Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015
e-epimorfosi.aegean.gr
 
 

IEK-AKMI

Μετεγγραφές

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

mycat.gr

Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015

edu4u.gr facebook page

Animated Sale New - 200x200

Υποτροφία Φοίτησης

Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα
Το σχέδιο για το Νέο Λύκειο και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
 
Ολο το σχέδιο για το νέο λύκειο και τις πανελλαδικές
Αλλάζουν όλα στο λύκειο από τον Σεπτέμβριο του 2013, καθώς το υπουργείο Παιδείας καταθέτει στη Βουλή σχέδιο νόμου, που παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το «Εθνος της Κυριακής», και έχει τον φιλόδοξο στόχο να εφαρμοστεί στην Α΄ τάξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ολο το σχέδιο για το νέο λύκειο και τις πανελλαδικές 
Μειώνονται τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και οι κατευθύνσεις σπουδών, αποσυνδέεται το απολυτήριο του λυκείου από τις Πανελλαδικές, ενισχύεται η εξειδίκευση στη Γ' λυκείου και ιδρύεται Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων που θα ελέγχει τα πάντα γύρω από τις εισαγωγικές των υποψηφίων για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Το νέο λύκειο είναι αποτέλεσμα του πενταετούς εθνικού διαλόγου και της συμφωνίας των κομμάτων της συγκυβέρνησης, και ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, είναι σίγουρος ότι η ολοκληρωτική ανάπτυξή του σε διάστημα τριών ετών θα δημιουργήσει νέο «επαναστατικό τοπίο μάθησης». Νέα Προγράμματα Σπουδών κι ένα σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποσυνδεδεμένο από το σχολείο έρχονται να καταργήσουν το λύκειο με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.
 
Πρεμιέρα από φέτος
 
Ολο το σχέδιο για το νέο λύκειο και τις πανελλαδικές 
Το καινοτόμο «σχέδιο Αρβανιτόπουλου» θα έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν πρώτοι οι φετινοί μαθητές του λυκείου 2013-2014. Η Α' λυκείου θα είναι η «ομαλή μετάβαση» στο νέο Πρόγραμμα σπουδών, η Β' θα είναι το πρώτο σκαλί για το πανεπιστήμιο με την καθιέρωση των τριών ομάδων σπουδών και η Γ' τάξη θα είναι η πλήρης εξειδίκευση και η οριστική στροφή του υποψηφίου προς τη σχολή που θα σπουδάσει. Η Α' λυκείου δηλαδή, θα είναι τάξη προσανατολισμού για τους μαθητές, ενώ στη Β' και Γ' λυκείου ο μαθητής θα επιλέγει κύκλο σπουδών.
 
Το «Νέο λύκειο» βασίζεται στο τρίπτυχο: Λιγότερα μαθήματα, Δραστικός περιορισμός της «περιττής» Γενικής Παιδείας και Εξειδίκευση ανά Κύκλο Μαθημάτων. Το σίγουρο είναι ότι οδεύουμε σε μια ιδιαίτερα αναβαθμισμένη και ισχυρή Γ΄ λυκείου με ομάδες μαθημάτων από τις οποίες θα επιλέγουν οι μαθητές αυτή που θα τους οδηγήσει στη σχολή της αρεσκείας τους. Οι εξετάσεις για το απολυτήριο θα δίνονται σε 6 έως 8 βασικά μαθήματα. Οσοι εκ των υστέρων θα θελήσουν να συνεχίσουν θα δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα, ανά Ομάδα Προσανατολισμού για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια.
 
Ενισχύεται η αυτοτέλεια του λυκείου, καθώς αυτονομείται και το απολυτήριο του Γενικού Λυκείου. Το ωρολόγιο πρόγραμμα επικεντρώνεται στο μορφωτικό του... καθήκον και στους στόχους του και αποδεσμεύεται από την προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Δημιουργείται τράπεζα θεμάτων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα δεκάδες προβλήματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς στην επιλογή των θεμάτων για τις Εξετάσεις που έπλητταν το κύρος του θεσμού. Εισάγεται, λοιπόν, η τράπεζα θεμάτων διαβαθμισμένης δυσκολίας. Μέρος των θεμάτων των προαγωγικών και των απολυτηρίων εξετάσεων θα επιλέγεται με κλήρωση. Αυτό θα προσφέρει στους υποψηφίους μια αντικειμενικότερη αξιολόγηση, ενώ εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της αποστήθισης. Η διδακτέα και η εξεταστέα ύλη θα είναι κοινή για όλα τα σχολεία. Το 50% των θεμάτων για τα μαθήματα της Γλώσσας (Ελληνικής και Ξένης), των Μαθηματικών, της Φυσικής-Χημείας-Βιολογίας και της Ιστορίας των Α' και Β' τάξεων Ημερησίου Λυκείου και Μαθηματικών, Γλώσσας και Ιστορίας της Γ' τάξης προέρχεται με κλήρωση από τράπεζα θεμάτων και το υπόλοιπο 50% τίθεται από τον διδάσκοντα.
 
Στα υπόλοιπα μαθήματα όλα τα θέματα επιλέγονται από τον διδάσκοντα. Η αξιολόγηση γίνεται από τον οικείο καθηγητή. Στόχος θα είναι να διδάσκεται όλη η ύλη και να μη μετατρέπεται το Λύκειο σε φροντιστήριο, όπου ο μαθητής «παρακολουθεί» μόνον τα μαθήματα που θα δώσει στις Πανελλαδικές.
 
Οι 6 ριζικές αλλαγές που προωθεί το υπουργείο
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, οι ριζικές αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, περιλαμβάνουν τα εξής.
1. Μειώνονται τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από έξι που είναι σήμερα σε τέσσερα.
2. Περιορίζονται τα επιστημονικά πεδία από τέσσερα σε τρία. Στην ουσία ενοποιείται το τεχνολογικό με αυτό των θετικών επιστημών και δημιουργείται ένα ανεξάρτητο επιστημονικό πεδίο που θα περιλάβει όλες τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
3. Οι μαθητές της τελευταίας τάξης λυκείου θα παίρνουν το απολυτήριο με εξέταση σε 6 έως 8 βασικά μαθήματα και μετά εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα προσέρχονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και θα εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα ανά ομάδα προσανατολισμού (κατεύθυνση).
4. Καταργείται η κεντρική επιτροπή εξετάσεων και στη θέση της έρχεται ένας «κυρίαρχος-επόπτης» Οργανισμός, ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων. Παράλληλα δημιουργείται και τράπεζα θεμάτων διαβαθμισμένης δυσκολίας ώστε να «εξαντλείται» η ύλη και να μην εξαρτάται από τον κάθε διδάσκοντα.
5. Εισάγεται ως βασικό μάθημα η «Φιλοσοφία» στη Β' λυκείου καθώς και το μάθημα της «Πολιτικής Παιδείας» (Θεσμοί-Αρχές Δικαίου-Οικονομία) στην Α' & Β' λυκείου.
6. Ενισχύονται τα μαθήματα γενικής παιδείας στην Α' και Β' λυκείου, ενώ στην Γ΄ τάξη αναπτύσσονται τα μαθήματα εξειδίκευσης. Αυτό έχεις ως συνέπεια, πρώτον, την αυτοτέλεια στο πρόγραμμα (Α΄ & Β' λυκείου) και δεύτερον την «ουσιαστική» εμβάθυνση στην Γ' λυκείου, που προετοιμάζει για το πανεπιστήμιο.
 
ΤΟ ΝΕΟ... ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ
Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα στις τρεις τάξεις του Λυκείου
Στην Α' τάξη του λυκείου θα υπάρχει κοινό ωρολόγιο πρόγραμμα 33 ωρών την εβδομάδα. Επιπλέον καθιερώνεται ένα μάθημα επιλογής (2 ώρες την εβδομάδα), που θα επιλέγεται από τα εξής μαθήματα: α) Εφαρμογές στην Πληροφορική, β) Διαχείριση Φυσικών Πόρων και γ) Εκφραση-Πολιτισμός-Ευρωπαϊκός Πολιτισμός.
Στη Β' τάξη του λυκείου αρχίζουν να εισάγονται οι κατευθύνσεις. Μπαίνουν δυναμικά στο πρόγραμμα οι Ομάδες μαθημάτων Προσανατολισμού.
Αυτή η τάξη σήμερα διδάσκεται 25 ώρες γενική παιδεία και 17 κατεύθυνση.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα του νέου λυκείου όμως θα είναι 30 ωρών την εβδομάδα και η Ομάδα μαθημάτων προσανατολισμού 5 ώρες εβδομαδιαίως.
Οι δύο κύκλοι θα είναι οι εξής:
1. Ομάδα μαθημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών: Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά.
2. Ομάδα μαθημάτων Θετικών Σπουδών: Μαθηματικά και Φυσική.
 
Η Γ' τάξη
Μέχρι σήμερα η Γ' τάξη διδάσκεται ένα κοινό πρόγραμμα 17 ωρών μαθημάτων γενικής παιδείας και 14 κατεύθυνσης. Στο νέο λύκειο η τρίτη θα έχει το κοινό πρόγραμμα που θα είναι 14ωρο, καθώς και την Ομάδα μαθημάτων προσανατολισμού, που θα διδάσκεται 18 ώρες την εβδομάδα:
1. Ομάδα μαθημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών.
2. Ομάδα μαθημάτων Θετικών Σπουδών.
3. Ομάδα μαθημάτων Οικονομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών.
 
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΕΕ
Οι θρυλικές ΚΕΕ (Κεντρικές Επιτροπές Εξετάσεων), καταργούνται με το καινούργιο σχέδιο του λυκείου.
Στη θέση τους δημιουργείται ο περίφημος Οργανισμός Εθνικών Εξετάσεων, που χρόνια φημολογείται και ζητείται από την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα.
Σκοπός του θα είναι το σύνολο των διαδικασιών διοργάνωσης των Πανελλαδικών. Θα προσδιορίζει την εξεταστέα ύλη, θα επιλέγει τους «τοπ» βαθμολογητές που θα φροντίζουν για την αντικειμενική αξιολόγηση των γραπτών και θα εποπτεύει όλα όσα σχετίζονται με την εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Επειτα από 35 χρόνια αντιπαραθέσεων
 
Ολοι συμφωνούν για την ανάγκη μιας εκ βάθρων μεταρρύθμισης
Τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια (από τη μεταπολίτευση και μετά) το ζήτημα του λυκείου και το συνδεόμενο με αυτό ζήτημα των εισαγωγικών εξετάσεων αποτέλεσαν σημείο αιχμής της εκπαιδευτικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων.
Η πολιτική αντιπαράθεση που το ζήτημα αυτό διαχρονικά έχει προκαλέσει οφείλεται κατά βάση στο γεγονός ότι για πολλές δεκαετίες η ελληνική κοινωνία είδε την εκπαίδευση των παιδιών της και την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο ως το όχημα μίας μοναδικής ευκαιρίας για ανοδική κοινωνική κινητικότητα.
Το λύκειο, όπως λειτουργεί σήμερα, είναι κατά βάση μία βαθμίδα που προσφέρει γενικές και αποσπασματικού χαρακτήρα γνώσεις, έχει λιγοστά μαθήματα εξειδίκευσης και ακόμα λιγότερα μαθήματα επιλογής.
Οι μαθητές αναλώνονται πολύ στην αφομοίωση πολλών κατακερματισμένων πληροφοριών που εντάσσονται σε πολλά γνωστικά πεδία, ενώ η διδασκαλία έχει ως βάση τις διαλέξεις που αφήνουν στους μαθητές ελάχιστα περιθώρια για δημιουργική αυτενέργεια και πρωτοβουλία.
Η κατάσταση αυτή βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα διεθνώς ισχύοντα.
 
Ο «καθρέφτης»
Τα αποτελέσματα του λυκείου μπορούν να αξιολογηθούν σε σχέση με δύο διαστάσεις: τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών και την απορρόφηση των αποφοίτων από την αγορά εργασίας. Αυτές, λοιπόν, χωλαίνουν πολύ στο λύκειο με την τωρινή του μορφή.
Το λύκειο ως έχει, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς αναλυτές, αποθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία και ανταμείβει τη στείρα απομνημόνευση της ύλης. Δεν λαμβάνει υπόψη του τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, ενώ την ίδια στιγμή φορτώνει με υπέρμετρο άγχος και πίεση τους μαθητές.
Αυτή η πίεση έχει επιπτώσεις στην προσωπική και τη σχολική ζωή των εφήβων και οδηγεί σε απαξίωση του σχολείου.
Επιπλέον το ωρολόγιο πρόγραμμά του οδηγεί σε αδυναμία εμπέδωσης της ύλης λόγω του κατακερματισμού του σχολικού χρόνου σε πολλά γνωστικά αντικείμενα, τα οποία δεν καλύπτονται επαρκώς και στο απαραίτητο για τις εισαγωγικές εξετάσεις βάθος.
 
Αποτέλεσμα όλων των προαναφερθέντων ελλειμμάτων είναι η συνεχής κατάρρευση του λυκείου, που χρήζει άμεση ανάγκη μεταρρύθμισης. Σε αυτήν την προοπτική, άλλωστε, συμφωνούν και όλα τα κόμματα.

 


cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
women who cheated online read
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
how to catch a cheat go online
married men cheat signs of unfaithful husband read here
online beautiful women cheat read here
women who cheat married men cheat reasons why women cheat on their husbands
redirect redirect cheaters
go abortion in canada read here
pregnancy medications early pregnant termination pregnancy pill

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΑΓΑ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Σχολές - Τμήματα
ΝΟΜΙΚΕΣ
 18232
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
most women cheat wives that cheat
click here click percent of women that cheat
click here open how to know if wife has cheated
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
women who cheat married men cheat reasons why women cheat on their husbands
open wife cheaters cheat on wife
website infidelity why women cheat on men they love
website go open

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
νομιζω πως ισως πιασεις την κομοτηνη !!! 
ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
women who cheated wifes that cheat read
go link click
women who cheat on their husband signs of infidelity unfaithful husband
affairs with married men what makes married men cheat go
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 τι ισως μωρε σιγουραη κοπελα θα περασει κομοτηνη !!!!ισως λεει
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
redirect why women cheat on their husband dating for married men
go cheater click
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 δεν δινω ποτε ψευτικες ελπιδες..μειωθηκαν οι εισακτεοι και η βαση η θα μεινει στα ιδια η θα ανεβει..σκεψου λιγο πριν μιλησεις !!
pill for abortion online website abortion pills
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
how often do women cheat on their husbands why husbands cheat how many women cheat on their husbands
link what is infidelity married cheat
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
read click here how to catch a cheater
open under arm viagra read here
women love to cheat open online
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

     
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 egw me 18.218 pernaw lete???
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
ΙΣΙ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
ΝΟΜΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ
 ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ?   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
most women cheat married men dating wives that cheat
read website how to catch a cheater
redirect why do people cheat cheaters

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 ε ναι αφου καθε τρεις και λιγο ακουμε για τη βαση αυτης της σχολης ελεος πια κι εγω ανησυχω αλλα βγηκαν οι αναμενομενες τι αλλονα γινει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; απλα περιμενουμε
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
redirect catch a cheat dating for married men
go cheater click
click here click percent of women that cheat
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
link cheater online
go how early can i get an abortion pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
pso lete? 
ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online
viagra vs cialis real life comparisons generic viagra sales click here
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
Το νέο σχέδιο για το Τεχνικό Λύκειο - Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι 12 νέοι Τομείς

πηγή:  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

 

 


 

most women cheat wives that cheat
go cheater click
click read wives cheat
viagra vs cialis real life comparisons generic viagra sales click here
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
cheater click i dream my husband cheated on me
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
free spyware apps top free spy apps for android top spy app for android

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΜΥΡΤΩ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
κ. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
κ. Χρήστο με 16.837 μόρια τι πίστεύετε για Διεθνών κ Ευρωπαικών Σπουδών Παντείου ή Πειραιά;
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
most women cheat wives that cheat
women who cheated signs of unfaithful husband read
go cheater click
read website how to catch a cheater
click here married affairs percent of women that cheat
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
online beautiful women cheat read here
online why most women cheat website
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect
website abortion clinic chicago how abortion pill works

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
μαζι με τη γλωσσα??
most women cheat married men dating wives that cheat
how often do women cheat on their husbands online how many women cheat on their husbands
link what is infidelity married cheat
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
Nαι.
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
women who cheated online read
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 νομιζω τα λιγοτερα μορια τα εχει ο πειραιας καπου στα δικα σου με την παλια βαση αν θυμαμαι καλα..αλλωστε θα πεσουν οποτε σιγουρα την εχεις του πειραια..πια σε ενδιαφερει πιο πολυ και γιατι??
online purchase abortion pill where can i get the abortion pill online pill for abortion online
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
redirect why women cheat on their husband dating for married men
women who cheat on their husband signs of infidelity unfaithful husband
read click here how to catch a cheater
link what is infidelity married cheat
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)

Δήλωσα πρώτα της Παντείου, απλά και μόνο επειδή είναι Πάντειος. Οταν μετά, όμως, μπήκα στο πρόγραμμα σπουδών του Πειραιά το βρήκα πιο ενδιαφέρον και κυρίως γιατί έχει πολλές ξένες γλώσσες. Εσυ;

women who cheat on their husband signs of infidelity unfaithful husband
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

    [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
ΕΧΩ 2Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ !
redirect catch a cheat dating for married men
click here i dream my husband cheated on me percent of women that cheat
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

     [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
Αν θέλεις μπορείς να μου πεις πόσα μόρια έχεις;
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
cytotec abortion abortion pill buy online abortion pill online purchase
how to catch a cheat dating for married men online
go read pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

      [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (2)
 19.959 μαζι με την γλωσσα !!
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

        
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 Eύη συγχαρητήρια. Αν καταφέρω να περάσω κι εγώ στον πειραιά μπορεί να γνωριστούμε. Περιμένω νέα σου μετά τα αποτελέσματα. Να περνάς καλά.
women who cheated wifes that cheat read
how often do women cheat on their husbands online how many women cheat on their husbands
generic mexico pharmacy viagra open link
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

       [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)

 ΕΥΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

link what is infidelity married cheat
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

         
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΗ!!!
pill for abortion online website abortion pills
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
women who cheated signs of unfaithful husband read
redirect why women cheat on their husband dating for married men
link cheater online
affairs with married men women who like to cheat go
how to cheat with a married woman how can people cheat women who cheat on husbands
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
ΣΟΦΙΑΝΝΑ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Σχολές - Τμήματα
10% ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ?
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΜΕ ΤΟ 10 % (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) ?
open go viagra soft how to take
redirect read here why do married men cheat on their wives
online beautiful women cheat read here
open wife cheaters cheat on wife

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
....
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Διάφορα Θέματα
Ποιος είναι ο Χρήστος?
 Ποιος είναι αυτός ο Χρήστος και γιατί τον εμπιστεύεστε?
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
how women cheat married men having affairs link
how to catch a cheat cheat on my wife online
click here signs of infidelity catch a cheat
women who cheat on their husband cheat husband women affair
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
go online read here

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 Έχω την εντύπωση ότι είναι ένας από τους λεγόμενους «αιώνιους φοιτητές», αν κρίνω και από την προπαγάνδα που έκανε υπέρ του κόμματός του σε κάποιο άλλο post, μερικές μέρες πριν.
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ!!!ΣΑΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΖΕΙ!!!
women who cheated online read
redirect why women cheat on their husband dating for married men
read click here how to catch a cheater
click here i dream my husband cheated on me percent of women that cheat
open buy generic viagra viagra soft how to take
link cheater online
how to know if wife has cheated husband cheated on me women who cheat on men
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
go redirect pregnancy termination options
go abortion in canada read here
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (2)
rwta ton idio
where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
how to catch a cheat go online
affairs with married men women who like to cheat go
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
Και κάποιος από όλους αυτούς που τον ρωτάνε να μου απαντήσει είμαι καλυμμένος..
women who cheated online read
generic mexico pharmacy viagra go link
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
website infidelity why women cheat on men they love
go read pregnancy termination options
go abortion in canada read here
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (1)
 Στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας
pill for abortion online abortion pill abortion pills
read website how to catch a cheater
click here i dream my husband cheated on me percent of women that cheat
generic mexico pharmacy viagra open link
affairs with married men what makes married men cheat go
link click married cheat
website my wife cheated why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

   
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 xaxaxxaaxa kai kala psemaaaa
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
how often do women cheat on their husbands when a husband cheats how many women cheat on their husbands
generic mexico pharmacy viagra go link
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
why husband cheat unfaithful husband cheat wife
go redirect pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
πανος
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Πανελλαδικές 2015 - Μηχανογραφικό 2015
κυριε χρηστο πειτε μου!!
εχω ελπιδες για νομικη αθηνας με 18881 ??κυριε χρηστο?? 
cytotec abortion open abortion pill online purchase
read women cheat husband website
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
how women cheat married men having affairs link
click click here wives cheat
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
link buy viagra online legitimate pharmacy viagra uk cheap purchase buy
click here how to cheat wife how to know if wife has cheated
online beautiful women cheat read here
website my wife cheated why women cheat on men they love
website abortion clinic chicago how abortion pill works
website go open

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
 ρε πανο τι να πουμε και εμεις με 18.749 !! τι λες τωραα ..!
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (2)
 EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ!!!
read women cheat husband website
most women cheat married men dating wives that cheat
redirect catch a cheat dating for married men
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)

k. Xρήστο με 16.837 για Διεθνών κ Ευρωπαικών Σπουδών Παντείου ή Πειραιά; Ευχαριστώ

where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
women love to cheat when women cheat online
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

  
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)
ευχαριστω !!
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
women love to cheat when women cheat online
website my wife cheated why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
κανενας
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Επικαιρότητα
Οι μετεγγραφές είναι σίγουρες?
 Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει δεκτή η αίτηση μας για μετεγγραφή?Εννοείται ότι τα χαρτιά είναι σωστά κτλ.
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
how to cheat on husband signs of unfaithful husband find an affair
women who cheat on their husband click unfaithful husband
generic mexico pharmacy viagra go link
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
go abortion in canada read here

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχόλια (0)

 Οχι ! !

απο τη στιγμη που ειναι σωστα δεν υπαρχει θεμα.. Ο ελενγχος ειναι τυπικος! 

reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
how to catch a cheat cheat on my wife online
how to cheat with a married woman women affairs women who cheat on husbands
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Υποτροφία Φοίτησης

Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα
Ο υπ. Οικονομικών δεν δεσμεύτηκε στην ΟΛΜΕ ότι δε θα γίνουν άλλες απολύσεις καθηγητών
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας στη σημερινή συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ, αρνήθηκε κατηγορηματικά να δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις εκπαιδχευτικών, αντιθέτως επιβεβαίωσε ότι θα τεθούν σε «διαδικασία εξόδου» 15000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 26/7/13, συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, με σκοπό να τεθούν σ’ αυτόν, ως έχοντα την κύρια ευθύνη για την εφαρμογή των πολιτικών της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, που στέλνουν χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, προχωρούν την εμπορευματοποίηση παιδείας – υγείας και τις ιδιωτικοποιήσεις, ξεκαθαρίζουν το τοπίο για την εξασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Ζητήσαμε από τον Υπουργό να δεσμευτεί ότι δεν θα γίνει καμιά απόλυση εκπαιδευτικού, κανενός εργαζομένου, είτε αυτός τεθεί σε διαθεσιμότητα είτε με άλλους τρόπους. 
Το αρνήθηκε κατηγορηματικά, αντιθέτως επιβεβαίωσε ότι θα τεθούν σε «διαδικασία εξόδου» 15000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Όσο για τις περικοπές των κονδυλίων για την λειτουργία των σχολείων και την αύξηση των δαπανών απέφυγε να δώσει απάντηση.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κυβέρνηση και τρόικα συνεχίζουν με μεγάλη ένταση την αντιλαϊκή πολιτική τους.
Και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας
-    για να μη φύγει κανείς συνάδελφός  μας
-    για να είμαστε όλοι – μαθητές και εκπαιδευτικοί – παρόντες στα σχολεία και τους μεγάλους αγώνες του Σεπτεμβρίου.
 
πηγή: esos.gr
go cheater click
how to catch a cheat dating for married men online
generic mexico pharmacy viagra go link
link how to sell viagra viagra uk cheap purchase buy

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 767 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 4031 από 7664 (76637 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4030
4031
4032
4033
7662
7663
7664
Επόμενο

IEK-AKMI

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης