Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015
 
 

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Animated Sale New - 200x200

Share
Edu4u Admin
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Επαγγέλματα και Προοπτικές   Διάφορα Θέματα
Έμπειροι πωλητές με γνώση αγγλικής και ΗΥ

Εμπειρα Στελέχη Τμήματος Β2Β Πωλήσεων Εξωτερικούς Πωλητές αναζητάει η εταιρεία Watt and Volt. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε Β2Β ή B2C Πωλήσεων, άριστα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, ικανότητες διαπραγμάτευσης, συνεργασίας και διαχείρισης ομάδας, πολύ καλή γνώση Αγγλικών σε γραπτό και προφορικό επίπεδο, πολύ καλή γνώση χρήσης υπολογιστών σε όρους reporting, αλληλογραφίας και καταχώρηση επεξεργασία δεδομένων και ευελιξία σε βάρδιες.

Τέλος, επιθυμητό είναι το πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ ή ΙΕΚ (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, κ.α). Η εταιρεία παρέχει, μεταξύ άλλων, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, επιπλέον Βοηυς παραγωγικότητας, εταιρικό Αυτοκίνητο και εταιρικό κινητό (με επίτευξη στόχου). Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα http: www.watt volt.gr. 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ 

pill for abortion online website abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Δ
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Σχολές - Τμήματα
ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΗΣ

ήθελα να ρωτήσω οσόν αφορά το ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στην ΞΑΝΘΗ και τα ΧΑΝΙΑ έχει αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα παρεμφερή με των ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ?

και επίσης υπάρχει δυνατότητα αφού ολοκληρωθούν οι σπουδές να δώσεις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  και να μετονομαστείς σε ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ?

αν ναι υπάρχει κάποια επίσημο έγγραφο για να μου το δείξετε ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
12 υποτροφίες από τον όμιλο Αγγελοπούλου

 Ολοκληρώθηκε η επιλογή των δώδεκα τελειόφοιτων φοιτητών που θα συμμετέχουν στο χρηματοδοτούμενο από τον όμιλο Αγγελοπούλου πρόγραμμα (Angelopoulos Fellowship) διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης στο Clinton Global Initiative University (CCIU). Συνολικά υποβλήθηκαν 223 αιτήσεις από φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ από όλη την Ελλάδα καθώς και από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Από τους επιλεχθέντες (7 φοιτήτριες και 5 φοιτητές), 6 προέρχονται από την Αθήνα, 2 από τη Θεσσαλονίκη, 2 από τη Λάρισα, 1 από το Ηράκλειο και 1 από τα Γιάννενα.

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους και έχουν πλήρη γνώση των Αγγλικών, αναπτύσσεται φέτος σε πιλοτική βάση στην Ελλάδα και αφορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της ανάληψης κοινωνικών δράσεων κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, του περιβάλλοντος και της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα και πρότυπες καλλιέργειες καθώς και σε ζητήματα δημόσιας υγείας.

Οι επιλεχθέντες για την παρακολούθηση του σχετικού προγράμματος στο Clinton Global Initiative University θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με μεθόδους και διαδικασίες οργάνωσης, ανάπτυξης και εκτέλεσης προγραμμάτων κοινωνικής δράσης και κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα να εφαρμόσουν, υποστηριζόμενοι οικονομικά, τη γνώση και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει σε συνεργασία με ήδη υφιστάμενες πρωτοβουλίες ή συγκροτημένους φορείς κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης. 

Πηγή: 6 ΗΜΕΡΕΣ 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Η Αιτωλοακαρνανία στο πόδι για την Αθηνά

Ξεσηκωμός αύριο στην Αιτωλοακαρνανία ενάντια στο σχέδιο Αθηνά , με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου του νομού, θα πραγματοποιηθούν τρεις ταυτόχρονες εκδηλώσεις στις κεντρικές πλατείες των τριών μεγαλύτερων πόλεων. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες αλλά και όλους τους πολίτες, εργαζόμενους και μη, στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι στις κεντρικές πλατείες στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο, για να υπερασπιστούν την αυτονομία και την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΙ Μεσολογγίου .

Την απόσυρση του σχεδίου Αθηνά ζήτησε σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησαν οι τρεις σύλλογοι εργαζομένων του (εκπαιδευτικοί, διοικητικοί, τεχνικό προσωπικό), οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί, η διοίκηση του ιδρύματος, οι φοιτητές και οι γονείς, παρουσία βουλευτών πολιτικών κομμάτων και εκπροσώπων τοπικών φορέων. Ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ, Κώστας Βαρσαμιδης, χαρακτήρισε το σχέδιο κόλπο γκρόσο , που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες προς τους σπουδαστές, τους γονείς τους και προς τους καθηγητές, που θα αναγκαστούν να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις. 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 

pill for abortion online abortion pill abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Να παρέμβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Αθηνά!

 Να  προσβάλλουν μαζικά την εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά κάλεσε ο πρόεδρος του TEI Θεσσαλονίκης Κώστας Βαρσαμίδης τους περίπου 15.000 σπουδαστές που θίγονται από αυτό. Τόνισε, μάλιστα, ότι το ίδρυμα θα βρίσκεται στο πλευρό τους νομικά και ηθικά. Επιπλέον, επισήμανε ότι το TEI ζητά να παρέμβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς το σχέδιο είναι αντίθετο στις κοινοτικές οδηγίες.

Οι σύλλογοι

Οι τρεις σύλλογοι εργαζομένων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί και τεχνικό προσωπικό, παραχώρησαν χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου και σύσσωμοι ζήτησαν την απόσυρση του σχεδίου Αθηνά , που προβλέπει τη μεταφορά και κατάργηση τμημάτων. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κώστας Βαρσαμίδης χαρακτήρισε το σχέδιο κόλπο Γκρόσο, που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.

Η διοίκηση του ΤΕΙ ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προσφύγει νομικά κατά της εφαρμογής του σχεδίου και να θέσει το ζήτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τίθεται θέμα παραβίασης της κοινοτικής οδηγίας 89,48 και θίγονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των Ελλήνων φοιτητών έναντι των αποφοίτων αντίστοιχων ιδρυμάτων της Ε.Ε., ενώ ανατρέπεται και το πρόγραμμα των σπουδών τους ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Βαρσαμίδης. Παράλληλα, κάλεσε τους περίπου 15.000 θιγόμενους φοιτητές και τους γονείς τους να προσβάλουν μαζικά την εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά , λέγοντας ότι το ΤΕΙ θα στηρίξει την προσπάθειά τους νομικά, οικονομικά και ηθικά.

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Προς συζήτηση η Αθηνά την Πέμπτη

 Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προβλέπεται να εισαχθεί την Πέμπτη προς συζήτηση το σχέδιο Αθηνά του υπουργείου Παιδείας, το οποίο περιλαμβάνει καταργήσεις και συγχωνεύσεις Τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Αντιδρώντας στο σχέδιο Αθηνά , την ίδια ημέρα φοιτητές του ΚΚΕ θα οργανώσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας (στις 12.30).

Επίσης, χθες, η διοίκηση και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το οποίο χάνει Τμήματα προς τις Σέρρες και τη Φλώρινα, σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα. Επίσης, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών συγκεντρώθηκαν 11.000 υπογραφές από πανεπιστήμια και πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κατά της προτεινόμενης ενοποίησης των ξενόγλωσσων φιλολογιών. 

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  

ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Γιάννης
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές
Κύριε Κουτρουμπέλη προοπτικές τμήματος δημόσιας υγιεινης
 Γεια σας κύριε Κουτρουμπέλη. Είμαι φοιτητής του τμήματος δημόσιας υγιεινής και θα επιθυμούσα την άποψή σας σχετικά με τις επαγγελματικές προοπτικές και την αποκατάσταση που έχει ένας απόφοιτος του τμήματος αυτού. Σε ενδεχόμενο μεταπτυχιακό ποιό γνωστικό αντικείμενο θα ήταν αποδοτικό επαγγελματικά;     Ευχαριστώ 
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
 Γενικά στον ιδιωτικό τομέα εντός Ελλάδας ίσως μη  βρείς πολλά....περισσότερο στο Δημόσιο άμα βρείς κάτι απασχολούμενος σε μία δημόσια υγειοονομική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Όπως σου είπαν και εδω πέρα....Εθνική Σχολή Δημόσιας Υιεινής. όπου κάνεις μεταπτυχιακό υψηλού επιπέδου και τοποθετείσαι άμεσα σε σημαντική θέση του Δημοσίου.
Υποβλήθηκε πριν από 702 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
 Εθνικη σχολη δημοσιας υγιεινης ειναι μια καλη επιλογη για μεταπτυχιακο αλλα ειναι δυσκολο να μπεις.Δυσκολα τα πραματα στην αγορα εργασιας αλλα για ποια σχολη δεν ειναι;
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Γιαννης
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Διάφορα Θέματα
Οποιος ειναι αθηναιος ή γνωρίζει απο αθηνα...
 λοιπον επειδή δεν ξερω καθολου απο Αθηνα...για καποιον που σπουδαζει στο τει αθηνας (αιγαλεω) σε ποια περιοχη θα μπορουσε να νοικιασει σπιτι ωστε να τον βολευει και για την σχολη και για την καθημερινότητα γινικα?
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
online purchase abortion pill where can i get the abortion pill online pill for abortion online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
Σε οποια περιοχη εχει σταθμο του Μετρο.Σε λιγα λεπτα θα εισαι Αιγαλεω και απο εκει ειναι δυο βηματα το ΤΕΙ.Αν για καποιον λογο δεν θες να πηγαινεις με μετρο, δες περιοχες κοντα στο Αιγαλεω (Αγ. Βαρβαρα, Ρεντη, Κορυδαλλος, Νικαια) και οχι Αιγαλεω γιατι βαρανε λιγο στις τιμες.
pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (1)
https://maps.google.com/maps?q=12241+%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%89+GR

Περιστέρι, Χαϊδάρι, περιοχή ΤΑΥΡΟΣ που είναι και ο ηλεκτρικός..


online purchase abortion pill where can i get the abortion pill online pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)

 https://maps.google.com/maps?q=12241+%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%89+GR

αυτό είναι το google maps ... αν παρατηρήσεις αυτό το λινκ, τα κόκκινα σημάδια, είναι που βρίσκονται τα τμήματα του ΤΕΙ... περιστέρι βολεύει...  και Χαϊδάρι.

 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ;;;;;;
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
αννα
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Επικαιρότητα
κυριε κουτρουμπελη..!!μισθωτηριο-φοιτητικο επιδομα
 ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΙΣΧΥΕ ΑΠΟ 1/01/10 ΕΩΣ 31/12/12...ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥς ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ  ΕΤΟΣ?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (1)
Σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει εντός του ίδιου ακαδημαικού έτους στο όποιο βρίσκεσαι και υποβάλλεις την αίτηση για το επίδομας στέγασης να είχες μισθώσει τουλάχιστον για ένα δίμηνο μιά κατοικία στον τόπο σπουδών σου. Οπότε ναι λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα...
Υποβλήθηκε πριν από 702 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
 ωραια..σε ευχαριστω πολυ
pill for abortion online website abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 702 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΒ
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Σχολές - Τμήματα
ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΗΝΙΕΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΗΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΗΝΙΕΣ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΠ ΓΙΑ ΑΕΝ

pill for abortion online abortion pill abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλια (0)
 na pas sto sxoleio sou mexri 5 mrtiou
pill for abortion online abortion pill abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house link where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 4031 από 6648 (66479 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4030
4031
4032
4033
6646
6647
6648
Επόμενο

Νομική - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Κύπρος - Τμήμα Νομικής

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης