Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Ταχύρρυθμα Σεμινάρια εκμάθησης Αραβικής Γλώσσας Μέσω Τηλεκατάρτισης

   Ελαχιστοποίηση

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α1 & Α2

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !

Ταχύρρυθμα Σεμινάρια Εκμάθησης Αραβικής Γλώσσας
διοργανώνει ο εκπαιδευτικός κόμβος edu4u
σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης

 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 

Εκμάθηση Αραβικής Γλώσσας

Σκοπός των σεμιναρίων:

Εξοικείωση με το αραβικό αλφάβητο, με τους βασικούς κανόνες σύνταξης και γραφής των Αραβικών, αλλά και με την προφορική επικοινωνία. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την δυνατότητα να επικοινωνούν σε βασικό επίπεδο (Επίπεδο Α1 & Α2) και να απαντούν σε απλές ερωτήσεις που αφορούν θέματα της καθημερινότητάς.

 

Διάρκεια και κόστος σεμιναρίων:

Επίπεδο Α1

Συνολική διάρκεια:  60 ώρες

Κόστος παρακολούθησης  σεμιναρίου:  350 € (**300 € για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, φοιτητές & ομαδικές εγγραφές)

Ειδική τιμή 250 € για εγγραφές που θα γίνουν έως 16 Δεκεμβρίου 2016 – η χαμηλότερη τιμή της αγοράς

Επίπεδο Α2

Συνολική διάρκεια: 80 ώρες

Κόστος παρακολούθησης  σεμιναρίου: 450 €  (**400 € για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, φοιτητές & ομαδικές εγγραφές)

Ειδική τιμή 350 € για εγγραφές που θα γίνουν έως 16 Δεκεμβρίου 2016 – η χαμηλότερη τιμή της αγοράς

 

Η Αραβική Γλώσσα

H Αραβική Γλώσσα τα τελευταία χρόνια έχει εκτιμηθεί ως μια από τις σημαντικότερες γλώσσες του πλανήτη. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης ομιλουμένων γλωσσών. Είναι η επίσημη γλώσσα 25 χωρών, μητρική γλώσσα για πάνω από 200.000.000 ανθρώπους, ενώ παράλληλα ομιλείται από πολλές μειονότητες σε διάφορες άλλες χώρες και αποτελεί τη δεύτερη γλώσσα για όλους τους μη Άραβες μουσουλμάνους, αλλά και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε..

Οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική ιστορία έχουν δώσει μια ξεχωριστή σπουδαιότητα στον αραβικό κόσμο. Επίσης, τα αναπτυσσόμενα Αραβικά Εμιράτα ολοένα και περισσότερο προσελκύουν ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα, αφού προσφέρουν εργασία σε τομείς, όπως ο κατασκευαστικός και ο οικονομικός τομέας, όπου απαιτείται επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση, δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμα αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα εκμάθησης της Αραβικής Γλώσσας, τα οποία οδηγούν σε πιστοποιήσεις επιπέδου Α1 και Α2.

Τα μαθήματα προσφέρονται μέσω σύγχρονης (live) διαδικτυακής πλατφόρμας (τηλεκατάρτιση).

 

Επαγγελματικές Προοπτικές

Η Αραβική Γλώσσα έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και λόγω των πολλαπλών σχετικών δράσεων υποστήριξης και εκπαίδευσής τους, που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν σε επιστημονικό, διοικητικό αλλά και βοηθητικό προσωπικό.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται από Υπουργεία (Εσωτερικών, Αμύνης, Παιδείας, Υγείας), Περιφέρειες, φορείς της Ε.Ε., την ύπατη αρμοστεία του Ο.Η.Ε. και Μ.Κ.Ο.. Έτσι λοιπόν, ήδη υπάρχει αυξημένη ζήτηση για γνώση της Αραβικής Γλώσσας από Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς (κυρίως Νηπιαγωγούς, Δασκάλους, Φιλόλογους, Μαθηματικούς, Πληροφορικούς, Αγγλικής Φιλολογίας, Καλλιτεχνικών, Θεάτρου, Μουσικής), υπαλλήλους τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικητικούς υπαλλήλους, γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, security, καθαριστές, μαγείρους κ.α.

Επιπρόσθετα, η γνώση της Αραβικής Γλώσσας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για εμπλουτισμό του βιογραφικού και εξεύρεση εργασίας όσων ενδιαφέρονται να απασχοληθούν σε εταιρίες εφοδιαστικής, διεθνούς εμπορίου, εταιρείες πετρελαϊκού ενδιαφέροντος, εφοπλιστικά γραφεία, κατασκευαστικές, νομικές, οικονομικές εταιρίες και τράπεζες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε κάποια από τις 25 χώρες που έχουν σαν επίσημη γλώσσα την Αραβική Γλώσσα.

 

Παροχές

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης

Χώρες με επίσημη γλώσσα την Αραβική

Eκμάθηση Αραβικής Γλώσσας