Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2020 - Μηχανογραφικό 2020

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
Σχολές - Τμήματα   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Πανελλαδικές 2020 - Μηχανογραφικό 2020
EDU4U: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017

Για να δείτε τις αναμενόμενες βάσεις 2017, κάνετε κλικ εδώ (μετά την Είσοδο επιλέξετε -> Συμπλήρωση Μηχανογραφικού)

Το συγκεκριμένο άρθρο αναδημοσιεύεται σε δεύτερη πανομοιότυπη έκδοση στη θέση αυτή, για πρακτικούς και τεχνικούς λόγους, αφού το προηγούμενο post συγκέντρωσε σε 2 ημέρες περισσότερα από 200 σχόλια.

Για να δείτε τα 250 παλαιότερα σχόλια κάντε κλικ εδώ. 

 

 Αγαπητοί επισκέπτες του edu4u,

Η ομάδα μας, έχει ολοκληρώσει τη μελέτη της για τις αναμενόμενες βάσεις των Πανελλαδικών 2017.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ομάδα Εκπαιδευτικών του EDU4U καταθέτει τη δική της προσέγγιση σχετικά με τις αναμενόμενες βάσεις των Πανελλαδικών 2017.

Η εργασία αυτή γίνεται κατά βάση για να καλυφθούν χρηστικές και λειτουργικές ανάγκες των δυο εκπαιδευτικών λογισμικών που συντηρούμε, το "ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ" και το Ηλεκτρονικό Διαδικτυακό Σύστημα Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου, που προσφέρεται δωρεάν μέσω του www.edu4u.gr προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Είναι εύλογη η αγωνία υποψηφίων και γονέων για το που θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής τόσο με το νέο όσο και με το παλαιό σύστημα αλλά θα πρέπει στη φάση αυτή οι ενδιαφερόμενοι να δείξουν υπομονή αφού οι εκτιμήσεις που παρατίθενται είναι υποκειμενικές και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις πραγματικές βάσεις οι οποίες θα βγουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Στη φετινή επεξεργασία, υπήρξαν πολλές ιδιαιτερότητες οι οποίες αφορούσαν σε νέα δεδομένα του συστήματος (κυρίως η αλλαγή στην κατανομή σχολών ανά πεδίο και η μη ύπαρξη υποψηφίων με το παλαιό σύστημα) και τα οποία καταβλήθηκε προσπάθεια να σταθμισθούν εκ νέου ώστε να έχουμε τη βέλτιστη προσέγγιση.

Oι αναμενόμενες βάσεις είναι προσβάσιμες μόνο μέσω της εφαρμογής "Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου". Η διαδικασία φέτος έχει απλοποιηθεί αφού γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω κωδικού ο οποίος αποστέλλεται δωρεάν στο κινητό.

Για να δείτε τις αναμενόμενες βάσεις 2017, κάνετε κλικ εδώ (μετά την Είσοδο επιλέξετε -> Συμπλήρωση Μηχανογραφικού ----> και μέσα στην εφαρμογή θα υπάρχουν 3 στήλες:

η περυσινή βάση, τα φετινά μόρια του υποψηφίου και η αναμενόμενη βάση δίπλα από το κάθε τμήμα.

Εάν δεν έχετε δηλώσει στο σύστημα Ειδικά Μαθήματα ή συμμετοχή στα Αθλήματα (ΤΕΦΑΑ, ΠΚΕ Στρατιωτικών, ΠΚΕ Αστυνομικών), τότε οι αντίστοιχες Σχολές δεν θα εμφανιστούν (μπορείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές σας μέσα από το "Λογαριασμός μου"). 

Γενικώς από την ανάλυση των στατιστικών δεδομένων προέκυψαν τα παρακάτω συμπεράσματα:

§  Υπάρχει φέτος ανοδική τάση στις σχολές του 1ου και 4ου Επιστημονικού Πεδίου, μεικτή τάση στις σχολές του 2ου και 3ου Επιστημονικού Πεδίου και καθοδική τάση στις αντίστοιχες του 5ου πεδίου

§  Στο 1ο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών οι βάσεις εισαγωγής θα παρουσιάσουν σαφέστατη άνοδο (οφείλεται κυρίως στις πολύ υψηλές επιδόσεις στα 2 βασικά μαθήματα του πεδίου),  η οποία θα ξεκινήσει από λίγες δεκάδες μόρια για τις υψηλόβαθμες του πεδίου και θα καταλήξει σε αύξηση η οποία θα προσεγγίσει τα 1000 μόρια στις χαμηλόβαθμες εξ αυτών.

 

Ενδεικτικές αναμενόμενες βάσεις 2017 του πεδίου:

Νομική Αθήνας 18280

Νομική Θράκης 17525

Φιλολογίας Πάτρας 15637

Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας 14749

Ιστορίας Ιονίου 13221

§  Στο 2ο επιστημονικό πεδίο θα καταγραφεί η μικρότερη βάση εισαγωγής αφού στο πεδίο αυτό έχουμε θέσεις όσοι περίπου είναι και οι υποψήφιοι. Στο πεδίο αυτό καταγράφεται πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές και αύξηση στα χαμηλόβαθμα Πανεπιστημιακά Τμήματα και ΤΕΙ που κινούνται στην κλίμακα του 12 και κάτω. Εδώ να αναφέρουμε πως θα ακολουθήσουν δυσανάλογα ανοδική πορεία τα νέα κοινά τμήματα με το 3ο πεδίο. Στην πράξη έτσι το 2ο πεδίο «χάνει» τμήματα (άρα και θέσεις εισαγωγής) προς το 3ο κυρίως πεδίο αλλά από την άλλη «κερδίζει» νέες θέσεις από τα νέα κοινά τμήματα Πληροφορικής με το 5ο πεδίο. Για το λόγο αυτό το 2ο πεδίο συνιστά ίσως τον πιο δύσκολο γρίφο του φετινού μηχανογραφικού.

 Ενδεικτικές αναμενόμενες βάσεις 2017 του πεδίου:

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ 18478

Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ 17150

Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ 15743

Φυσικής ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13813

Γεωγραφίας, Χαροκοπείου 11434

 

§  Οι επιδόσεις των υποψηφίων στο 3ο επιστημονικό πεδίο (κυρίως στη Χημεία) οδηγούν σε μια πτωτική τάση των υψηλόβαθμων σχολών (με εξαίρεση τις Ιατρικές/Φαρμακευτικές όπου αναμένουμε οριακή αύξηση ολίγων μορίων, λόγω της μείωσης των θέσεων) και σε ανοδική των παραϊατρικών (στην κλίμακα του 16 και κάτω) κυρίως λόγω των επιδόσεων των υποψηφίων Ανθρωπιστικών Επιστημών που διεκδικούν σημαντικό αριθμό αυτών των θέσεων. Δυστυχώς λόγω της πληθώρας των αριστούχων, πάλι πολλοί εξ αυτών θα μείνουν εκτός της πρώτης τους επιλογής, επειδή δεν αρίστεψαν και στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας (παρόλο που στα άλλα 3 μαθήματα είχαν επίδοση από 19-20!!!).

Στα αξιοσημείωτα της φετινής χρονιάς να αναφέρουμε πως στο πεδίο αυτό θα έχουμε ασυνήθιστα χαμηλές βάσεις κυρίως λόγω των πολλών Γεωπονικών ΤΕΙ.

Ενδεικτικές αναμενόμενες βάσεις 2017 του πεδίου:

Ιατρική Αθήνας 19088

Ιατρική Θράκης 18660

Φαρμακευτική Πάτρας 18310

Βιολογίας, Κρήτης 17930

Διατροφής & Διαιτολογίας ΤΕΙ Θες/νίκης 16380

§  Στο 4ο επιστημονικό πεδίο επιβεβαιώνονται η γενικότερη αίσθηση πως η αύξηση θα είναι καθολική και σημαντική κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού υποψηφίων που επέλεξαν να εξεταστούν στο 5ο μάθημα το οποίο «ανοίγει» το δρόμο προς τις Παιδαγωγικές Σχολές, μετά τη μεγάλη περυσινή πτώση των βάσεων στο πεδίο. Η αύξηση στα χαμηλόβαθμα τμήματα του πεδίου ανεμένεται να ξεπεράσει ακόμη και τα 2500 μόρια.

Ενδεικτικές αναμενόμενες βάσεις 2017 του πεδίου:

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ/σης Αθήνα 15050

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ/σης, Θεσσαλίας 13175

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ/σης, Αιγαίου 11467

Προσχολικής Αγωγής, ΤΕΙ Ηπείρου 11024

 

§  Στο 5ο επιστημονικό πεδίο των σχολών Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής η σημαντική πτώση των βάσεων (από 900 – 2000 μόρια) έχει ως αιτία τις χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στο μάθημα βαρύτητας του πεδίου τα Μαθηματικά Προσανατολισμού (στις Α.Ο.Θ. είχαμε τις χαμηλότερες επιδόσεις της τελευταίας 15ετίας).

 

Ενδεικτικές αναμενόμενες βάσεις 2017 του πεδίου:

Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Οικονομ. Παν. Αθήνας 15993

Οικονομικών Επιστημών, Μακεδονίας 13968

Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας Πειραιά 12322

Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας 10807

Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού, Κεντρικής Μακεδονίας 6641

 

§  Αυξημένη ζήτηση αναμένεται να παρατηρηθεί φέτος στις σχολές που ανήκουν σε περισσότερα του ενός πεδία (ειδικά στα ΤΕΦΑΑ, το Χημικό, τις Γεωπονίες και στην Αστυφυλάκων-Πυροσβεστική).

§  Τέλος στα Τμήματα στα οποία απαιτείται επιπλέον εξέταση σε ειδικό μάθημα, θα παρατηρηθεί συγκράτηση της αυξητικής τάσης όπου απαιτείται εξέταση στα μουσικά και αντίστροφα απομείωση της πτωτικής τάσης όπου υπάρχει το σχέδιο. Οι ξενόγλωσσες φιλολογίες θα ακολουθήσουν την αυξητική τάση του πρώτου πεδίου (με μόνη διαφορά στις υψηλόβαθμες που απαιτείται εξέταση στο μάθημα της Αγγλικής γλώσσας).

Για την εξαγωγή των συμπερασμάτων πήραμε υπόψη τις φετινές επιδόσεις, τις θέσεις και στο βαθμό που ήταν εφικτό, τη ζήτηση των υποψηφίων.

Για το τελευταίο αξιοποιήθηκαν:

οι προτιμήσεις των υποψηφίων  την προηγούμενη χρονιά, τα εικονικά μηχανογραφικά που υλοποιήθηκαν μέσω του edu4u αλλά και στατιστικό δείγμα από μηχανογραφικά τα οποία συμπληρώθηκαν σε διάφορα φροντιστήρια της Ελλάδας. Να τονισθεί πως εν λόγω μελέτη δεν αποτυπώνει τις πραγματικές βάσεις, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα βγουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά προσωπικές εκτιμήσεις των μελών της ομάδας μας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 

Η στατιστική απόκλιση στις αναμενόμενες βάσεις εκτιμούμε πως θα είναι:

§  στην κλίμακα 18.000 - 20.000 μόρια: + - 0,5%

§  στην κλίμακα 15.000 - 18.000 μόρια: + - 1 %

§  στην κλίμακα 12.000 - 15.000 μόρια: + - 1,5%

§  στην κλίμακα 10.000 - 12.000 μόρια: + - 2%

§  κάτω από 10.000, η πλειοψηφία των τμημάτων θα κινηθεί στο +- 3 με 5 %

Στις Στρατιωτικές και τις σχολές με ειδικά μαθήματα αναμένονται κατά περίπτωση μεγαλύτερες αποκλίσεις, όχι όμως και στη γενική τάση την οποία περιγράφουμε.

Οι ποσοστιαίες αποκλίσεις που έχουμε δώσει δεν αφορούν σε Στρατιωτικές Σχολές ούτε σε όσες απαιτούν εξέταση σε ειδικό μάθημα.

Στις περιπτώσεις αυτές το δείγμα αραιώνει σημαντικά (με εξαίρεση τα υψηλής ζήτησης τμήματα) και με μια μικρή μεταβολή στη ζήτηση μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα (είναι πολύ διαφορετικικό το να "ζητούν" λ.χ. 100 υποψήφιοι τις 20 θέσεις από το να "ζητούν" 50 υποψήφιοι τις 10 θέσεις  (στατιστικά, η κατανομή "πυκνώνει" και μάλιστα προς τα κάτω, όσο αυξάνεται ο αριθμός ).

Το ίδιο ισχύει, όπως καταλαβαίνετε, και όταν έχουμε συνδυασμό με τις ΕΚ (ΕΚ Στρατιωτικών).

Να αναφέρουμε σχετικά με τις ΕΚ, επειδή αρκετές Στρατιωτικές Σχολές δίνουν θέση μονο στην ΕΚ β η βάση μπορεί να "παίξει" αρκετές χιλιάδες μόρια (εδώ αν βρεθεί υποψήφιος η βάση διαμορφώνεται πολύ χαμηλά ενώ αν δεν βρεθεί, το σύστημα αναζητεί υποψηφίους απο την ΕΚ α οπότε η βάση εισαγωγής ειναι λίγο πιο χαμηλά από αυτή της ΓΣ).

 

Καλά Αποτελέσματα σε όλους σας!

Ομάδα edu4u

 

Για να δείτε τα 250 παλιότερα σχόλια κάντε κλικ εδώ. 

 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1085 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 
 Καλημερα! Ενδιαφερεται καποιος για ανταλλαγη θεσης; εχω περασει Νηπιαγωγων Γιαννενα κ θα ηθελα Νηπιαγωγων Πάτρας
Υποβλήθηκε πριν από 1083 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ)
Υποβλήθηκε πριν από 1086 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
ΠΟσα μορια εχεις συγκεντρωσει;
Υποβλήθηκε πριν από 1086 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
13860  
Υποβλήθηκε πριν από 1084 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Μηπως ξερεται ποσα μορια θα εχει η σμυα με βαση το edu4u;
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)

 Να ρωτήσω αν με 14737 μόρια  πιάνω σίγουρα τη ΣΜΥΝ ή τη ΣΜΥ και αν υπάρχει πιθανότητα για ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ όπλα?

Ευχαριστώ 

Υποβλήθηκε πριν από 1088 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (4)
 Στις αρχικές εκτιμησεις μου δεν έλαβα υπόψη ότι πολλοί από αυτούς που ειχαν πάνω από 18500 ξαναεδιναν και άρα θα δηλώσουν σίγουρα Ιατρική. Άρα τελικά περιμένω Ιατρική ΔΠΘ στα 18740
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Απεκτησα και alter ego  :P ... Απλα για να καταλαβαινεται τη διαφορα, δεν θα πεταξω ενα νουμερο ετσι αλλα θα εξηγησω με ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ την αποψη μου.. Για τις ιατρικες εχω γραψει ποστ (σεντονι που δαγκωνει :P)
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΑΠΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΠΘ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 μικε  μηπως  μας  πανε τελικα 29 ???
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Αν εσυ εισαι ο μικε εγω ειμαι ο παππας φραγκισκος ;)
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Ντάξει ίσως δεν είμαι ο Μικε και ίσως είσαι εσύ. Πάντως δεν είναι πιθανοη διαρροή να είναι μικρότερη από περσι; αυτοί που ξαναεδιναν να δηλώσουν ιατρικες και άρα 
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Οι θέσεις για τις Ιατρικές που αφορούν το 90% πόσες είναι ακριβώς 849 ή 851;Χωρίς τις στρατιωτικές.
Υποβλήθηκε πριν από 1088 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Τελικά η βάση Ιατρικης ΔΠΘ θα είναι 18740 σύμφωνα με νέες εκτιμησεις μου.
Υποβλήθηκε πριν από 1087 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Σχόλια (2)
 ΑΔΘ 18789...σίγουρο.....
Υποβλήθηκε πριν από 1086 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

    
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Τι είναι πάλι αυτό;
Υποβλήθηκε πριν από 1086 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Τι είναι το ΑΔΘ;
Υποβλήθηκε πριν από 1086 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Καλησπέρα! Με 11050 Οικονομικο Κομοτηνή υπάρχει πιθανότητα να περάσω?
Υποβλήθηκε πριν από 1088 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
ξερετε πως θα κινηθουν οι βασεις του 10% για τις σχολες του 5ου πεδιου για τους περσινους αποφοιτους(το 6% δηλαδη) σε σχεση με τις περσινες βασεις των παννεληνιων?η δε μπορει να γινει εκτιμηση επειδη ειναι λιγες οι θεσεις?
Υποβλήθηκε πριν από 1089 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 ρε παιδιά για θεωρητική έλεγαν ίδια με τα περσινά με πτωτικές τάσεις.... τι βάσεις είναι αυτές που βγάλατε και δημιουργείτε εγκεφαλικά;... στο θεό ανεβαίνει πάλι η θεωρητική; πως γίνετε αυτό;
Υποβλήθηκε πριν από 1089 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Σχόλια (3)

Οι βάσεις των σχολών θα ανακοινωθούν -εκτός απροόπτου- στις 25 Αυγούστου!

Καλά αποτελέσματα! 

Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Σε όλους την έφερε το αγαπητό Υπουργείο! Ανακοίνωσαν οτι θα βγουν 24/08 το πρωι! Δήθεν ότι δούλεψαν για να το επισπεύσουν !!
Υποβλήθηκε πριν από 1084 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Που χαθηκες ρε αδερφε ? Υπαρχει κατι νεοτερο απο πλευρας εικονας βασεων για τις ιατρικες ? Θα εκτιμουσα δεοντως μια απαντηση. Να περνας καλα
Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Γαμω τις ιατρικές σας
Υποβλήθηκε πριν από 1088 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Μήπως έχεις μάθει κάτι για τη βάση ιατρικής ΔΠΘ?
Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Με 11.031 εχω ελπιδες για τει πειιραια τουριστικα;;;
Υποβλήθηκε πριν από 1089 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 

Με 16202 τι πιθανοτητες εχω για φυσικο ΕΚΠΑ ?? 

Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Με 15057 πιάνω χημικά ή τ @ρχιδι@ μου;
Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Θεωρω παρα πολυ δυσκολα. Εγω εβγαλα 15200 και το εχω αποχαιρετησει το ονειρο του χημικου....
Υποβλήθηκε πριν από 1090 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Εδωσα πανελληνιες απο επαλ κ συγκεντρωσα 17930 μορια πςρναω φυσικοθεραπεια θεσσαλονίκη????
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Είδα στον ύπνο μου ότι περνάω Φαρμακευτική Πάτρας. Είμαι 14 μόρια κάτω. Θα μου πείτε ποιος πιστεύει στα όνειρα; Δεν ξέρω, πάντως με έχουν επαληθεύσει πολλές φορές.. 
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Θεωρω μπαινεις!!!!😊
Υποβλήθηκε πριν από 1084 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (2)
 100 σχόλια 
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σχόλια (0)
 lll
Υποβλήθηκε πριν από 1054 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Χιλια χειλια
Υποβλήθηκε πριν από 1089 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Με 18639 πιάνω οδοντιατρικη απθ;
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Με 18639 πιάνω οδοντιατρίση απθ;
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 πιστεύω κατά 97% είσαι μέσα
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Με 18639 πιάνω οδοντιατρίση απθ;
Υποβλήθηκε πριν από 1091 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
με 13.400  περνας δημοσια διοιηκηση παντειο που εχει 12.300? απλα ακουσα οτι αλλαξε παιδιο και γιαυτο θα ανεβει 
Υποβλήθηκε πριν από 1092 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Τι θα γινει με την   ποσοστωση   εισαγωγης των  σεισμοπληκτων  σε Μυτιλήνη και Χιο ???????????? 
Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 ΕΛΑ ΝΤΕ ?
Υποβλήθηκε πριν από 1089 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
Ξερει κανεις αν εχει βγει κατι για το 10%
Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Ποια είναι η εκτιμηση για τεφαα θεσσαλονικης;;
Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 Μπορει καποιος το ΣΜΥΑ τεχνολογικο γιατι δεν μου το εμφανιζει;

 

Θα πρέπει να κάνεις Είσοδο -> Καρτέλα Μαθητή -> να επιλέξεις Αγωνίσματα Στρατ. Σχολών -> Αποθήκευση.

Admin 

Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Μπορεί κάποιος να μου πει τις εκτιμήσεις   για νοσηλευτική Λαμίας και Λάρισας γιατί δε μπορώ να τις δω... 
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Νοσηλευτικη λαρισα 13023 και Νοσηλευτικη λαμια 12823
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Ευχαριστώ  πολύ...
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (4)
Οι βάσεις ιατρικών οδοντιατρικών και φαρμακευτικών θα πέσουν. 1386 παιδιά εγραψαν πάνω απο18500 μόρια. Οι θέσεις σε αυτές τις σχολές ειναι1311 χωρίς τις στρατιωτικές. Περισυ 170 παιδιά που έπιαναν ιατρική δήλωσαν άλλες σχολές. Δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Όπως και 18000-18500 ειναι 256 παιδιά λιγότερα απο περισυ. Οι πιο ρεαλιστικές βασεις ειναι του ΟΕΦΕ
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Το 2016 μόνο ιατρικές και οδοντιατρικές ήταν πάνω από 18500. Δηλαδή 1060 παιδιά + στρατιωτικές περίπου 1120 παιδιά. Πάνω από 18500 ήταν 1422. Άρα 300 παιδιά δήλωσαν άλλες σχολές. Οι βάσεις θα πέσουν μόνο ιατρική ΕΚΠΑ θα μείνει στα ίδια.
Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
Απλα να σημειωσω οτι α) χωρις την φαρμ Πατρας που κανεις δεν λεει οτι θα εχει βαση στα 18500 τοτε οι εισακτεοι στις υπολοιπες σχολες, που ανεφερες, μαζι με ΣΣΑΣ ειναι 1210 περιπου.. Οσο για την διαρροη  πρεπει να υπολογισεις αυτη πο αφορα ΚΤηνιατρ, φαρμ Πατρας, Βιολογικα και Χημικα, καθως και σε 2ο πεδιο σε αυτους που εχουν 18500+... Δδλ 1386-1210=176 παιδια.. αν φετος εχουμε διαρροη στα 18500 180 ,σε ααυτες τις σχολες, παιδια σημαινει οτι μια σχολη πχ φαρμ ΑΠΘ δεν θα πιασει τα 18500 ... αν παμε σε διαρροη 200+ μαλλον ουτε η ΦΑΡΜ ΕΚΠΑ.. Για να εχουμε πτωση και στις παραπανω σχολες θα πρεπει να εχουμε διαρροη στα 18700+ πανω απο 220 παιδια .. τοτε αυτο θα σημαινε πχ οτι η ιατρικη ΔΠΘ η οδοντ ΕΚΠΑ και ΑΠΘ πιθανον θα εμεναν στα ιδια η θα επεφταν λιγο... Απλα σκεψου οτι περσι στα 18500+ ειχαμε 1422  (32 παιδια περισσοτερα)  για 100 θεσεις Περισσοτερες και μας εδωσε αυτος ο συνδυασμος τις συγκεκριμενες περσινες βασεις.. Αρα για να μεινουν οι Βασεις απο 18500+ και πανω σταθερες ή να πεσουν πρεπει η διαρροη να ειναι μεγαλυτερη κατα 70-100 παιδια.. σχεδον η διπλασια δλδ της περσινης
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Επισης να συμπληρωσω κατι για 2 σχολες που οι βασεις τους σχετιζονται με καποιον τροπο.. Η φαρμ Πατρ και το Χημικο ΕΚΠΑ.. Οσο ψηλοτερα παει το συγκεκριμενο Χημικο τοσο αυξανει τις πιθανοτητες να πεφτει η ΦΑρμ Πατρ.. Πολλα παιδια απο αθηνα φετος αγνοησαν την ΦΑρμ πατρας (ειδικα αυτα που δεν φαινται να εισαγονται σε ιατρικες, οδοντιατρικες και ειναι με μορια 18000-18500)  και επελεξαν Φαρμ αθηνα---βιολογ ΕΚΠΑ-Χημεια ΕΚΠΑ, απλα για να εχουν πασο μενοντας στην πολη τους
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Μικέ γεια σου, να συμπληρώσω μόνο ότι οι θέσεις μαζί με τις στρατιωτικές  (και εκτός φαρμ.Πατρας) είναι 1247 . Επίσης ότι πέρυσι ήταν 63 λιγότερες και όχι 100. Δεν ξέρω κατά πόσο διαφοροποιούνται οι εκτιμήσεις σου συνυπολογίζοντας αυτά τα δύο στοιχεία. Σ ευχαριστώ και καλή επιτυχία!!
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (4)
 Για το 1210 η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος γιατι αυτα τα εχω στο αρχειο του pc στο σπιτι, και τωρα κανω μπανακια.. γι αυτο εγραψα 1210 περιπου (οτι θυμωμουν/) ... μπορει και ναειναι τοσες που λες...63 ειναι λιγοτερες στις Ιατρικες ..αλλες 7 'η 8 στις οδοντιατρικες και  καποιες 20 περιπου αποτι θυμαμαι στις φαρμακευτικες... 90κατι συνολικα νομιζω.. γι αυτο εγραψα καμμια 100στη.. Γενικα το μοντελο παει ως εξης ... ανοδος σε ιατρικες, οδοντιατρικες και φαρμ εκπα και απθ.. στα ιδια περιπου κτηνιατρ ΑΠΘ.. και πτωση κλιμακουμενη απο εκει και κατω...λιγο ΦΑΡΜ πατρ και βιολογικο ΕΚΠΑ μεγαλυτερη σε περιφερειακα βιολ κλπ κλπ.. Τωρα αν υπαρχει καποια μεγαλυτερη διαρροη λογω περισσοτερων παιδιων που πηραν μαθηματικα προς το 2ο δεν ξερω.. σε αυτη την περιπτωση πανε ολα λιγο πιο κατω ..δλδ μικρη αυξηση στις 3 πρωτες ιατρικες,, μικροτερη ή σταθεροτηταα στις τελευταιες και σε οδοντ.. και μικρη πτωση που θα ξεκιναει απο τις φαρμ εκπα και απθ ισως.. Επισης δεν ειμαι καθολου βεβαιως  για την ακριβη σειρα των σχολων απο την ιατρικη Πατρας και κατω μεχρι και τα 17800 μορια..
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

      
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 Μικέ ποσό υπολογίζεις την Ιατρική Ηρακλείου -Αλεξανδρούπολης;;

  Σε ευχαριστώ!!!Καλες διακοπές!! 

Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
      
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 Να σας ρωτήσω ποσό υπολογίζεται τις Ιατρικές Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης;

    Σας ευχαριστώ  

Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
      
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Ναι έχεις δίκιο , οι 63 είναι για τις ιατρικές μόνο. Δικό μου το λάθος.Καλές διακοπές!!!
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 * βεβαιος
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
       
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

ΜΙΚΕ

ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΧΩ 17.044 ΜΟΡΙΑ , ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Υποβλήθηκε πριν από 1093 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 που μπορω να βρω τις βασεις ΟΕΦΕ ??
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 Πόσοι δίνει ο ΟΕΦΕ τις Ιατρικες Ηρακλειου-Αλεξανδρούπολης;
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 ΟΕΦΕ δίνει τις ίδιες βάσεις με πέρυσι νομίζω;;;
Υποβλήθηκε πριν από 1094 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

Καλη επιτυχια σε ολους! Ειχα ξαναρωτησει και μου εδωσαν διαφορετικες απαντησεις. Ποσο δινει τις βαλκανικες στο ΠΑΜΑΚ.?

Ευχαριστω 

Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Για 10% τεφαα μια εκτίμηση?
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Παιδιααα ποσοι ειμαστε για νηπιαγωγων πατρας;;; ελατε να μαζευτουμε!!!!!!❤️
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 οικονομικο ΑΠΘ ποσα μορια
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
με 11051 μορια πιστευετε οτι περναω διοικηση επιχειρησεων Πατρας?
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (1)
 ΑΕΙ εννοω γιατι το ΤΕΙ το πιανω απ οτι φαινεται
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Σας ευχαριστω!
Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

Γιωργος 

Με 13238 μόρια περνάω τεχνολόγος τροφίμων Θεσσαλονίκης;

Σας παρακαλώ καλώ πολύ απαντήστε μου Ευχαριστώ. 

Υποβλήθηκε πριν από 1095 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)

 Κύριε Κουτρουμπέλη, με 17.050 μόρια έχω ελπίδα για κάποιο Χημικό¨

Σας ευχαριστώ.

Υποβλήθηκε πριν από 1096 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σχόλια (0)
 Βιοτεχνολογια αθηνα τι λετε με 17350 ,υπαρχει πιθανοτητα ,με ενδιαφερει πολυ.
Υποβλήθηκε πριν από 1097 ημέρες