Κυριακή, 14 Απριλίου 2024
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012
Επαγγέλματα και Προοπτικές   Διάφορα Θέματα
Εργασία και κατάρτιση μέσα από επιχειρήσεις

 Θεωρεί ότι έχουμε τις ομορφότερες παραλίες, το πιο νόστιμο ελαιόλαδο και χαρακτηρίζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον το έργο των ελληνικών ερευνητικών ινστιτούτων. Ο Τόμας Ράχελ, υφυπουργός του ομοσπονδιακού υπουργείου Παιδείας και Ερευνας στο Βερολίνο, βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη Παρασκευή και μίλησε στον Ε.Τ. , παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή της σχέσης Ελλάδας Γερμανίας. Η ανεργία στην Ελλάδα χτύπησε το 55%, όταν στη Γερμανία φτάνει τσ 7% 8%. Στη χώρα μου, το 60% των παιδιών που τελειώνουν το σχολείο παρακολουθούν για μια περίοδο το δυϊκό σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης. Εκπαίδευση Είναι ένα πρόγραμμα όπου οι νέοι εργάζονται σε μια εταιρεία ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα τους.

Ενα είδος επαγγελματικής σχολής, το οποίο σου παρέχει άμεση πιστοποίηση και στο μέλλον μια καλή θέση εργασίας. Θεωρώ ότι το ίδιο σύστημα θα μπορούσε να λειτουργήσει και στην Ελλάδα . Γιατί στην Ελλάδα η ανεργία σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά Είναι η οικονομική κρίση η μόνη αιτία σε αυτό Ο κ. Ράχελ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει η χώρα σας είναι ότι παρά τα πλεονεκτήματά της, δεν παύει να συμμετέχει στην ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κούρσα του ανταγωνισμού. Οι παραλίες σας είναι υπέροχες και ο καιρός ηλιόλουστος, όμως το επίπεδο Εργασία και κατάρτιση μέσα από επιχειρήσει  του τουρισμού πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να βρεθεί η Ελλάδα στην κορυφή των καλύτερων προορισμών Στη θέση που της αξίζει δηλαδή. Και για να μην αναφέρω μόνο το προφανές, η γεωργία είναι επίσης ένας τομέας που αξίζει να δοθεί περισσότερη προσοχή. Ας ξεκινήσετε από τα βασικά... Μου φαίνεται αδιανόητο ότι εισάγετε ελαιόλαδο.

Μια χώρα με τόσες ποικιλίες και τέτοια ποιότητα θα έπρεπε να καλύπτει πρώτα τις δικές της ανάγκες και μετά να δώσει βάρος στις εξαγωγές. Αντίθετα, αφήνετε την Ιταλία να κερδίσει το παιχνίδι, απλά γιατί έχει καλύτερη οργάνωση. Τέλος, τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον τομέα της έρευνας στην Ελλάδα. Αν και η κοινότητα των Ελλήνων ερευνητών είναι μικρή και λειτουργεί με πολύ μικρό προϋπολογισμό, έχει παρουσιάσει στο σύνολο τους μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες. Πρέπει όμως να ενισχυθεί Να φτάσει το επίπεδα άλλων ευρωπαϊκών χωρών .

Στη Γερμανία το πρόγραμμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης οργανώνεται από τις ίδιες τις βιομηχανίες και τα επιμελητήρια. Το υπουργείο Παιδείας έχει διαιτητικό ρόλο και καλύπτει σχεδόν το 1/4 του συνολικού προϋπολογισμού. Δεν χρειάζεται το βάρος ακόμα μια φορά να πέσει στις πλάτες του φορολογούμενου. Το κίνητρο για τις επιχειρήσεις είναι ότι δημιουργούν τους εργαζόμενους που αυτές θελουν και χρειάζονται. Και αυτό μακροπρόθεσμα σημαίνει περισσότερη παραγωγή, περισσότερες θέσεις εργασίας και περισσότερο κέρδος. Είναι μια κατάσταση στην οποία όλοι βγαίνουν κερδισμένοι .

Η παραπάνω θεωρία αναπτύχθηκε λεπτομερώς αηό τον κ. Ράχελ κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Διαλόγου που είχε οργανώσει το Ελληνογερμανικό Ινστιτουτο Goethe τπν προηγούμενη Παρασκευή. Εκπρόσωποι από την Ισπανία παρευρέθηκαν για να μοιραστούν την περίπτωση της χώρας τους και πώς προσάρμοσε το εν λόγω πρόγραμμα στις ανάγκες της αγοράς της, ενώ παρών ήταν και ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι θεωρεί αναγκαίες τις μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόταση του γερμανικού υπουργείου Παιδείας.

Ιδρυση σχολής

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μάλιστα δεν έχουν μείνει άπραγες στα νέα δεδομένα που τους παρουσιάζομαι. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Πελεκανάκης γνωστοποίησε στον Ε.Τ. ότι μέσα στον Σεπτέμβριο του 2013 είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί π πρώτη σχολή δυικού συστήματος για τον τουρισμό, θα φροντίσουμε να δεχτούμε όλους τους ενδιαφερόμενους και να τους προσφέρουμε την απαιτούμενη εκπαίδευση και τεχνογνωσία. Το επάγγελμα "δουλεύω όπου να 'ναι" πρέπει να πεθάνει στην Ελλάδα. Εχουμε ανάγκη από εξειδικευμένο προσωπικό και πρέπει εμείς οι ίδιοι να το δημιουργήσουμε . 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 

ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
cytotec abortion open abortion pill online purchase
generic mexico pharmacy viagra go link
link click married cheat
click here when married men cheat catch a cheat
married men cheat wife cheat read here
how to cheat with a married woman women cheat husband women who cheat on husbands
best spy phone apps go spy to mobile download
cialis 20mg amoxicillin 250mg cephalexin
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
is there an abortion pill go aborted fetus
amoxicillin 1000 mg amoxicillin amoxicillin 500 mg
how to get an abortion pill when is it too late to get an abortion pill abortion pill articles
2nd trimester abortion pill continentalnord.com methods of abortion pill
prescription card discount prescription drugs coupon prescription coupon card

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4163 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
Χειμωνα-Καλοκαιρι
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 13:17
Σχόλια (0)


Είναι εύκολη η Αγγλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ;;
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:53
Σχόλια (0)

Μεταπτυχιακά
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37
Σχόλια (0)

ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Αγγλικών / Απόκτησε (Lower, Advanced, Proficiency)
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 04:06
Σχόλια (0)

Δεκαπέντε (15) θέσεις έμμισθων υποψηφίων διδακτόρων
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:46
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:41
Σχόλια (4)


Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (0)

Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (12)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024
Bullying στα σχολεία: Τι ορίζει η εγκύκλιος – Πώς η καταχώριση στην πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Σελίδα 4 από 6183 (37096 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
6181
6182
6183
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης