Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης

Cisco Networking Academy

CCNA Routing and Switching

 

Μάθετε τις βασικές αρχές και τις προηγμένες έννοιες της δικτύωσης υπολογιστών με ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής και προσομοιώσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας.

Σύντομη περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών CCNA Routing και Switching είναι μια πύλη για την απασχόληση στα δίκτυα υπολογιστών και την σταδιοδρομία στην Τεχνολογία της Πληροφορικής. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 4 μαθήματα 70 ωρών: 
  1. Εισαγωγή στα Δίκτυα - Introduction to Networks 
  2. Βασικά στοιχεία δρομολόγησης και μεταγωγής πακέτων - Routing and Switching Essentials
  3. Κλιμάκωση της δικτύωσης - Scaling Networks
  4. Σύνδεση των δικτύων - Connecting Networks

Τα πρώτα 2 μαθήματα θα σας προετοιμάσουν για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Cisco CCENT ή για το πρόγραμμα σπουδών CCNA Security. Για επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της Cisco CCNA Routing και Switching προτείνουμε να ολοκληρώσετε και τα τέσσερα μαθήματα.

 
 

 
Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να
  • Αναπτύξουν μια εφαρμοσμένη γνώση για τη δρομολόγησης, τη μεταγωγή πακέτων, τις δικτυακές εφαρμογές, τα πρωτόκολλα, και τις υπηρεσίες.
  • Μελετούν το περιεχόμενο με έναν εκπαιδευτή στην αίθουσα διδασκαλίας αλλά και να έχουν πρόσβαση σ’ αυτό μέσω του διαδικτύου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.
  • Εφαρμόζουν ότι μαθαίνουν πρακτικά τόσο με πραγματικό εξοπλισμό όσο και με το εργαλείο προσομοίωσης και διαμόρφωσης δικτύου της Cisco, Packet Tracer.
  • Έχουν άμεση ανάδραση για την πορεία τους μέσω ενσωματωμένων κουίζ και δοκιμασιών.
  • Προετοιμαστούν για την αγορά εργασίας με εργασίες συνεργασίας και δημιουργίας παρουσιάσεων.
  • Συνδεθούν με την παγκόσμια κοινότητα της Cisco Networking Academy.

Πιστοποίηση CCNA Routing and Switching - Cisco Networking Academy

Πιστοποίηση CCNA Routing and Switching - Cisco Networking AcademyΕισηγητής:
Κώστας Κιτσάκης
CCNA R&S Instructor
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής
της CISCO στην ενότητα CCNA Routing and Switshing

Διάρκεια: 4 μαθήματα, 280 ώρες

Δυνατότητες καριέρας

Το πρόγραμμα σπουδών CCNA Routing and Switching δημιουργεί τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προσληφθείτε και να πετύχετε σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τη δικτύωση υπολογιστών, συσκευών, και τα πραγμάτων. Είτε προετοιμάζεστε για την πρώτη σας δουλειά, είτε επιθυμείτε να εξειδικευτείτε περισσότερο, η πιστοποίηση CCNA μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο θεμέλιο.
Οι δυνατότητες για σταδιοδρομία αφορούν: τεχνικός δικτύου, μηχανικός υποστήριξης, διαχειριστής δικτύου, σχεδιαστής δικτύου, μηχανικός δικτύου, και πολλά άλλα.
 

Πιστοποίηση CCNA Routing and SwitchingΗ γνώση είναι δύναμη, η πιστοποίηση είναι η απόδειξη. Με αυτά τα μαθήματα θα προετοιμαστείτε για μια παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοποίηση που αποδεικνύει στους εργοδότες τι πραγματικά ξέρετε.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για εγγραφές μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017 έκπτωση 25%
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα
για έγκαιρη εγγραφή σας!