Κυριακή, 01 Μαΐου 2016
Άλλα τμήματα της πόλης...
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης

Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα
Βρήκαν δουλειά με αυτούς τους παράδοξους τρόπους
 Μόλις εντοπίσατε τη δουλειά των ονείρων σας και ξέρετε πως είστε τέλειοι για τη θέση.

Το πρόβλημα; Χιλιάδες άλλοι υποψήφιοι νιώθουν ακριβώς το ίδιο. Καθώς θα στέλνετε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή, μπορείτε να κάνετε κάτι τρελό για να κερδίσετε την προσοχή του υπεύθυνου προσλήψεων.

Αναρωτιέστε πόσο τρελό;

Δείτε τι έκαναν πέντε άνθρωποι για να υπερτερήσουν των άλλων πιο παραδοσιακών υποψηφίων. Είναι τόσο «τρελοί» και τόσο δημιουργικοί που δεν κέρδισαν απλώς την προσοχή της εταιρείας αλλά και ταυτόχρονα του διαδικτύου.

1. Σχεδίασε ένα βιογραφικό φτιαγμένο από Lego

Είναι άλλο πράγμα να κάνεις μια λίστα με την εμπειρία σου στη γραφιστική και τη δημιουργική σου ικανότητα στο βιογραφικό σου, αλλά είναι πολύ πιο εύστοχο να κάνετε ένα άλμα από τις απλές λέξεις στις οπτικές απεικονίσεις. Ο Leah Bowman το ενστερνίστηκε αυτό.

Αντί να υποβάλει ένα κλασικό βιογραφικό έστειλε εξατομικευμένα πακέτα από σετ Lego προτρέποντας τους πιθανούς υπεύθυνους προσλήψεων να «κατασκευάσουν τον τέλειο εκπαιδευόμενο υπεύθυνο πελατών»

Και όπως φάνηκε αυτό δούλεψε: Το Κολέγιο Northwestern του εξασφάλισε τη θέση του εκπαιδευόμενου – και αργότερα πλήρους απασχόλησης εργασία – στο χώρο της διαφήμισης στο Σικάγο.

2. Έφτιαξε ένα διαδραστικό video

Ίσως να μην είστε εξοπλισμένοι για να φτιάξετε τα Lego, ένα video όμως;

Τα βιογραφικά μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν και ενίοτε δείχνουν απρόσωπα. Για το λόγο αυτό, ο Graeme Anthony αποφάσισε να φτιάξει ένα βιογραφικό υπό τη μορφή διαδραστικού video. Το video του περιλαμβάνει διαφορετικές ενότητες και links όπως "About Me," "Portfolio," καθώς επίσης και ένα "Timeline."

Έστειλε το video σε διάφορους υπεύθυνους προσλήψεων – και φαίνεται πως η προσπάθειά του να κάνει τη δουλειά τους λίγο πιο ενδιαφέρουσα απέδωσε καρπούς. Δέχτηκε πολλαπλές συνεντεύξεις, μια προσφορά για δουλειά και 400000 views στο YouTube. Από τότε έχει εργαστεί σε αρκετές θέσεις στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων και των Social Media.

3. Αγόρασε μια διαφήμιση της Google

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως 6 δολάρια θα μπορούσαν να σας βρουν δουλειά;

Λοιπόν, αυτό έκανε ο Alec Brownstein. Αγόρασε ένα Google Ad, στοχευμένο σε ονόματα αρκετών στελεχών της Διαφήμισης , ένας εκ των οποίων ήταν ο Ian Reichenthal. Ο τελευταίος αναζήτησε με το Google το όνομά του και βρήκε προσαρμοσμένη σε αυτό την εν λόγω διαφήμιση. Ο Reichenthal του έδωσε την ευκαιρία να περάσει από συνέντευξη και το αποτέλεσμα ήταν να του προσφέρει δουλειά στη διαφημιστική του εταιρεία.

Από τότε ο Brownstein έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn (όπου είναι πασιφανής η χιουμοριστική του προσέγγιση στην αναζήτηση εργασίας), αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής Δημιουργικού στο Dollar Shave Club.

4. Μιμήθηκε την ιστοσελίδα του εργοδότη

Πώς πιάνει κανείς δουλειά σε ένα τόσο δημοφιλές μέρος όπως είναι το Pinterest; Δείχνοντας ότι ξέρει τη σελίδα και από την καλή και από την ανάποδη.

Η Jeanne Hwang Lam έφτιαξε ένα εκτενές CV για το Pinterest στο Pinterest. Δημιούργησε ένα βιογραφικό καρφιτσώνοντας διαφορετικές εικόνες μαζί, με διαφορετικές ενότητες, όπως "fit," "passion," "experience," και "rockstar skills." Επενδύοντας τόσο χρόνο κόβοντας και ράβοντας μια αίτηση αποκλειστικά για το Pinterest, έδειξε πως πραγματικά ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται εκεί. Αν και δεν κατάφερε να δεχτεί προσφορά από εκεί, οι δημιουργικές της προσπάθειες δεν ήταν άκαρπες, καθώς μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τα Analytics του Pinterest και λέγεται Pintics, της πρόσφερε μια θέση. Μετά την αποφοίτησή της από το Harvard, η Hwang έλαβε εντυπωσιακούς ρόλους στον κλάδο του Marketing σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες startup, συμπεριλαμβανομένης της Shapeways.

5. Αγόρασε μια πινακίδα

Αν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, αγοράστε μια πινακίδα.

Ο Adam Pacitti, απόφοιτος του 2012, έκανε αιτήσεις σε 250 διαφορετικές εταιρείες. Όντας άνεργος αποφάσισε να λανσάρει την εταιρεία "Employ Adam". Αγόρασε ακόμη και την πινακίδα - και αυτό δούλεψε. Του απόφερε 60 συνεντεύξεις και μια δουλειά. Από τότε τα δημιουργικά του project έχουν προβληθεί στα BBC, CNN, CBS και σε άλλα μέσα.

Οπότε, αν το βιογραφικό σας είναι ανιαρό, αναθεωρήστε και γίνετε δημιουργικοί. Μην κάνετε απλά κάτι. Δημιουργήστε αυτό ακριβώς που θα επιδείξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, αλλά και το αν ταιριάζετε στην εταιρεία που σας ενδιαφέρει.

Πηγή: jobfind.gr

epixeiro.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μαρία
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ - ΚΥΠΡΟΣ

 

Καλημέρα σας κε Κουτρουμπέλη,

Ενδιαφέρομαι να φοιτήσω στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση την "Ψυχολογία" ) του ΕΚΠΑ. Διάβασα, στο internet ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπορεί να μας αναγνωρίσει 2 χρόνια από το ΦΠΨ, και κάνοντας μόνο άλλα 2 χρόνια , να αποκτήσω πτυχίο ψυχολογίας αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Ισχύει αυτό; ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπορεί να μας αναγνωρίσει 2 χρόνια από το ΦΠΨ;

2. Να φανταστώ εξ αποστάσεως δεν μπορεί να γίνει; καθώς, ένα παιδί σε προηγούμενη ανάρτηση του είχε πει ότι για να μπορέσει το ΔΟΑΤΑΠ να αναγνωρίσει ένα εξ αποστάσεως πτυχίο (είτε είναι αυτό προπτυχιακό είτε μεταπτυχιακό) θα πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) σωστά;

3. Εάν εγγραφώ στο συμβατικό πρόγραμμα ψυχολογία, και πηγαίνω στην Κύπρο μόνο στις εξεταστικές περιόδους θα έχει πρόβλημα το ΔΟΑΤΑΠ με αυτό; θα φαίνεται κάπου;

4. Επιπλέον, το ΔΟΑΤΑΠ, πιστεύετε ότι θα έχει πρόβλημα με την αναγνώριση μαθημάτων; δηλαδή, το ότι δεν έγιναν τα 2 πρώτα χρόνια στην Κύπρο αλλά, στην Αθήνα στο ΦΠΨ.

5. Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου κυμαίνονται τα δίδακτρα; 

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

 

 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
 1. Το πόσα χρόνια θα σου αναγνωριστούν εξαρτάται από τα μαθήματα που έχεις παρακολουθήσει (πρακτικά θα στείλεις μαζί με την αίτηση και την αναλυτική βαθμολογία για να πάρεις απάντηση). Αναγνωρίζονται από 1-2 έτη.

2. Σωστά

3. Σ' αυτό δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να εξετάζεσαι με τον ίδιο τρόπο που εξετάζονται και όσοι παρακολουθούν με υποχρεωτική φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο.

4. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να έχει γίνει σωστή μεταφορά των ECTS των κοινών μαθημάτων.

5. 4-6000 € (για κάθε χρόνο πλήρους φοίτησης) ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Χάρης
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα
Προς κ. Κουτρουμπέλη
Φέτος δίνω πανελλήνιες με το παλαιό σύστημα. Σε κάποια ερώτηση διάβασα πως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο 2ο και 4ο πεδίο και λιγότερο στα άλλα. Εσείς τι πιστεύετε; Παρακαλώ πολύ να απαντήσετε μόνο εσείς, απλά μία εκτίμηση έστω και ανεπίσημη. (Ενδιαφέρομαι για χαμηλόβαθμες σχολές 4ου-πολιτικών μηχανικών/πληροφορικές)

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
 Προσωπικά δεν αναμένω υψηλή ζήτηση στις χαμηλόβαθμες του 2ου και 4ου πεδίου.
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Classified!!
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Διάφορα Θέματα
🆘🆘🆘 Προς Κουτρουμπουλη❗️

I am calling you from cnn channel.

Usa residents wish seeing you on television!! 

where can i find you for an interview?


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)

 Στην παρούσα φάση είναι λιγάκι δύσκολο ...

 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
-
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
κε Κουτρουμπέλη,φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία ή λογοθεραπεία??

Κε Κουτρουμπέλη, στο παρελθόν είχατε πάρει θέση υπερ της εργοθεραπείας, ως προς τις ευκαιρίες που δίνει για επαγγελματική αποκατάσταση στους

νέους πτυχιούχους παρόλου που ένας φυσικοθεραπευτής έχει και την επιπλέον επιλογή να δράσει τελείως αυτόνομα ανοίγοντας εργαστήριο φυσικοθεραπείας.

Σήμερα μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια οικονομικής κρίσης, μνημονίων και ύφεσης σε όλους τους τομείς ποια είναι η γνώμη σας για το ποιά σχολή ανάμεσα

στις παραπάνω μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερες πιθανότητες για επαγγελματική αποκατάσταση?

Ευχαριστώ πολύ


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)

 Αντικειμενικά ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης οι Εργοθεραπευτές κρατούν τα πρωτεία.

Οι ειδικότητες όμως που αναφέρεις είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους και θα πρέπει πάνω απ' όλα να μελετήσεις τα προγράμματα σπουδών αλλά και τις μονογραφίες των αντίστοιχων επαγγελμάτων ώστε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει, γιατί τελικά αυτό θα αποτελέσει και τα βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Χαρα
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα
Για Κο Κουτρουμπελη η οποιον αλλον γνωριζει
 Δινω φετος πανελληνιες και προσφατα διαβασα οτι αλλαζει το "τοπιο" των μεταγραφων, με την εννοια οτι οι φοιτητες θα ενημερωνονται εγκαιρα για το αν εχουν τη δυνατοτητα η οχι, με αποτελεσμα να μη χανεται το εξαμηνο, να μη γινονται λαθη στο μηχανογραφικο που ισως στοιχισουν και λοιπα, γνωριζει καποιος κατι παραπανω;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
 Μην ενθουσιάζεσαι, τα ίδια ακριβώς έλεγαν και πέρυσι.
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Μαρια
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Επαγγέλματα και Προοπτικές
Κυριε Κουτρουμπελη η οποιος γνωριζει
 Απο το τμημα φιλοσοφιας και παιδαγωγικης του απθ μπορω να κανω μεταπτυχιακο στην ψυχολογια;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
 Ναι, αλλά σε ορισμένα αντικείμενα (λχ Σχολική Ψυχολογία, Συμβουλευτική) χωρίς βεβαίως να αποκτήσεις επαγγελματικά δικαιώματα Ψυχολόγου.
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Σαντρα
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα
Κυριε Κουτρουμπελη τη γνωμη σας
 Ειμαι αποφοιτη του 2015, εχοντας συγκεντρωσει 13.860 μόρια, πιστευετε οτι εχω ελπιδες για το φπψ Ιωαννινων; Ευχαριστω
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)

ΦΠΨ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ? ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ? ΜΕ 2 ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΤΙΝΙΚΟ?

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟ ΦΠΨ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. 

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΠΨ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΠΨ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟ. 

Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
Τάσος
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
Προς Κ.Κουτρουμπελη η οποιος γνωριζει
 Ποτε περιπου θα βγει το προγραμμα των ειδικων μαθηματων;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Σχόλια (1)

 Εχει βγει εδώ και λιγες μερες .Δες υπουργειο παιδειας

 

Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

  
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
Κλικ εδώ
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Share
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016
Σχολές - Τμήματα   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2016
 Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2016 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2016 με το Νέο σύστημα(πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα(πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ-Α΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα(πατήστε εδώ).

Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Σχόλια (0)
 Για το δέκα τοις εκατό πότε κάνουμε κάτι;
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Σελίδα 8 από 8516 (85152 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
7
8
9
10
8514
8515
8516
Επόμενο