τετάρτη 5-11-2014 κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 11:00-14:00) στην Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής, προσκομίζοντας αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτή.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Α) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ

1.   Πιστοποιητικό από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

2.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του 2014

3.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

4.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

5.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης.

6.   Απολυτήριο Λυκείου

7.   Βεβαίωση Πρόσβασης

8.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Β) ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του 2014.

2.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

3.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

4.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης.

5.   Απολυτήριο Λυκείου

6.   Βεβαίωση Πρόσβασης

7.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Γ.α) ΜΕ ΑΔΕΛΦΟ Η ΑΔΕΛΦΗ ΦΟΙΤΗΤΗ / ΤΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1γα) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 του Ν.4264/14

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του 2014.

2.   Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής, από την οποία να προκύπτει ότι ο/η αδελφός/αδελφή είναι, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ενεργός φοιτητής του πρώτου κύκλου σπουδών, όπως ορίζεται στο άρθρο 2 του Ν. 4009/2011 (195 Α΄)

3.   Υπεύθυνη Δήλωση του/της αδελφού/αδελφής που είναι ενεργός φοιτητής ότι δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

4.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

5.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

6.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης.

7.   Απολυτήριο Λυκείου

8.   Βεβαίωση Πρόσβασης

9.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Γ.β) ΟΡΦΑΝΟΙ

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που να έχει εκδοθεί εντός του 2014, από το οποίο

1.   να προκύπτει: i) ο θάνατος του / των γονέων και ii) για την περίπτωση τέκνου / τέκνων άγαμης μητέρας, η μη αναγνώριση του / των τέκνων της, των οποίων έχει τη γονική μέριμνα.

2.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

3.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέα ή του αιτούντα σε περίπτωση που είναι ορφανός και από τους δυο γονείς.

4.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης

5.   Απολυτήριο Λυκείου

6.   Βεβαίωση Πρόσβασης

7.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Γ.γ) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΕΚΝΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ Η ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ Η ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ Η ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΥΪΚΗ ΔΥΣΤΡΟΦΙΑ DUCHENNE Η ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 67%

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που να έχει εκδοθεί εντός του 2014, από το οποίο να προκύπτει η συγγενική σχέση εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.

2.   Πιστοποιητικό αναπηρίας του οικείου Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις όπου έχει χορηγηθεί πριν την 1.9.2011 επ’ αόριστον ποσοστό αναπηρίας, από τις Πρωτοβάθμιες Υγειονομικές Επιτροπές των Νομαρχιών, της Περιφέρειας ή των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, ή από Ανώτατες Υγειονομικές Επιτροπές Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και Ελληνικής Αστυνομίας, δεν απαιτείται εκ νέου εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές του ΚΕΠΑ.

3.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

4.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

5.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης

6.   Απολυτήριο Λυκείου

7.   Βεβαίωση Πρόσβασης

8.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Γ.δ) ΤΕΚΝΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του 2014.

2.   Αντίγραφο πράξης συνταξιοδότησης βάσει των διατάξεων του ν. 1897/1990 από τον οικείο συνταξιοδοτικό φορέα του γονέα που φονεύθηκε ή κατέστη ανίκανος.

3.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

4.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

5.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης.

6.   Απολυτήριο Λυκείου

7.   Βεβαίωση Πρόσβασης

8.   Φωτοτυπία ταυτότητας

Γ.ε) ΠΟΛΥΔΥΜΑ ΤΕΚΝΑ Ή ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ Ή ΜΕ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

1.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του 2014.

2.   Αντίγραφο της Αίτησης−Δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γ.Ε.Λ. ή των ΕΠΑ.Λ. του έτους υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου του / των άλλου / άλλων αδελφού / αδελφών.

3.   Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής, από την οποία να προκύπτει ότι ο/ η αδελφός / αδελφή είναι, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ενεργός φοιτητής του πρώτου κύκλου σπουδών, στην περίπτωση που ο αιτών επιθυμεί τη μεταφορά θέσης εισαγωγής του στην πόλη που φοιτά ο αδελφός.

4.   Βεβαίωση εγγραφής του αδελφού από το Τμήμα φοίτησής του ότι έχει εισαχθεί λόγω διάκρισης στη Βαλκανική ή τη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής ή Χημείας ή Βιολογίας.

5.   Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής.

6.   Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας γονέων.

7.   Βεβαίωση εγγραφής του Τμήματος προέλευσης

8.   Απολυτήριο Λυκείου

9.   Βεβαίωση Πρόσβασης

10.   Φωτοτυπία ταυτότητας

 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
Στο site της σχολής υπάρχει!μπράβο τους πάντως αρκετά γρήγοροι!άντε να πάρουμε σειρά και εμείς :-P 
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Που την βρήκες αυτή την ανακοίνωση?
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)
 ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Υποβλήθηκε πριν από 32 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (1)

βεβαιωση   προσβασης    ποια ειναι?

pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Σχόλια (0)
ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΥ
Υποβλήθηκε πριν από 31 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 110 από 6451 (64504 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
109
110
111
112
6449
6450
6451
Επόμενο