Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
 
 

Υποτροφία Φοίτησης

Αγγελίες

Σπουδές στην Κύπρο

Πανελλαδικές 2018 - Μηχανογραφικό 2018

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Χαρης
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Σχολές - Τμήματα
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
 Εχει  κανείς  πληροφορίες για την ιατρική του δημόσιου  πανεπιστήμιου Κύπρου ;;.Ακουσα  ότι περνάς με το μηχανογραφικό των πανελλήνιων αλλά ότι πολλές φορές η βάση είναι μεγαλύτερη από την ιατρική Αλεξανδρούπολης . Επειδή είναι νέα σχολή και δεν έχει ιστορία αποφοίτων θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει το κόπο και αν έχει ισοδυναμία με τις σχολές της Ελλάδας 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)

 

Καλημέρα Χάρη & Χριστός Ανέστη,

Όντως, μπορείς μέσω του μηχανογραφικού να εισαχθείς στο τμήμα Ιατρικής του Παν/μιου Κύπρου. Γενικά, από όσα έχω ακούσει το εν λόγω τμήμα, είναι σχετικά καινούργιο και δεν έχει σημαντικό ιστορικό αποφοίτων. Αυτό δεν πάει να πει ότι δεν γίνεται κάποιος "καλός γιατρός". Γενικά, να γνωρίζεις ότι είναι αναγνωρισμένο το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και ισότιμο με τα τμήματα Ιατρικής εδώ στην Ελλάδα.

 Παρόλα αυτά,  εγώ θα σου πρότεινα, να επιδιώξεις την εισαγωγή σου σε κάποιο Ελληνικό τμήμα Ιατρικής. Ξαναλέω, ότι αυτό δεν πάει να πει ότι υστερεί  κάπου το τμήμα της Κύπρου (π.χ. εργαστήρια , ανατομία κλπ). Απλά, θα ήταν προτιμότερο να εισαχθείς σε κάποια Ελληνική λόγω του ότι είναι τμήματα με ιστορία και με χρόνια εμπειρία σε διάφορους κλάδους Ιατρικής καθώς, και ότι εδώ έχουμε περισσότερα δημόσια νοσοκομεία για πρακτική άσκηση. Οπότε πιο εύκολη η πρόσβαση στη πρακτική άσκηση όπου είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν γιατρό ώστε, να μπορεί και πρακτικά να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει περιστατικά.

Κλείνοντας, θα σου πρότεινα, να εξαντλήσεις ότι πιθανότητες υπάρχουν για την εισαγωγή σου σε κάποιο τμήμα Ιατρικής της Ελλάδος, και έπειτα να κοιτάξεις της Κύπρου ή κάποιο τμήμα του εξωτερικού.

Εύχομαι να σε βοήθησα,

Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις στη ζωή σου,

Καλή συνέχεια, 

 

Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Σχόλια (0)
 Ευχαριστώ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)
Δεν ενδιαφέρεται κανείς ;;;;
Υποβλήθηκε πριν από 8 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σχόλια (0)
 οχι
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
«O Χορός της Aνθισμένης Αμυγδαλιάς» αναβιώνει στο ΑΠΘ
 Ο «Χορός της Aνθισμένης Αμυγδαλιάς»

αναβιώνει στη Θεσσαλονίκη και μας ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο

 

Ο «Χορός της Aνθισμένης Αμυγδαλιάς»που από τα παλαιότερα χρόνια ήταν  ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός της πόλης και σηματοδοτούσε τον ερχομό της άνοιξης, αναβιώνει φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ με σκοπό τη συνάντηση της ιατρικής κοινότητας σε ένα γεγονός με συμβολική αξία.

 

Το Σάββατο 14 Απριλίου, ώρα 21.00, στο ξενοδοχείο PortoPalace, το χθες συναντά το σήμερα με  bossanova και swing από τους μοναδικούς ρυθμούς των Les Αu Revoir,τη rock&Jazzμουσική τωνPresidentsκαιτου μουσικού σχήματος Νιαβέντηςμε έντεχνη ελληνική μουσική.

 

Απαραίτητη η εγγραφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

http://s.livemedia.com/register/amigdalia2018.aspx?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=anaviosi_chorou_anthismenis_amigdalias_iatriko_tmima_apth_savvato_14_apriliou_2018_xenodochio_porto_palace_thessaloniki&utm_term=2018-03-30

 

mycampus.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Κωστας
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές
προς κυριο Κουτρουμπελη

Κυριε Κουτρουμπελη καλησπερα. Ειμαι αποφοιτος πολιτικος μηχανικος (δομοστατικος) και η διπλωματικη μου αναφερεται στην πυροπροστασια κατασκευων. Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με το μεταπτυχιακο structural and fire safety engineering στο πανεπιστημιο του Εδιμβουργου; να προτιμησω π.χ. αυτο ή το δομοστατικο σχεδιασμο και αναλυση κατσκευων ΕΜΠ ή το ΑΣΤΕ στο ΑΠΘ; 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
"Θεσμοί" προς Υπουργείο Παιδείας: Αντί για διορισμούς πάρτε αναπληρωτές με 5ετείς συμβάσεις
 

Αναπληρωτές με 5ετείς συμβάσεις πρότειναν οι Θεσμοί όπως ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας στους Συλλόγους ΣΑΝ/ΠΕΑΔ/ΠΑΣΑΔ κατά τη συνάντηση που είχαν με θέμα τους διορισμούς και τις εργασιακές συνθήκες.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου ο Υπουργός είπε ότι οι Θεσμοί έχουν αντιπροτείνει το μέτρο των αναπληρωτών πενταετούς σύμβασης αλλά αυτό δεν είναι οι μόνιμοι διορισμοί, τους οποίους το Υπουργείο ζητά και γι’ αυτό έχει απορριφθεί ως λύση.


alfavita.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
Πώς το παιδί του τελευταίου θρανίου κατακτά την πρώτη θέση
 Το τελευταίο θρανίο συνδέεται με την τελευταία θέση σε μια ιεραρχία. Την ιεραρχία του σχολείου κυριολεκτικά, την ιεραρχία καταστάσεων σε μια πιο μεταφορική απόδοση. Όμως συχνά το τελευταίο θρανίο, σε μαθαίνει και πώς να γίνεσαι νικητής.

Για όποιο λόγο κι αν βρέθηκες κάποτε στο τελευταίο θρανίο της τάξης της ζωής σου, συχνά χωρίς διπλανό, χωρίς πολλές διασυνδέσεις, θα έχεις ίσως παρατηρήσει ότι αυτή η θέση ανέλπιστα σου προσέφερε και πλεονεκτήματα που οι άλλοι δεν είχαν εκτιμήσει.

Πολλά παιδιά στο τελευταίο θρανίο δεν άκουγαν το μάθημα και ζωγράφιζαν το ίδιο το θρανίο «φυλακή» τους, ή έγραφαν σ΄αυτό στιχάκια, ψάχνοντας έναν τρόπο να ξεφύγουν από την δική τους σκληρή πραγματικότητα. Αυτές οι διέξοδοι έκαναν τα άτομα να αναπτύξουν την φαντασία τους σε επίπεδο συχνά ανώτερο από άλλων, καθώς η τέχνη αποτελεί την ανάσα των καταπιεσμένων και των πονεμένων ψυχών, όπως τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες διαπιστώνουν και παραδέχονται. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν τεράστια συναισθηματικά ξεσπάσματα. Κι αν είχαν, αποτελούνταν από μπογιές και λέξεις, καθώς έκαναν την απομόνωση δημιουργικό έργο.


Βλέπεις πολλά είδη ομορφιάς στον κόσμο και αυτό γίνεται αυτόματα πηγή έμπνευσης για τη ζωή σου. Κι επειδή έχεις μείνει πίσω, ξέρεις πως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να παλέψεις, να ανασυνταχθείς, να φανταστείς και να υλοποιήσεις έναν όμορφο διαφορετικό τρόπο, ώστε ο κόσμος να δει τι μπορείς να κάνεις.
Άλλες φορές το τελευταίο θρανίο προσφέρει μια θέα πανοραμική, που μπορείς να δεις τα πράγματα με διαφορετικά μάτια. Εκεί πίσω δεν έχει σημασία αν είσαι αδύνατος, εύσωμος, ψήλος, κοντός, λιγότερο ή περισσότερο όμορφος, πλούσιος ή φτωχός. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η καλή πρόθεση, η καλοσύνη και η ανάγκη για αληθινές παρέες δίχως ταμπέλες και προσχήματα. Μαθαίνεις ότι είσαι διαφορετικός και ότι υπάρχουν γύρω σου πολλές μοναδικότητες ανθρώπων. Μαθαίνεις να τις εκτιμάς και να τις σέβεσαι, γιατί για΄σένα δεν είναι κακό να ξεχωρίζεις.

Όχι για το χειροκρότημα και την επιδοκιμασία, αυτά έχεις μάθει πως έρχονται δεύτερα. Αλλά για την προσωπική σου νίκη και αγώνα. Θέλεις να διοχετεύσεις τις ικανότητές σου σε κάτι καλό, ίσως σε αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται. Για εσένα η ποιότητα δεν μετριέται με αριθμούς, αλλά σε πράξεις με ουσία.

Μπορεί να μην πίστεψες νωρίς στον εαυτό σου, να έλεγες συχνά «δεν μπορώ». Κι όλα αυτά τα «δεν μπορώ» έγιναν στόχος που κατέρριψες μέρα με τη μέρα όταν ανακάλυψες ότι είσαι αρκετός και μπορείς να τα κάνεις.

Έμαθες άλλωστε ότι, όπως είπε και ο Πυθαγόρας «Ο κόσμος είναι συχνά κακός κριτής κάθε καλού πράγματος» και εσύ έβαλες στόχο να τον αλλάξεις. Γιατί το τελευταίο θρανίο σε δίδαξε, ότι η πρώτη θέση δεν είναι μετάλλιο, αλλά μια μάχη με τον εαυτό σου που καθημερινά πρέπει να κερδίζεις.

Γράφει η Άννα Συρίγου

yang.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Μετά τις Πανελλήνιες αξίζεις ένα ταξίδι
 Για ένα χρόνο κάναμε βουτιές στα βιβλία, χωρίς να κρατάμε καν τη μύτη. Ξενυχτούσαμε μέχρι το πρωί, όχι γιατί κάναμε το κομμάτι μας από μπαράκι σε μπαράκι, αλλά για να καταφέρουμε να βγάλουμε τη ρημάδα την ύλη.Παράλληλα, ευχόμασταν να μας στείλουν ένα μήνυμα να μας πουν «Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. Οι εξετάσεις αναβάλλονται επ’ αόριστον. Για να σας αποζημιώσουμε, περνάτε σε όποια σχολή επιθυμείτε. Καλό καλοκαίρι», ενώ στο background έπαιζε το δεν χτυπάει το τηλέφωνο και με πνίγει το παράπονο.

Εν πάση περιπτώσει για να μην τα πολυλογώ, το μήνυμα δεν ήρθε ποτέ και τα ξενύχτια συνεχίστηκαν. Κοιμόμουν με τη θύμηση του Πλάτωνα και ξυπνούσα στην αγκαλιά του “λογικού” Αριστοτέλη που μου έλεγε να βάλω τη λογική μου να δουλέψει και να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μην χάσω την πρώτη ώρα. Και αυτό γινόταν για μήνες. Σαν φαντάροι και εμείς, μετρούσαμε μια μια τις μέρες της απελευθέρωσης.

Μπορεί αυτήν την εμπειρία να την έζησα πέρυσι, αλλά πάντα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Γιατί ζήσαμε δύσκολες, αλλά και καλές στιγμές. Κάποιοι από εμάς πέρασαν εκεί που ήθελαν. Κάποιοι πέρασαν σε σχολή που δεν περίμεναν και άλλοι πουθενά. Άλλοι προσπάθησαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο, αλλά όλοι αξίζαμε μια επιβράβευση για τους κόπους μας.Χρειαζόμασταν ένα καλό κλείσιμο για το πρώτο και τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μας. Το σχολείο.

 

Έτσι λίγο πριν δώσουμε εξετάσεις, εγώ με την παρέα μου αρχίσαμε να ψάχνουμε πού θα πάμε το καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες. Αφήσαμε για λίγο τα βιβλία στην άκρη και αναζητούσαμε τον ιδανικό προορισμό. Και το 18-24.gr μας έλυσε τα χέρια. Μας βρήκε πότε θα πάμε, πού θα μείνουμε και σε οικονομική τιμή με ένα κλικ. Άντε δυο.

Εμφανίστηκε μπροστά μας σαν τον παράδεισο. Καταγάλανα νερά με χρυσαφένιες παραλίες. Μπαράκια να παίζουν τα καλύτερα τραγούδια του καλοκαιριού. Νέοι να χορεύουν σε έντονους ρυθμούς μέχρι το πρωί. Και όχι δεν περιγράφω την Πάρο που πάει η μισή Ελλάδα κάθε χρόνο. Μιλάω για την Σκιάθο που μας περίμενε με ανοιχτές αγκάλες και εμείς θέλαμε απλώς να πατήσουμε ένα κουμπί και να τηλεμεταφερθούμε. Χωρίς να δώσουμε Πανελλήνιες, βεβαίως βεβαίως.

Τελικά και δώσαμε και πήγαμε και περάσαμε τέλεια. Και πώς να μην περάσεις; Είναι το νησί που έχει συνδεθεί με τη διασκέδαση, τους ξέφρενους ρυθμούς και τις πανέμορφες παραλίες. Όπως η Σαντορίνη έχει συνδεθεί με τα ζευγαράκια, η Μύκονος με τους ανθρώπους της showbiz, έτσι και η Σκιάθος έχει συνδεθεί με το κέφι και τη ζωντάνια.

Το πρωί κάναμε μπάνιο, πίνοντας το καφεδάκι μας σε μερικές από τις 64 παραλίες του νησιού που είναι βραβευμένες με την γαλάζια σημαία. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι Κουκουναριές που θεωρείται η τρίτη καλύτερη παραλία στη Μεσόγειο. Κάναμε βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού και μετά τρώγαμε, ενώ πίναμε χαλαρά και ένα ουζάκι. Το βραδάκι κάναμε ένα pre-drinking με εξαιρετικά κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και το βράδυ χορεύαμε στα καλύτερα μπαρ και κλαμπ της ΣκιάθουΓιατί αυτή είναι ζωή! Και πρέπει να τη ζήσεις και εσύ. What are you waiting for?

yang.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Νικος
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
Μεταφορα τει σε αλλες πολεις
 καλησπερα σας, θα ηθελα να σας  ρωτησω αν με την συγχωνευση τον τει με τα αει θα υπαρξει και μεταφορα τει σε αλλες πολεις;;;;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Σχόλια (0)
 πιθανως...αυτο θα ανακοινωθει οταν βγει η τελικη αποφαση και το  φεκ...
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Γκλ
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
Κατ' εξαιρεση
 Από κατ' εξαίρεση έχετε πάρει όλοι αποτελέσματα από τις αιτησεις;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)
 Εγω ακομα περιμενω...εσενα ποτε πρωτοκολληθηκε η αιτηση σου;
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)
Να ρωτησω.. Αλλο το ποτε σταλθηκε κι αλλο το ποτε πρωτοκολληθηκε ετσι; εννοω οτι παιζει ρολο στο ποτε θα ανακοινωθει το αποτελεσματα της αιτησης με βαση της ημερομηνια που εχει πρωτοκολληθει, σωστα;;; 
Υποβλήθηκε πριν από 9 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)
 Δυστυχως ναι! Δεν εχει καμια σημασια το ποτε σταλθηκε...μονο το ποτε πρωτοκολληθηκε...
Υποβλήθηκε πριν από 8 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σχόλια (1)
 Δήμητρα πότε έκανες αίτηση, εγώ αρχές Μαρτίου και δεν έχω απάντηση
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

     
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σχόλια (0)
 Η δική μας πήρε αριθμό πρωτοκόλλου αρχες Δεκεμβρίου ....απάντηση δεν έχουμε ακόμη!
Υποβλήθηκε πριν από 7 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΠΑΝΑΓΟΣ
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
Επικαιρότητα
ΚΑΤ ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ
 Καλησπέρα . Γνωρίζει κάποιος που βρισεται το θέμα των ενστάσεων για τις κατ΄εαίρεση μετεγγραφές ; Ηδη χάθηκε το ενα εξάμηνο θα χαθεί και δεύτερο;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 10 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μπάρμπα Κατερίνα
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές
Σπουδές ψυχολογίας
 Καλησπέρα, σπουδάζω ψυχολογία στο ΑΠΘ και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κατεύθυνση που θα διαλέξω. Στο 3ο έτος υπάρχουν 3 κατευθύνσεις από τις οποίες θα επιλέξω τον εξελικτικό και σχολικό τομέα. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις προοπτικές του επαγγέλματος. Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με παιδιά όμως δεν ξέρω κατά πόσο πιθανό είναι να απασχοληθώ σε σχολείο γι'αυτό θα ήθελα να μάθω και για τις υπόλοιπες ευκαιρίες απασχόλησης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 10 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Σχόλια (0)
 Η επιλογή σου βοηθά προς την κατεύθυνση που επιθυμείς να απασχοληθείς χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό για πιθανή μελλοντική αλλαγή κατεύθυνσης.
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Σελίδα 11 από 11067 (110670 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
10
11
12
13
11065
11066
11067
Επόμενο

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
Κοινωνιολογια η πολιτικές επιστήμες
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 23:46
Σχόλια (1)

ιατρικές σχολές Γερμανίας
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 23:23
Σχόλια (1)


Οικονομικο Ιωαννινων
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 18:18
Σχόλια (2)

Αστυνομία Κυπρου
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 15:26
Σχόλια (1)

Ξένες γλώσσες και ειδική αγωγή
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 13:38
Σχόλια (1)

αιωνιοι φοιτητες ποτε διαγραφονται κυριε κουτρουμπελη?
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 12:26
Σχόλια (4)

ιεκ η πανεπιστημιο
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 11:44
Σχόλια (1)

ΙΚΥ-ΕΚΟ
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 02:01
Σχόλια (1)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

ΠΡΟΣ ΚΎΡΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 01:27
Σχόλια (1)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
UNIque Days: “Ανοίγουμε τα ελληνικά πανεπιστήμια για το μαθητή”
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Στο Καστελόριζο ο Γαβρόγλου για τα κενά των εκπαιδευτικών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 14 ώρες
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Επισκόπηση Τύπου για εκπαιδευτικά θέματα
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 14 ώρες
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
τήρια και διαδικασίες για την οργάνωση διδακτορικών σπουδών από τμήματα των ΤΕΙ
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 15 ώρες
Σελίδα 1 από 3769 (22612 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
3767
3768
3769
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης