Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Άλλα τμήματα της πόλης...
Σκοπός του Τμήματος αυτού είναι η διαμόρφωση επιστημόνων ικανών να αναπτύσσουν κλασικές και σύγχρονες μαθηματικές μεθόδους ανάλυσης στις εφαρμοσμένες επιστήμες (π.χ. στη Βιολογία, στη Χημεία, στις Τεχνολογικές Επιστήμες, στην Ιατρική, στη Χρηματοοικονομία, στην Οικονομία κ.α.).
Επίσης, οι σπουδαστές καταρτίζονται σε μαθηματικούς υπολογισμούς σε ευρύ φάσμα εφαρμοσμένων και υπολογιστικών συστημάτων.
 
Σκοπός του Τμήματος είναι να παρέχει στους διπλωματούχους του τα κατάλληλα εφόδια για την εισαγωγή και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, για την επιστημονική προσέγγιση προβλημάτων προηγμένων βιομηχανιών και επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και για την οργάνωση της παραγωγής και τη λήψη αποφάσεων παράλληλα με την ανάλυση των δεδομένων της αγοράς.
Παρέχει συγχρόνως το απαραίτητο επιστημονικό υπόβαθρο για τη στελέχωση τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης εταιρειών, ερευνητικών κέντρων και ΑΕΙ, σε θέματα μαθηματικών.
Επιπλέον, οι διπλωματούχοι του θα μπορούν να απασχολούνται στη δευτεροβάθμια και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση της Γενικής, Τεχνικής και Επαγγελματικής κατεύθυνσης.
ordering abortion pills to be shipped to house go abortion pill buy online
ΣΠΟΥΔΕΣ: 8 ΕΞΑΜΗΝΑ
Οι απόφοιτοι του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών θα αποκτούν ενιαίο Πτυχίο του Τμήματος με δυνατότητα επιλογής Ειδικεύσεων σε δύο κύριες κατευθύνσεις: 1)Μαθηματικά Τεχνολογικών και Φυσικών Επιστημών
2)Επιχειρησιακά Μαθηματικά
 
Ειδικεύσεις στο πτυχίο σημαίνουν έμφαση στην αντίστοιχη περιοχή εφαρμογών. Στην παρούσα φάση το Τμήμα θα υποστηρίξει τις εξής Ειδικεύσεις στην Κατεύθυνση Μαθηματικά Τεχνολογικών και Φυσικών Επιστημών:
Μαθηματικές Μέθοδοι και Ανάπτυξη Λογισμικού Μαθηματική Προσομοίωση και Τεχνικές Υπολογισμών και στην κατεύθυνση Επιχειρησιακά Μαθηματικά: Χρηματοοικονομία
 
Λόγω του διατμηματικού χαρακτήρα του προγράμματος σπουδών το οποίο υποστηρίζεται εν μέρει από τα Τμήματα Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Επιστήμης Υπολογιστών, Οικονομικών, Φυσικής και Χημείας στην Ειδίκευση Μαθηματική Προσομοίωση και Τεχνικές Υπολογισμών είναι δυνατόν να δοθεί έμφαση στα εξής: Βιομαθηματικά - Βιοϊατρικά Μαθηματικά, Γεωεπιστήμες και Περιβάλλον, και Υλικά. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από μαθήματα προγραμματισμού και υπολογιστών και ανθρωπιστικών σπουδών που στοχεύουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των φοιτητών καθώς και απο μαθήματα διδακτικής, οικονομικών και δικαίου.
 
 
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ
1.Μαθηματικά
2.Φυσική και Τεχνολογικές της Εφαρμογές
3.Μηχανική
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Επαγγελματικές δυνατότητες αποφοίτων: Θα μπορούν να απασχοληθούν στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο τομέα ως στελέχη π.χ., Ενεργειακού Τομέα, Οργανισμών Τεχνολογίας, Ερευνητικών Κέντρων, Τραπεζών, Ασφαλιστικών Εταιριών, Χρηματοοικονομικών γραφείων, Εταιριών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Εταιριών Διακίνησης Προϊόντων, Τμημάτων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας εταιριών, κτλ. Πιστεύεται ότι θα προτιμούνται σε θέσεις εργασίας όπου συνεκτιμώνται η ευρύτητα γνώσεων σε συγγενικά αντικείμενα, ο αναλυτικός τρόπος σκέψης, η μεγάλη εμπειρία σε αριθμητικές μεθόδους και στην ανάπτυξη λογισμικού, και συνεπώς η αυξημένη δυνατότητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας και της αγοράς.
Θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν πολλά σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα, οπότε θα έχουν την ευελιξία να επιλέγουν είτε μία σύγχρονη ειδικευμένη επαγγελματική κατεύθυνση είτε μια ακαδημαϊκή κατεύθυνση. Εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια και Μετα-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ιδιαίτερα δε στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση.
pill for abortion online website abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Ειδικά μαθήματα
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης
Share
Αριστοτέλης Π.
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013
Σχολές - Τμήματα
Μεταπτυχιακό στην Αεροναυπηγική

Μπορείς κάποιος να τελειώνοντας αυτήν την σχολή να κάνει το μεταπτυχιακό του στον τομέα της Αεροναυπηγικής;(και αν ναι σε ποιο Πανεπιστήμιο;)

Από μικρός ήθελα να γίνω αεροπόρος(ΣΙ), αλλά δεν με βλέπω να γράφω τόσο ψηλά δυστηχώς. Γι'αυτο και εναλλακτικά θέλω να ασχοληθώ με τον τομέα της αεροναυπηγικής μελλοντικά.

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Σχόλια (0)

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟ

 

ΜΑΣΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙ ΓΟΥΗ ΓΟΥΗ ΓΟΥΗ

pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Σχόλια (1)

Κατ' αρχήν αεροπόρος με αεροναυπηγηκή (ο όρος δεν είναι σωστός, το σωστό είναι μηχανολογία αεροχημάτων) δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση επαγγελματικά.

Μεταπτυχιακό στην "αεροναυπηγική" μπορεί να κάνει ο καθένας που έχει το απαιτούμενο υπόβαθρο, μηχανολόγος, χημικός μηχανικός, μαθηματικός, φυσικός κλπ. Τα επαγγελματικά δικαιώματα βέβαια είναι κάτι άλλο. Μόνο οι μηχανολόγοι έχουν τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα.

where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια (0)

 για την ελλαδα μιλας

 

αλλα στην ελλαδα δεν φτιαχνουμε αεροπλανα,ουτε πλοια και αυτοκινητα

αυτα τα φτιαχνουν εξω και εκεινο που μετραει εκει περα ειναι το επιπεδο γνωσης

οποτε η ολοκληρωση ενος εξειδικευμενου μεταπτυχιακου εχει πιθανοτατα μεγαλυτερη αξια απο εναν προπτυχιακο τιτλο

εξω

Υποβλήθηκε πριν από 65 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Σχόλια (0)

Σε προπτυχιακό επίπεδο, η αεροναυπηγική τεχνολογία θεραπεύεται από την Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και κυρίως από το Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, θεραπεύεται μόνο από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στην Αερομηχανική Στροβιλομηχανών" το οποίο συνδιοργανώνεται από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, το Royal Institute of Technology της Στοκχόλμης, το Universite de Liege της Λιέγης και το Duke University του Durham. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε αυτό το αντικείμενο στο οποίο να συμμετέχουν ελληνικά ΑΕΙ.

Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Σχόλια (1)

Φίλε πάντοτε μπορείς να κάνεις το όνειρό σου.

Όλες οι  σύγχρονες επιστήμες στηρίζονται στις αριθμητικές μεθόδους (FEM, Finite Differences etc). Νομίζω ότι έχεις τα προσόντα να ακολουθήσεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό. Οι πρώην σοβιετικοί βασίζονταν περισσότερα σε analytical solutions των εξισώσεων και έκαναν θαύματα και εξακολουθούν να κάνουν! Ψάξε fluid mechanics, aircraft structures,  ή ακόμα και aircraft design.

Σου προτείνω για πιο κοντινά Delft (NL), Cranfield (UK), Von Karman Institute (BE), διάφορα στην Γερμανία, Ελβετία ή Σουηδία, ή simply go West (US) όπου οι επιλογές είναι άπειρες! 

Όρεξη ναχεις και όλα γίνονται! Just follow your heart!  Φυσικά φρόντισε να έχεις και τα σωστά references από έναν γνωστό καθηγητή (ή και δύο...)!

pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Σχόλια (0)

 Α, ξέχασα το ΕΜΠ ή το Παν Πατρών, όπου έχω προσωπική γνώση.

Γιατί δεν ψάχνεις κάτι σχετικα΄με aeronautics, avionics, control, structures, materials  etc σε αυτα τα πανεπιστήμια; Ακόμα και στο ίδιο σου το Τμήμα Εφαρμ Μαθηματικών.  Εχουν πολύ καλή φήμη στο εξωτερικό και στο κάτω κάτω αν κάνεις αίτηση για πρόσληψη στη Τουλούζη στην ερμπας, εκείνο που θα μετρήσει θα είναι οι δημοσιεύσεις σου...

Γκουντ λακ μέϊτ! 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
where can i get the abortion pill online abortion pill buy cytotec for 24 week abortion
Υποβλήθηκε πριν από 428 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας