Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011
Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024
Πώς θα κινηθεί... το ασανσέρ των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

 Η... μαραθώνια διαδρομή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα υποχρεωτικά μαθήματα έληξε για τους 92.259 υποψηφίους του Γενικού Λυκείου, που πήραν μέρος για να διεκδικήσουν περίπου 70.000 θέσεις εισακτέων, δηλαδή λιγότερες από πέρυσι, αφού μειώνονται κατά περίπου 10.250 για όλες τις κατηγορίες υποψηφίων.

Κι ενώ απομένουν τα μαθήματα επιλογής στα οποία θα διαγωνιστούν λιγότεροι από 15.000 υποψήφιοι στο δεύτερο δεκαήμερο Ιουνίου, μπορούν να γίνουν χρήσιμες εκτιμήσεις για την εικόνα των επιδόσεων των υποψηφίων και για τις γενικές τάσεις στην κίνηση των βάσεων εισαγωγής.

Έγκαιρα είχαμε επισημάνει από τα πρώτα μαθήματα, στο "Έθνος-Παιδεία" της Τετάρτης 18.5.2011: "Το "κούρεμα" του αριθμού εισακτέων και τα δυσκολότερα θέματα σε συνδυασμό με τον αναμενόμενο συνωστισμό των πρώτων προτιμήσεων στα κεντρικά τμήματα παρασκευάζουν ένα "εκρηκτικό κοκτέιλ", που εντείνει τον ανταγωνισμό όχι μόνο για τις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές αλλά και για τα κεντρικά τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ (κυρίως Λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης)". Το φινάλε των εξετάσεων φαίνεται ότι επιβεβαιώνει ακόμα βασικές εκτιμήσεις ότι ο πήχης δυσκολίας των θεμάτων στα περισσότερα μαθήματα ανέβηκε, με αποτέλεσμα να αναμένονται χειρότερες επιδόσεις και αισθητή μείωση των αριστούχων. Κι ακόμα ότι είναι ορατή η πτωτική τάση των βάσεων, αλλά δεν προβλέπεται να είναι ομοιόμορφη και έντονη σε όλα τα τμήματα όλων των πεδίων.

Ωστόσο, χρειάζεται να τονιστεί ότι δεν ισχύει πάντα η εξίσωση: δυσκολότερα θέματα = χειρότερες επιδόσεις. Η εικόνα των επιδόσεων των υποψηφίων δεν είναι ενιαία για όλα τα μαθήματα και τις κατευθύνσεις. Αλλά παρά την ανισοκατανομή των επιδόσεων και τις διαφοροποιήσεις, η εικόνα των επιδόσεων σε κάθε κατεύθυνση θα είναι ελαφρώς ή πολύ χειρότερη συγκριτικά με το2010. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της κίνησης των βάσεων παραμένει θολή, αφού στηρίζεται σε εκτιμήσεις και όχι στα πραγματικά στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Πώς θα κινηθεί... το ασανσέρ των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μαθήματα Γενικής Παιδείας

Στη Νεοελληνική Γλώσσα η εικόνα των επιδόσεων είναι σχετικά θολή και δεν αναμένονται δραματικές αποκλίσεις συγκριτικά με το 2010. Ελάχιστοι οι αριστούχοι, κάτω από 3%. Επομένως όσοι υπερβούν το 15 -ποσοστιαία θα είναι κάτω από 25%- θα είναι ευχαριστημένοι Ανάλογο αναμένεται να είναι και το ποσοστό όσων βρεθούν στον... βυθό της βαθμολογίας (0 - 9,9).

Στη Βιολογία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας που έχουν επιλέξει συνολικά πάνω από το 98% των υποψηφίων οι επιδόσεις είναι χειρότερες. Οριακά στη Βιολογία και αισθητά στα Μαθηματικά. Οι αριστούχοι μειώνονται και στα δύο μαθήματα, ίσως για πρώτη χρονιά, σε επίπεδα κάτω από το 20%, και αναμένεται συνωστισμός στις μεσαίες βαθμολογικές κλίμακες.

Σκούρα τα πράγματα για τους ελάχιστους υποψηφίους που επέλεξαν Φυσική και Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Θεωρητική: μάλλον οριακή πτώση

Αναμένεται να μειωθεί ο αριθμός των αριστούχων, αλλά περισσότεροι υποψήφιοι θα συνωστισθούν στις μεσαίες κλίμακες της βαθμολογίας. Σε γενικές γραμμές χειρότερες είναι οι επιδόσεις. Μάλλον οριακή θα είναι η πτώση των επιδόσεων. Οι εκτιμήσεις για τις επιδόσεις ανά μάθημα:

Αρχαία Ελληνικά: Πτώση επιδόσεων σε σύγκριση με το 2010. Θεωρείται δεδομένη η μείωση, αλλά όχι δραματική, των αριστούχων, σε επίπεδα κάτω από 7%, και των υψηλόβαθμων (15-17,9) κάτω από 20%.Υψηλά πάνω από 45% εκτιμάται ότι θα είναι και τα ποσοστά αποτυχίας (0-9,9). Οι επιδόσεις στα Αρχαία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κίνηση των βάσεων του 1ου πεδίου, γιατί είναι μάθημα αυξημένης βαρύτητας με τον μεγαλύτερο συντελεστή 1,3.

Ιστορία: Στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης οι επιδόσεις αναμένονται να είναι αισθητά βελτιωμένες συγκριτικά με πέρυσι. Σχετικά υψηλά, αλλά σίγουρα κάτω από 22% υπολογίζονται τα ποσοστά των "αριστούχων".

Κάτω από 18% αναμένεται το ποσοστό των υψηλόβαθμων (15-17,9) και πάνω από 45% όσων δεν θα "πιάσουν" τη βάση. Και η Ιστορία ως δεύτερο μάθημα αυξημένης βαρύτητας, με συντελεστή 0,7, συμμετέχει αποφασιστικά στη διαμόρφωση των βάσεων εισαγωγής.

Νεοελληνική Λογοτεχνία: Δύσκολες οι εκτιμήσεις, θολή εικόνα. Μάλλον δεδομένα τα χαμηλά -κάτω από 5%- ποσοστά αριστούχων.

Περίπου 20% αναμένεται το ποσοστό των υψηλόβαθμων (15-17,9), ενώ το ποσοστό των χαμηλόβαθμων (0-9,9) θα είναι πάνω από 30%.

Λατινικά: Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι η αυλαία των εξετάσεων άφησε πικρή γεύση στους υποψηφίους της Θεωρητικής. Αναμένονται σίγουρα χειρότερες επιδόσεις. Μείωση των αριστούχων σε επίπεδα κάτω από 18%. Περίπου 4 στους 10 υποψηφίους θα βρεθούν στις κλίμακες 12-17,9, ενώ πάνω από 35% δεν θα υπερβούν τη βάση του 10.

Θετική Κατεύθυνση: μειώνονται οι αριστούχοι

Σίγουρα λιγότεροι θα είναι οι αριστούχοι της Θετικής Κατεύθυνσης. Δεν υπάρχει εκτίμηση για δραστική μείωση ή συρρίκνωση, αλλά αισθητή μείωση. Το 2010 ένας στους τρεις υποψηφίους ή ποσοστό 31,74% βρέθηκε στην κορυφή του άριστα.

Βιολογία: Οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν σε μείωση των αριστούχων και άνοδο του... μεσαίου χώρου. Περίπου 1 στους 3 υποψηφίους θα βρεθεί στο... ρετιρέ της βαθμολογίας (18-20). Η ίδια αναλογία αναμένεται και στην κλίμακα 15-17,9, ενώ πολύ χαμηλά, κάτω από 17%, υπολογίζονται τα ποσοστά "κάτω από τη βάση".

Χημεία: Και σε αυτό το μάθημα δεν υπάρχουν σαφείς εκτιμήσεις. Υψηλό, πάνω από 41%, εκτιμάται ότι θα είναι το ποσοστό των αριστούχων. Συνολικά περισσότεροι από 6 στους 10 υποψηφίους θα υπερβούν το όριο του 15, ενώ χαμηλά, κάτω από 18%, θα είναι τα ποσοστά αποτυχίας (0-9,9).

Μαθηματικά Θετικής - Τεχνολογικής: Σίγουρα λιγότερους αριστούχους φέρνουν οι δυσκολίες των "θεμάτων-φωτιά". Τα Μαθηματικά είναι το πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας (1,3) για το 2ο και το 4ο πεδίο και γενικά αναμένεται πιο γκρίζα η εικόνα των φετινών επιδόσεων. Το ποσοστό των αριστούχων αναμένεται να είναι κάτω από 20% για τη Θετική και 5% για την Τεχνολογική. Περίπου 1 στους 3 της Θετικής "κάτω από τη βάση", ενώ το ποσοστό αποτυχίας στην Τεχνολογική θα υπερβεί το 70%.

Φυσική Θετικής - Τεχνολογικής: Αναμένονται λιγότεροι αριστούχοι, λόγω του φίλτρου του 4ου θέματος. Χαμηλότερο από 19% εκτιμάται το ποσοστό αριστούχων στη Θετική και κάτω από 4% στην Τεχνολογική. Αυξημένα θα είναι και τα ποσοστά αποτυχίας. Η Φυσική είναι το δεύτερο μάθημα αυξημένης βαρύτητας για το 2ο και το 4ο πεδίο.

Τεχνολογική (2): Κάτω και πάνω

Ήδη έχουμε αναφερθεί στα Μαθηματικά και στη Φυσική, που είναι και τα "κλειδιά" του 2ου και του 4ου πεδίου. Γενικότερα αναμένονται αισθητά χειρότερες επιδόσεις, με μείωση των αριστούχων. Τα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας Μαθηματικά και Φυσική, στα οποία αναφερθήκαμε παραπάνω, είναι τα αξεπέραστα εμπόδια για τη συντριπτική πλειονότητα των υποψηφίων. Μάλλον καλύτερες επιδόσεις αναμένονται στα άλλα δύο μαθήματα της κατεύθυνσης.

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων: Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Για ισορροπία επιδόσεων συγκλίνουν οι περισσότερες εκτιμήσεις. Υψηλά τα ποσοστά, κοντά στο 25%, αριστούχων, ενώ το ποσοστό "κάτω από τη βάση" θα είναι κάτω από 33%. Περισσότεροι από 4 στους 10 υποψηφίους θα ξεπεράσουν το 15.

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον: Σαφέστερη και καλύτερη η εικόνα συγκριτικά με το 2010 Πάνω από 15% το ποσοστό αριστούχων και πάνω από 18% στην κλίμακα 15-17,9. Πάνω από 40% το ποσοστό κάτω από τη βάση.

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας: Στο συγκεκριμένο μάθημα επιλογής, στο οποίο διαγωνίστηκαν περίπου 25.000 υποψήφιοι, και είναι το πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας (1,3) για το 5ο πεδίο, αναμένονται μάλλον καλύτερες επιδόσεις. Πάνω από 30% των υποψηφίων θα βρεθούν στην κλίμακα του άριστα, ενώ το ποσοστό κάτω από τη βάση θα είναι χαμηλότερο από 26%.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Αν επαληθευτούν οι παραπάνω εκτιμήσεις για τις φετινές επιδόσεις, τότε προκύπτουν ορισμένα βασικά και χρήσιμα συμπεράσματα.

1 Είναι σίγουρο ότι η "γραμμή" για δύσκολα θέματα στα περισσότερα θέματα ωθεί το ασανσέρ των βάσεων προς τα κάτω. Ωστόσο σε δεκάδες τμήματα μεσαίας βαθμολογικής κλίμακας, κυρίως κεντρικά τμήματα (Λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης), θα υπάρξει άνοδος των βάσεων εξαιτίας του "κουρέματος" του αριθμού εισακτέων και της αύξησης της ζήτησης αυτών των τμημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης.

2 Θα μειωθούν αισθητά οι αριστούχοι, που το 2010 το ποσοστό τους ανήλθε στο 15,51%. Αυτό σημαίνει ότι οι βάσεις των περιζήτητων τμημάτων όλων των πεδίων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, αλλά με σαφείς πτωτικές τάσεις.

3 Είναι, όμως, εμφανείς οι πτωτικές τάσεις για την πλειονότητα των τμημάτων ακόμα και στα μεσαία και χαμηλόβαθμα τμήματα της επαρχίας.

4 Δεκάδες μεσαίας βαθμολογικής κλίμακας τμήματα των κεντρικών τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ θα παρουσιάσουν άνοδο λόγω της μείωσης των εισακτέων αλλά και της αύξησης της ζήτησης.

5 Άνοδο αναμένεται να παρουσιάσουν οι βάσεις επαρχιακών ΤΕΙ που πέρσι κυμάνθηκαν κάτω και από τα 5.000 μόρια.

6 Για την πλειονότητα των τμημάτων δεν προβλέπονται θεαματικές μεταβολές των βάσεων εισαγωγής τους. Ούτε πολύ μεγάλη άνοδος, ούτε ελεύθερη πτώση.

Οι τάσεις ανά πεδίο

1ο πεδίο. Υψηλές βάσεις. Χωρίς θεαματικές μεταβολές
Σε υψηλά επίπεδα με πτωτικές τάσεις θα παραμείνουν τα περιζήτητα τμήματα (Νομικά, Παιδαγωγικά κ.ά.) του 1ου πεδίου. Γενικότερα δεν προβλέπονται μεγάλες αυξομειώσεις που να ξεπερνούν τα 600 μόρια και πάνω για την πλειονότητα των τμημάτων. Στα υψηλόβαθμα τμήματα του πεδίου (Ψυχολογίας, Φιλολογικά των κεντρικών ΑΕΙ) οριακές αυξομειώσεις. Τάσεις ανόδου σε μεσαία κεντρικά τμήματα των ΑΕΙ. Έντονες πτωτικές τάσεις σε μεσαία και χαμηλόβαθμα τμήματα των ΑΕΙ.

2ο - 4ο πεδίο. Αισθητή έως μεγάλη πτώση
Αισθητή πτώση αναμένεται στις βάσεις των περιζήτητων τμημάτων (Πολυτεχνικά, Πληροφορικής κ.ά.) και στα περισσότερα υψηλόβαθμα. Αυξομειώσεις στα περισσότερα μεσαία τμήματα των δύο πεδίων. Μεγάλη πτώση στα περιφερειακά τμήματα που έχουν αντίστοιχα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

3ο πεδίο. Αισθητή πτώση στα Ιατρικά
Οι αναμενόμενες χαμηλές επιδόσεις στα Μαθηματικά, στη Φυσική και ίσως στη Βιολογία οδηγούν σε αισθητή μείωση των ιατρικών και περιζήτητων τμημάτων του πεδίου.

5ο πεδίο. Πτώση 
Αισθητές πτωτικές τάσεις τροφοδοτούνται για τα υψηλόβαθμα και περιζήτητα τμήματα του 5ου πεδίου. Μεγάλη πτώση σε μεσαία και χαμηλόβαθμα περιφερειακά τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

 

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
how to cheat on husband signs of unfaithful husband find an affair
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
generic mexico pharmacy viagra buy viagra online at link
redirect read here why do married men cheat on their wives
click here signs of infidelity catch a cheat
why husband cheat reason why husband cheat cheat wife
women who cheat why women cheat on their husbands reasons why women cheat on their husbands
infidelity in marriage My girlfriend cheated on me redirect
free spyware apps top free spy apps for android top spy app for android
how to cheat on wife when your husband cheats how to know if wife has cheated
men and women meet and cheat meet and cheat
walgreen coupon code photo walgreen coupons printable rite aid krazy coupon lady
cipro 500mg twice a day ciprofloxacin 500mg antibiotics ciprofloxacin use
free coupons printable canadian pharmacy coupons discount prescriptions
metformin metformin metformin
discount pharmacy online click viagra coupons printable
voltarene 100 voltarene prix voltarene posologie
pharmacy discount code pharmacy codes discount rx pharmacy
abortion pill abortion pill costs pros and cons of abortion

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4704 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Σχόλια (0)

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. φετος εδωσα πανελλαδικες εξετασεις και εβγαλα 18.108 μορια. θελω να περασω στο παιδαγωγικο τμημα της αθηνας και θαηθελανα μαθω πως πιστευετε οτι θα κυμανθουν οι βασεις.

cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
redirect why people cheat dating for married men
how often do women cheat on their husbands why husbands cheat how many women cheat on their husbands
how to catch a cheat cheat on my wife online
link viagra video resluts viagra uk cheap purchase buy
go read pregnancy termination options
go abortion in canada read here
why some women cheat mdfoosball.com why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 4282 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Σχόλια (1)
Σας παρακαλώ να μου διευκρινίσετε από που θα βγει φέτος ο αριθμός εισακτέων με το 10% (με ή χωρίς τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ;). Για παράδειγμα στα ΑΕΙ θα υπολογιστεί το 37.745 ή το συνολικό 41.920; Και τέλος μπορείτε να μου υπολογίσετε τον ακριβή αριθμό εισακτέων ΑΕΙ με το 10%; ΑΚΑΔ ΕΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΥΝΟΛΟ Αριθμός εισακτέων 37.745 28.655 66.400 Σύνολο ειδικών αριθμών εισακτέων 4.175 3.865 8.040 ΣΥΝΟΛΟ 41.920 32.520 74.440 Ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση Χρήστος Κ
most women cheat wives that cheat
read read here how to catch a cheater
website viagra softgels viagra superactive canadian
Υποβλήθηκε πριν από 4703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Σχόλια (2)

 Επειδή δεν βοηθάει ο κειμενογράφος, για σύνθετες καταχωρήσεις, καλό είναι να κάνετε πρώτα είσοδο και μετά την "δημοσίευση", για να έχετε επιπλέον εργαλεία μορφοποίησης.

Νομίζω πως γίνεται κατανοητό αυτό που μας ρώτησε ο κύριος από τον πίνακα που ακολουθεί (το 10% υπολογίζεται στον συνολικό αριθμό εισακτέων) :

 

 


pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend
how to catch a cheat cheat on my wife online
open under arm viagra read here
Υποβλήθηκε πριν από 4703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Σχόλια (0)
Θα υπάρξουν δηλαδή και τει γύρω στα 5000-6000 χιλιάδες μόρια στην επαρχία? 
redirect why people cheat dating for married men
women who cheat on their husband click unfaithful husband
read click here how to catch a cheater
affairs with married men what makes married men cheat go
link what is infidelity married cheat
women love to cheat when women cheat online
go how early can i get an abortion pregnancy termination options
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 4321 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Σχόλια (3)
Ευχαριστώ, αλλά επειδή είναι πολύ κρίσιμο το θέμα σας παρακαλώ να το επιβεβαιώσετε από το Υπουργείο και να μας απαντήσετε γιατί εμένα δεν μου απαντάνε γραπτώς και προφορικά μου είπαν το ανάποδο, δηλαδή να αφαιρέσω τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ!!! Όπως καταλαβαίνετε για το Τμήμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ π.χ. είναι άλλο πράγμα να πάρουν με το 10% 30 (260 +44) και άλλο 26 (260) κλπ. κλπ. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω Χρήστος Κουσουλός
pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill online purchase
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
how often do women cheat on their husbands why husbands cheat how many women cheat on their husbands
read website how to catch a cheater
click here click percent of women that cheat
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
how to know if wife has cheated online women who cheat on men
website my wife cheated why women cheat on men they love
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 4703 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

    
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Σχόλια (0)

 Τελικά η απάντηση δόθηκε σήμερα επίσημα από το Υπουργείο:

   ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  τον αριθμό θέσεων που δίνεται για τους υποψηφίους ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) που διεκδικούν ποσοστό θέσεων εισακτέων 10%, χωρίς νέα εξέταση.

pill for abortion online ordering abortion pills to be shipped to house abortion pills
most women cheat wives that cheat
affairs with married men women who like to cheat go
i think my boyfriend cheated on me blog.smartofficecloud.com would my boyfriend cheat
Υποβλήθηκε πριν από 4698 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Σχόλια (1)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΤΟ 2009 ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Κ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ 10% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΙ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΘ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 10% Η' ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ Π ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ? ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?
ordering abortion pills to be shipped to house link abortion pill online purchase
click here redirect women cheat on their husbands
reasons married men cheat why do married men cheat I cheated on my boyfriend
Υποβλήθηκε πριν από 4701 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

     
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Σχόλια (0)
 Δικαιούσαι φέτος για τελευταία φορά να κάνεις κανονικά Μηχανογραφικό με το 10% .
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
read website how to catch a cheater
viagra vs cialis real life comparisons where can i hide my viagra click here
medical abortion procedure site illegal abortion
progesterone progesterone progesterone
Υποβλήθηκε πριν από 4696 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Σχόλια (2)

 Ο νόμος είναι ξεκάθαρος: εάν σε ένα τμήμα έχουμε λ.χ.100 εισακτέους συνολικά, τότε οι 10 θέσεις προσφέρονται στους αποφοίτους των 2 τελευταίων ετών, που επιλέγουν να κάνουν μηχανογραφικό άνευ πανελληνίων.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος (δεν υπολογίζεται στον αριθμό εισακτέων, μόνο το 1%, που δίνεται καθ' υπέρβασιν στους αποφοίτους Εσπερινών Γεν. Λυκείων). Όταν επικοινωνείς με το ελληνικό δημόσιο, θα γνωρίζεις βέβαια πως για το ίδιο θέμα, από τηλεφώνου μπορείς να πάρεις αντιφατιές απαντήσεις, αφού έχει σημασία σε ποιον μιλάς και να είσαι σε θέση να του αντιπαραβάλλεις το νόμο.

Ωστόσο, θα επιβεβαιώσω προσωπικά την αλήθεια των παραπάνω και αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, θα διαβάσεις στη θέση αυτή το νέο δεδομένο (αν υπάρχει).


where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill where can i get the abortion pill online
cytotec abortion abortion pill abortion pill online purchase
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
redirect why people cheat dating for married men
open buy generic viagra viagra soft how to take
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 4702 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

     
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Σχόλια (0)
Κ. Κουτρουμπέλη, σας παρακαλώ να πάρετε τηλ. το Γραφείο του κ. Πανάρετου ή των Πανελληνίων Εξετάσεων 210-3442702 για να σας επιβεβαιώσουν ότι τελικώς αφαιρούνται οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ στον υπολογισμό του 10%. Κρίμα Χρήστος Κ.
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill where can i get the abortion pill online
go cheater click
how women cheat read here link
click here i dream my husband cheated on me percent of women that cheat
website open why women cheat on men they love
go online read here
Υποβλήθηκε πριν από 4698 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

    [Κλείσιμο]
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Σχόλια (1)
Ειναι πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που δινετε , παρακαλω οτιδηποτε καινουριο υπαρχει να το δημοσιευετε εδω να μαθαινουμε και εμεις.......Και εγω ενδιαφερομαι για 10%........Θα βοηθουσε πολυ αν οι πληροφοριες για το 10 % συγκεντρωνοταν ολες σε ξεχωριστη δημοσιευση και ολα τα σχετικα με αυτο να αναρτωνται εκει.....Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει εμεις που θα δωσουμε με 10 % να κανουμε κατι επιπλεον ή να εχουμε καποιο δικαιολογητικο επιπλεον.....προσωπικα εχω ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα ( απολυτηριο λυκειου, βεβαιωση προσβασης, δελτιο εξεταζομενου τελευταιας ταξης ) και περιμενω πληροφοριες για το μηχανογραφικο και να ανακοινωθουν οι προθεσμιες (ειτε στην ιστοσελιδα του υπουργειου ειτε στα μμε )..........χρειαζομαι κατι περισσοτερο ή ειμαι καλυμμενος ?
pill for abortion online abortion pill abortion pills
read women cheat husband website
redirect catch a cheat dating for married men
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
go online read here
medical abortion procedure site illegal abortion
Υποβλήθηκε πριν από 4700 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Σχόλια (1)

 Είσαι καλυμένος. Για να κάνεις το μηχανογραφικό με το 10% δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Τις επόμενες ημέρες, θα ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα http://exams.minedu.gov.gr μέσω της οποίας θα γίνει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού και μάλιστα οι πρώτοι που θα κληθείτε να το υποβάλλετε, είστε εσείς του 10%.

Πιθανόν οι ημερομηνίες που θα ισχύσουν για σας να είναι 20 - 24 Ιουνίου.

ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
read women cheat husband website
most women cheat wives that cheat
generic mexico pharmacy viagra buy viagra online at link
go redirect pregnancy termination options
Υποβλήθηκε πριν από 4700 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

      [Κλείσιμο]
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Σχόλια (1)
epitrepetai n rotiso kati ???egrapsa 5 100 k i sxoli p 8elo einai 4302 4o pedio ef pliroforiki stin dioikisi k stin oikonomia...gia pio logo lene oti s 5o pedio t tei 8 katevei i vasei k sto 4o pedio t tei 8 kiman8oun peripou stis 8000 ? isxiei ?
online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
go link click
how to know if wife has cheated why do husbands cheat women who cheat on men
website open why women cheat on men they love
Υποβλήθηκε πριν από 4686 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
       [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Σχόλια (1)
a nai ki egw simfwnw me to xristo... einai dinaton me tetoia apotixia kai na mn iparxoun tei katww apo 8000 xiliades moria? poia einai diladi i ektimisi sas gia to tei p 8elei na perasei o aderfos m to tei stin kavala me petrelaio kai fisiko aerio p exei sxesi? kai perisi egw diavasa ektimiseis p legane oti oi vaseis den 8a pesoun katw apo ta 6000 xiliades moria kai omws eixame sxoli kai me ligotero apo 1000 moria... ti simperasma na vgalei kaneis apo afto... tsampa apogoitevontai ta paidia.... :/
ordering abortion pills to be shipped to house order abortion pill online abortion pill buy online
women who cheat on their husband cheat on wife unfaithful husband
website buy discreet medical viagra viagra superactive canadian
affairs with married men women who like to cheat go
why some women cheat mdfoosball.com why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 4635 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
         
Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Σχόλια (0)

 oi filologies oxi sta kentra p.x thes/nikh alla komothnh pws tha kumanthoun??


ordering abortion pills to be shipped to house abortion pill abortion pill buy online
click here click percent of women that cheat
Υποβλήθηκε πριν από 4340 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια

Είναι εύκολη η Αγγλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ;;
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:53
Σχόλια (0)

Μεταπτυχιακά
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37
Σχόλια (0)

Δεκαπέντε (15) θέσεις έμμισθων υποψηφίων διδακτόρων
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:46
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:41
Σχόλια (6)


Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (0)

Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (13)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 01:50
Σχόλια (3)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 19:36
Σχόλια (10)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Κ. Πιερρακάκης: Τι θα διατηρήσουμε από το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 21 ώρες
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – Πότε οι εξετάσεις για κάθε τάξη
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 22 ώρες
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Και τώρα ... «Ευρωπτυχίο»: Εξαγγελία Μ. Σχοινά στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Σήμερα ο Κ. Πιερρακάκης
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 22 ώρες
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΕΠΑΛ: Οι 25 ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας 2024-2025
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 22 ώρες
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Πανελλήνιες: Επιλογές σπουδών και τα γνωστά.. άγνωστα επαγγέλματα του μέλλοντος
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 22 ώρες
Σελίδα 1 από 6190 (37140 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
6188
6189
6190
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης