Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015
ΑΘΗΝΑ
Άλλα τμήματα της πόλης...
Τα Τμήματα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) αποτελούν μετεξέλιξη και σύνθεση των Ψυχοπαιδαγωγικών Εργαστηρίων - Τμημάτων και των Φιλοσοφικών Σπουδαστηρίων - Τμημάτων.
Οι φοιτητές των Τμημάτων έρχονται σε επαφή τόσο με την ιστορική εξέλιξη (ιστορία της Φιλοσοφίας) όσο και με τη συστηματική οργάνωση (φιλοσοφικά συστήματα) και την κατά τομέα έκφραση και ανάπτυξη (κοινωνική, πολιτική κ.λπ. Φιλοσοφία) των φιλοσοφικών αναζητήσεων. Καταρτίζονται στις αρχές, τις σχολές, τη μεθοδολογία και τις τεχνικές της Ψυχολογίας.
Εκπαιδεύονται στα θεωρητικά δεδομένα, τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τις αναζητήσεις, τους πειραματισμούς και τις εφαρμογές των Παιδαγωγικών Επιστημών.
 
Σκοπός: του Τμήματος είναι η εκπαίδευση στελεχών της εκπαίδευσης για να διδάξουν μαθήματα φιλοσοφίας, παιδαγωγικής, ψυχολογίας, και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της εκπαίδευσης σε επίπεδο σχολικής συμβουλευτικής και ψυχοπαιδαγωγικής καθοδήγησης.
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
where can i get the abortion pill online click buy cytotec for 24 week abortion
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ:
Oι φοιτητές του Φ.Π.Ψ. πρέπει να συμπληρώσουν φοίτηση οκτώ εξαμήνων και να εξετασθούν σε σαράντα εξαμηνιαία μαθήματα από τα αναγραφόμενα στο Πρόγραμμα Σπουδών .
Tα μαθήματα του Προγράμματος διακρίνονται σε υποχρεωτικά και κατ' επιλογή.
Ως υποχρεωτικά χαρακτηρίζονται τα μαθήματα που η παρακολούθησή τους και η επιτυχής εξέταση σε αυτά είναι υποχρεωτική για το σύνολο των φοιτητών της κατεύθυνσης.
Ως μαθήματα κατ' επιλογή χαρακτηρίζονται τα μαθήματα από τα οποία ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει ορισμένα, ώστε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των σαράντα μαθημάτων της κατεύθυνσης του. Aς σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των παραδόσεων, η συμμετοχή στα σεμινάρια και η επικοινωνία με τους διδάσκοντες αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την κατάρτιση των φοιτητών. O φοιτητής επιλέγει την κατεύθυνση που επιθυμεί στο Γ΄ εξάμηνο των σπουδών του. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές στη διαμόρφωση ενός ορθολογικού προγράμματος σπουδών, για κάθε εξάμηνο το τμήμα έχει καταρτίσει τα ενδεικτικά Προγράμματα Σπουδών. Στα προγράμματα αυτά η κατανομή των μαθημάτων σε εξάμηνα είναι ενδεικτική και όχι υποχρεωτική, και ανταποκρίνεται σε συνθήκες κανονικής φοίτησης προσαρμοσμένης στον ελάχιστο δυνατό αριθμό των οκτώ εξαμήνων.
Tα δύο πρώτα εξάμηνα είναι κοινά και για τις τρεις κατευθύνσεις. Για τον υπολογισμό του βαθμού στο πτυχίο των φοιτητών λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί όλων των μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου Tο ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται στις διδακτικές περιόδους του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου. Τα προγράμματα σπουδών τους καλύπτουν το χώρο της Φιλοσοφίας, των επιστημών της Αγωγής και της επιστήμης της Ψυχολογίας.
ΤΟΜΕΙΣ:
• Φιλοσοφίας
• Παιδαγωγικής
• Ψυχολογίας
 
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Παν/μιο Αθήνας
1. Σχολική Ψυχολογία
2. Κλινική Ψυχολογία
3. Θεωρία και Πράξη της Διδασκαλίας και της Αξιολόγησης
4. Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό
5. Συστηματική Φιλοσοφία
6. Ιστορία της Φιλοσοφίας
 
Παν/μιο Ιωαννίνων
1. Ελληνικής Φιλοσοφίας - Φιλοσοφίας των Επιστημών
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Οι απόφοιτοι έχουν καταρχήν τις ίδιες δυνατότητες με τους αποφοίτους των υπολοίπων Τμημάτων των Φιλοσοφικών Σχολών. Μπορούν να διοριστούν στη Μέση Εκπαίδευση ως φιλόλογο.
Να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι των τμημάτων Φ.Π.Ψ. δε χρειάζονται παιδαγωγική επάρκεια για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του ΥΠΕΠΘ για διορισμό στη Μέση Εκπαίδευση. Δεν μπορούν να απαιτήσουν να αναλάβουν τη διδασκαλία μαθημάτων αποκλειστικά της ειδικότητάς τους (Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός), εφόσον αυτό δεν έχει κατοχυρωθεί νομοθετικά.
Επειδή ο διορισμός στη Μέση Εκπαίδευση απαιτεί μεγάλο χρόνο αναμονής πρόσφορη λύση αποτελεί η απασχόληση σε φροντιστήρια.
 
Άλλες δυνατότητες για τους αποφοίτους των Φ.Π.Ψ. Τμημάτων.
Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Υπ. Παιδείας. Κέντρα Ψυχικής Υγιεινής. Θεραπευτικές Κοινότητες Απεξάρτησης Τοξικοεξαρτημένων ατόμων.Ερευνητικά Κέντρα ως ερευνητές Κοινωνικοί Ψυχολόγοι. Γραφεία πολιτικών δημοσκοπήσεων, διαφήμισης, marketing, σχολεία, οικοτροφεία, προγράμματα αλφαβητισμού, κοινωνικής ένταξης ή επανένταξης, ως Κοινωνικοί Ψυχολόγοι. σε ιδρύματα προστασίας της ψυχικής υγείας του παιδιού κτλ. σε ερευνητικά κέντρα σε ψυχιατρικές κλινικές σε κέντρα αποκατάστασης αναπήρων σε θεραπευτικές κοινότητες σε σχολεία, οικοτροφεία σε βιομηχανικές μονάδες και επιχειρήσεις •ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε δικό τους γραφείο
 
ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Σύμβουλοι Αλκοολικών και Τοξικοεξαρτημένων Ειδικοί σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Συμβουλευτικής Ψυχολόγοι
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
Μαρία Ραγιά
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΦΠΨ
Πώς όμως εισάγομαι στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα ? υπάρχουν κάποια κριτήρια? υπάρχει πληρωμή?

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 72 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μαρία Ραγιά
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΦΠΨ
 Γεια σας,είμαι στο τμήμα φπψ και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν επιλέξω κατεύθυνση χψυχολογία και μόλις αποφοιτήσω,κάνω εξ αποστάσεως μαθήματα για λήψη πτυχίου ψυχολογίας θα πορώ να ασκήσω το επάγγελμα.Κάτι άκουσα για το πανεπιστήμιο της κύπρου πως κάτι τέτοιο είναι εκεί εφικτό.Διορθώστε με αν λεω κάτι λάθος και σας παρακαλώ ενημερώστε με γι'αυτό εάν το γνωρίζετε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 74 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Σχόλια (0)

 Kalipsera sas kai kalh xronia.

 

Onomazomai Despoina Saltou kai zo sto eksoteriko. Eimai 25 eton, exo teleiosei to proptuxiako mou sthn Ellada sto nautiliako tou Panepisthmiou Peiraios kai metepeita ekana metaptuxiako sto Veglio pano sth dioikhsh limanion kai nautiliakon epixeirhseon.

Endiaferomai ostoso, na sunexiso tis spoudes mou se ena allo pedio kai h sxolh auth einai mia apo tis epiloges mou. Mporo na kano aithsh na mpo me to 10%? Ti apaiteitai apo eggrafa? Episis uparxei orio hlikas? 

 

PS: Me sugxoreite gia ta agglika grammata alla o upologisths mou den anagnorzei ta ellhnika. 

Υποβλήθηκε πριν από 11 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (2)
 Ναι μπορεις να συνεχίσεις τις σπουδες σου στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα Ψυχολογίας του πανμίου Λευκωσίας αναγνωρίζοντας έως και 2 χρόνια σπουδών από το ΦΠΨ
Υποβλήθηκε πριν από 74 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Σχόλια (0)

 Κι αφού γίνει αυτή η συμπληρωματική φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα;

 Ευχαριστώ πολύ.

Υποβλήθηκε πριν από 19 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
και μια τελευταία ερώτηση για να εισαχθώ στο πρόγραμμα αυτό χρειάζονται κατατακτήριες? με ποιά διαδικασία μπαίνω? Ευχαριστώ
Υποβλήθηκε πριν από 73 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Φωτεινή Καννελοπούλου
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΦΠΨ
 Γεια σας εδινα φετος πανελληνιες και εβγαλα 17.605 μορια.στοχος μου ηταν η ψυχολογια αλλα εξαιτιας της εκτοξευσης των βασεων του 2014 δεν περασα.Σκεφτομαι να κανω 10%.Λέτε να εχω πιθανοτητες να περασω σε καποιο τμημα ψυχολογιας?
where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 83 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (1)

 Καλύτερα να ξαναδώσεις ώστε να έχεις 100% τον έλεγχο στα χέρια σου.

Η εμπειρία λέει πως οι συνειδητοποιημένοι φοιτητές που ξαναδίνουν ανεβάζουν αισθητά τις επιδόσεις τους και βέβαια με το 10% τίποτε δεν είναι σίγουρο (εκκρεμεί η νομοθετική ρύθμιση αλλά και δεν γνωρίζουμε ούτε τις θέσεις ούτε το επιμέρους ποσοστό που θα δοθεί). 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 83 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
 Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία.δηλαδή πιστεύετε ότι υπάρχουν μικρές πιθανότητες με το 10% βάσει των μορίων που έβγαλα?
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
online purchase abortion pill click here pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 82 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (2)

Ο κος Κουτρουμπέλης δεν αναφέρθηκε καθόλου στο αν είναι λίγα ή πολλά τα μόριά σου.

Ο άνθρωπος έκανε αναφορά σε πιο σημαντικά θέματα όπως είναι το αν θα δοθεί το 10% και τι ποσοστό θα δικαιούστε εσείς του 2014.

Επιπλέον, εάν τελικά αποφασίσουν τα Πανεπιστήμια για τον αριθμό τον εισακτέων, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για σημαντική μείωση του αριθμού, επομένως για πολύ μικρό αριθμό θέσεων με το 10%.

Οπότε τα μόρια που συγκέντρωσες, ναι μεν είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά υπάρχουν και άλλοι ίσως σημαντικότεροι.

Γι΄ αυτό και ο κος Κουτρουμπέλης σου σύστησε να ξαναδώσεις πανελλαδικές. 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
Υποβλήθηκε πριν από 82 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 Το κατάλαβα απλά αναζητώ κάποια άλλη διέξοδο πέραν του να ξαναδώσω πανελλήνιες.Ευχαριστώ!
Υποβλήθηκε πριν από 76 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
 σημαντικότεροι παράγοντες
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 82 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Λίανα
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
μεταπτυχιακό
Είμαι φ.π.ψ κατεύθυνση ψυχολογίας και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :πλέον ως επι το πλείστον το μεταπτυχιακό είναι που παίζει ρόλο.Αν κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία στο εξωτερικό δεν αποκτώ επαγγελματικά δικαιώματα ;επίσης με ενδιαφέρει και μετσπτυχιακό στη αρχαιολογία στο εξωτερικό.Είναι αυτό δυνατόν από φ.π.ψ;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 130 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σχόλια (1)
  •  Με μεταπτυχιακό δεν αποκτάς τα επαγγελματικά δικαιώματα ψυχολόγου
  • Ναι μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στην Αρχαιολογία
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 130 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (0)
Γεια σας εγω φέτος εδινα πανελληνιες και εβγαλα 17.605 μορια.περασα φπψ διοτι οι βασεις στην ψυχολογια εκτιναχθηκαν.Λετε αν κανω φεος 10% να εχω πιθανοτητες να περασω σε καποιο τμημα ψυχολογιας? Ευχαριστώ!
pill for abortion online website abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 83 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Maria papadopoulou
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014
Σχολές - Τμήματα
περισσοτρες πληροφοριες
 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω..ενδιαφερομαι παρα πολυ για το Φ.Π.Ψ ποσα μορια εχει; Και επισης αν επιλεξω το τμημα Φιλοσοφιας μπορω να εργαστω σαν φιλολογος; Χωρις καποιο μεταπτυχιακο;
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 139 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

Μπες στο site του υπουργείου και δες τις βάσει ανά πόλη. 

Στην ερώτησή σου αν παίρνοντας την κατεύθυνση τη φιλοσοφίας μπορείς να εργαστεί ως φιλόλογος, η απάντηση είναι ναι! 

where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
Υποβλήθηκε πριν από 139 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
- -ΑΓΓΕΛΊΚΗ
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΦΠΨ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ
 Κ. κουτρούμπελη,

Πέρασα στη σχολή αυτή..θα ήθελα να σας ρωτήσω για το πρόγραμμα ψυχολογίας του φπψ..?ισχύει φέτος??πρέπει να κάνω κάποιες διαδικασίες??ευχαριστώ..μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για απόκτηση δικαιωμάτων ψυχολόγου??

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 155 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ελευθερια μαρ
Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014
Σχολές - Τμήματα
επιλογη κατευθυνσης

 γεια σας!

ειμαι 16 χρονων και πλεον δινουμε εξετασεις με το καινουριο συστημα 2η χρονια..μονο που αυτη την χρονια πρεπει να επιλεξω τι κατευθυνση απο τις 2 να ακολουθησω...με ενδιαφερει αφανταστα πολυ  το φπψ αλλα δεν ξερω τι κατευθυνση πρεπει να  παρω..μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? 

ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 156 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Σχόλια (0)
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ φυσικά!!!
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 156 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Ηλιάνα Σαραντοπούλου
Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014
Σχολές - Τμήματα
Βάση φ.π.ψ. Εκπα 2014
 Γεια σας! Έδωσα φέτος πανελλήνιες και έβγαλα 16544 μόρια! Ενδιαφέρομαι πολύ για το τμήμα φιλοσοφίας παιδαγωγικής ψυχολογίας στο εκπα! Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας περνάω αλλά δεν παύω να έχω και κάποιες αμφιβολλίες! Λέτε να ανέβει η σχολή πάνω από 200 μόρια;
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 176 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Σχόλια (1)
 Δύσκολα να μη μπεις
pill for abortion online website abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
Υποβλήθηκε πριν από 176 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Σχόλια (0)
Μακάρι!!! Δεν θέλω Ιωάννινα που είναι η επόμενη επιλογή μου, γιατί και από θέμα απόστασης και από θέμα χρημάτων είναι καλύτερα στην Αθήνα... Αναμένω βάσεις τώρα για να σιγουρέψω την εισαγωγή μου στη Φιλοσοφική Αθηνών!!! 
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
Υποβλήθηκε πριν από 176 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Αλέξανδρος
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014
Σχολές - Τμήματα
ΚΕΚ ΕΚΠΑ

Χαίρεται, είμαι απόφοιτος του τμήματος ΦΠΨ με κατεύθυνση Ψυχολογία και αυτή την στιγμή είμαι στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διασυνδετικής Ψυχιατρικής. Δεν θέλω να ρωτήσω τα κλασσικά για τις άδειες ασκήσεως (έχω δρομολογήσει ήδη να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα ψυχολογίας).
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για τις σχολές ψυχοθεραπείας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει νομικό καθεστώς που να αναγνωρίζει συγκεκριμένα κέντρα που παρέχουν ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση, το εξ' αποστάσεως πρόγραμμα: Γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία-θεωρία και κλινική πράξη, του Κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, θεωρείται αξιόπιστο;
οι πιστοποιήσεις που έχει (ΕΚΕΠΙΣ, ΕΛΟΤ, DQS DIN EN ISOADL) κατοχυρώνουν  κάτι, ή θα φαίνεται πάλι σαν σεμινάριο; Γιατί το πιστοποιητικό που δίνουν, είναι πιστοποιητικό επιμόρφωσης και όχι δίπλωμα. 

και κάτι ακόμη. είχατε αναφέρει ότι υπάρχει δυνατότητα εξομοίωσης του πτυχίου του ΦΠΨ σε πτυχίο ψυχολογίας παίρνοντας εξ'αποστάσεως μαθήματα από το πανεπιστήμιο της Κύπρου. έχετε πληροφορίες γι'αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αλέξανδρος

pill for abortion online abortion pill abortion pills

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 186 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Σχόλια (0)

 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΦΠΨ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.

 

ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
Υποβλήθηκε πριν από 166 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
κωστας
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014
Σχολές - Τμήματα
...
 οι βασεις των τμηματων ψυχολογιας υπαρχει περιπτωση να πεσουν;
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 206 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 1 από 4 (38 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
Επόμενο