Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014
e-epimorfosi.aegean.gr
 
 
Πανελλαδικές 2014 - Μηχανογραφικό 2014

edu4u.gr facebook page

Animated Sale New - 200x200

Υποτροφία

Share
λια
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012
Διάφορα Θέματα
επιδοτηση ενοικιου
 θα ηθελα να μαθω αν ισχυει για φετος η επιδοτηση ενοικιου στους φοιητητες.κι αν ναι ποια ειναι η διαδικασια υποβολης αιτησης.ευχαριστω

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 972 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 ποια ειναι τα κριτηρια για να παρει καποιος την επιτδοτηση ενοικιου;;γνωριζετε;;αν σπουδαζουν 2 αδερφια σε διαφορετικες πολεις μετραει;;και το εισοδημα ποιο πρεπει να ειναι;
Υποβλήθηκε πριν από 972 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (2)

 Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και επειδή τα οικονομικά της χώρας δεν πάνε καλά,  οδηγούματε κατά πάσα πιθανότητα σε διακοπή πολλών κοινωνικών παροχών και πολύ φοβάμαι και της συγκεκριμένης.


Σκεφθείτε πως το διακύβευμα σήμερα είναι το πως θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των φοιτητικών εστιών.

Συνοπτικά μέχρι τώρα ισχύει το εξής:

Το στεγαστικό επίδομα των 1000 ευρώ δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας στους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και για όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάρετε αυτό το επίδομα αν:

μένετε σε σπίτι / δωμάτιο (ακόμα και αν συγκατοικείτε με κάποιους άλλους) με ενοίκιο που βρίσκεται σε πόλη διαφορετική της κύριας κατοικίας σας

Kαι το ετήσιο οικογενειακό σας εισόδημα δεν είναι μεγαλύτερο από 30.000 ευρώ (προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του ενός) και εσείς ή οι γονείς σας δεν είστε ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές κατοικιών ή διαμερισμάτων που είναι μεγαλύτερα από 200 τ.μ. (εξαιρούνται οι κατοικίες και τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε χωριά μικρότερα των 3000 κατοίκων) και έχετε εγγραφεί κανονικά στα μαθήματα.

Αν δεν είστε πρωτοετείς φοιτητές, θα πρέπει να έχετε περάσει τα 1/2 των μαθημάτων του προηγούμενου έτους.
Σε κάθε περίπτωση, ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες από την Εφορία σας. Αν έχετε αδέλφια που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις, δικαιούστε όλοι αυτό το επίδομα.
Αν σπουδάζετε στην ίδια πόλη, ένας/ μία από ’σας θα το πάρει ολόκληρο και τα υπόλοιπα αδέλφια θα το πάρουν μειωμένο κατά 50%.
Δεν δικαιούστε αυτό το επίδομα αν σπουδάζετε για την απόκτηση 2ου πτυχίου Πότε και πώς θα πάρω το επίδομα;


Εφόσον ισχύσει μπορείτε να πάρετε αυθημερόν το επίδομα αυτό από την Εφορία, αρκεί να καταθέσετε εκεί τα εξής δικαιολογητικά: Πιστοποιητικό από το Τμήμα που σπουδάζετε για την κατάσταση των σπουδών σας.
Μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας στον τόπο φοίτησης επικυρωμένο από (Δ.Ο.Υ) Επικυρωμένο αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της φορολογίας εισοδήματος. Επικυρωμένα αντίγραφα των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας (Ε9)



Υποβλήθηκε πριν από 972 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Σχόλια (0)
διαβασα αυτα που γραφετε για το επιδομα ενοικιου των φοιτητων..... ειμαι φοιτητης τει λαρισας στο 5ο ετος και φετος περασε και ο αδελφος μ εδω.....  δεν εχω αλλαξει το συμβολαιο του σπιτιου και ειναι ακομα στο ονομα μου... πηγαμε να καταθεσοθμε τα χαρτια μαζι και με μια βεβαιωση σπουδων δικη μου για να φεναιτε οτι το σπιτι εμεινε στο ονομα μου λογω οτι σπουδαζα εδω και ετσι συγκατοικησαμε τα αδελφια... τελικα δεν το δεχτηκαν και μας ειπαν να προσθεσουμε και το ονομα του αδελφου μου μεσα.... Θελω να ρωτησω αν το αλλαξω τωρα το συμβολαιο δηλαδη να γινει καινουριο διοτι το παλιο δεν διορθονεται 8α μπουν πανω ημερομηνιες φλεβαρη του 12, 8α φενεται δλδ οτι το σπιτι νοικιαστηκε τωρα..... θα το δεχτουν αυτο??? 8α δικαιειτε τα χρηματα???
Υποβλήθηκε πριν από 903 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)

Εδώ έχουν φάει και το επίδομα ενοικίου από τους άπορους 2 ετών.. Όταν είχε φουντώσει το θέμα εκλογών, είπαν ότι θα το δώσουν, αλλά όταν ξεφούσκωσε, ουδέ κανείς άκουσε κάτι..

 

Κάτι που μπορείτε να δείτε ως φοιτητές, είναι και το επίδομα της εφορίας, που μέχρι πέρυσι δινόταν.. δυστυχώς όμως μπήκε Ιανουάριος και δεν ακούστηκε τίποτα για το φετινό, ενώ πέρυσι, δινόταν πριν τα Χριστούγεννα.

Απλά έπρεπε να έχεις πολύ χαμηλό, έως μηδενικό εισόδημα και το συμβόλαιο του σπιτιού στο όνομα σας.. Ένας φοιτητής πάντα έχει το δωμάτιο του στο όνομα του..

Υποβλήθηκε πριν από 972 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
Επισυνάπτουμε τη σχετική εγκύκλιο για την επιδότηση ενοικίου μέσω ΟΕΚ (η συναλλαγή γινόταν μέσω των ΔΟΥ και ξεκίνησε την Άνοιξη)
............................................................
 

Σε συνέχεια του ΦΕΚ 373, Τεύχος Β', όπου περιλαμβάνεται η Απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλη Κεγκέρογλου, αναφορικά με τις ασφαλιστικές προϋποθέσεις των δικαιούχων του ΟΕΚ, ορίστηκαν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε οι δικαιούχοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου έτους 2011. Τα δικαιολογητικά αποφασίστηκαν από το Δ.Σ. του ΟΕΚ και είναι τα κάτωθι:

1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που συμπληρώνονται επί τόπου στα Κ.Ε.Π.

2. Πιστοιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Για τους Έλληνες πολίτες αναζητείται αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία. Στην Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 δηλώνεται από ποιόν Δήμο πρέπει να το αναζητήσουμε.
Αν δηλωθούν παιδιά που σπουδάζουν, απαιτείται πιστοποιητικό σπουδών.
Αν δηλωθούν παιδιά ανίκανα για βιοποριστικό επάγγελμα, απαιτείται βεβαίωση αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας.
Εάν υπάρχει διαζύγιο ή διάσταση, απαιτείται  δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, έστω και προσωρινή  (αντίγραφο επικυρωμένο). 
Για τους αλλοδαπούς δικαιούχους το πιστοποιητικό που θα προσκομίσουν πρέπει:
α. να έχει εκδοθεί από τη χώρα προέλευσης κατά το τελευταίο εξάμηνο,
β. να είναι επικυρωμένο από την εκεί Ελληνική Προξενική Αρχή
γ. για την διαπίστωση της συνοίκησης των προστατευομένων μελών τους να προσκομισθεί η άδεια διαμονής τους για το έτος 2009, σε αντίγραφα επικυρωμένα από Δημόσια Αρχή.

Επιπρόσθετα:
δ. Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται: «Έγγραφο πιστοποίησης μόνιμης διαμονής πολίτη της Ένωσης» του άρθρου 16 του Π.Δ. 106/2007 χορηγούμενο από τη Δ/νση Αλλοδαπών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από 5ετή συνεχή νόμιμη διαμονή.
ε. Για τους υπηκόους τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα απαιτείται: «Άδεια διαμονής επί μακρόν διαμένοντος» του Π.Δ. 150/06 ή του άρθρου 40, παρ. 7 του Ν. 3731/08 (αρμόδιο όργανο είναι εκείνο που χορήγησε την τελευταία άδεια διαμονής) ή άδεια αορίστου διαμονής ή δεκαετίας του άρθρου 91, παρ. 2 του Ν.3386/05 ή άδεια διαμονής γονέα ανηλίκου ημεδαπού του άρθρου 94 του Ν. 3386/05 ή άδεια διαμονής συζύγου πολίτη της Ε.Ε. ή Έλληνα πολίτη του άρθρου 63 του ν. 3386/05
στ. Ειδικά για τους υπηκόους τρίτων χωρών στους οποίους έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο απαιτούνται: Άδεια διαμονής αναγνωρισμένου πολιτικού πρόσφυγα ή μέλους οικογένειας κατόχου τέτοιας άδειας και ταξιδιωτικό έγγραφο (titre de voyage) που εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 28 της Σύμβασης της Γενεύης.
η. Για τους ομογενείς από τρίτες χώρες απαιτούνται: ειδικό δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς ή Δελτίο ή άλλος τίτλος διαμονής ομογενούς κάθε τύπου ή αυτοτελής άδεια διαμονής επαναπατρισθέντος ή παλιννοστήσαντος ή ομογενούς.

3. Μισθωτήριο συμβόλαιο στο όνομα του αιτούντος, κατατεθειμένο και θεωρημένο από την αρμόδια  ΔΟΥ μέχρι  31-12-2009, για την κατοικία  που ενοικίαζαν το 2009 (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο). Στο μισθωτήριο να αναγράφεται  ευδιάκριτα το ΑΦΜ του εκμισθωτή και μισθωτή.

4. Υπεύθυνη Δήλωση του εκμισθωτή, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από κάθε αρμόδια αρχή, όπου θα αναφέρεται:
α. το ακίνητο στο οποίο αφορά το μισθωτήριο συμβόλαιο (πλήρης περιγραφή Δ/νση-όροφος κ.λπ.)
β.  το χρονικό διάστημα της ενοικίασης 
γ.  ότι η κατοικία δεν έχει ενοικιαστεί σε άλλο πρόσωπο (σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι του ενός ενοικιαστές να αναφέρονται ρητά τα στοιχεία τους)
δ.  ότι τα εισοδήματα που προέρχονται από το συγκεκριμένο ακίνητο έχουν περιληφθεί στη φορολογική του δήλωση.

5. Αρχική φορολογκή δήλωση οικονομικού έτους 2010 (για τα εισοδήματα του 2009). Απαιτείται και ΑΦΜ της/του συζύγου.

Όσοι δεν υποχρεούνται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης, θα το δηλώσουν εγγράφως στο έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/86  Στη περίπτωση αυτή πρέπει να δηλωθεί και το εισόδημα που έχει η/ο σύζυγός τους καθώς και τα ΑΦΜ τους και υποχρεωτικά  να προσκομισθούν:
α. απόδειξη πληρωμής ενοικίου
β. βεβαίωση από τον εργοδότη τους ή από τον Οργανισμό κύριας Ασφάλισης (π.χ. ΙΚΑ) και το Επικουρικό τους Ταμείο (εάν υπάρχει), από όπου θα προκύπτει το καθαρό εισόδημα του δικαιούχου καθώς και του/της συζύγου για το  έτος 2009.

Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. επιπλέον απαιτούνται:
- Αντίγραφο δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος, όπου δηλώνεται η δ/νση κύριας κατοικίας και το παγκόσμιο εισόδημα (εισόδημα ημεδαπής και τυχόν αλλοδαπής προέλευσης, κ.λπ.).
- Βεβαίωση της Φορολογικής Αρχής της χώρας προέλευσης για την ύπαρξη ή μη εισοδημάτων και ακινήτων στην εν λόγω χώρα, 
- Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής), όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος και της μόνιμης κατοικίας του, ο ΑΦΜ της χώρας προέλευσης του και θα δηλώνεται αν αποκτά άλλα εισοδήματα προσδιορίζοντας αυτά, από τη χώρα προέλευσης.

Για τους υπηκόους τρίτων χωρών επιπλέον απαιτούνται:
- Βεβαίωση Φορολογικής αρχής της χώρας τους από την οποία θα προκύπτει η ακίνητη περιουσία τους καθώς και το συνολικό τους εισόδημα στη χώρα προέλευσης. 
- Αντίγραφο επικυρωμένο του Διαβατηρίου τους.
- Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής), όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος και της μόνιμης κατοικίας του, ο ΑΦΜ της χώρας προέλευσης του (αν υπάρχει) και θα δηλώνεται αν αποκτά άλλα εισοδήματα προσδιορίζοντας αυτά, από τη χώρα προέλευσης ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο φορολογικού προσδιορισμού.

Ειδικά για τους υπηκόους τρίτων χωρών στους οποίους έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο απαιτείται Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης όπως αυτή αναφέρεται στο προηγούμενο εδάφιο III.

6. Εκκαθαριστικό σημείωμα οικον. έτους 2010 και των δύο συζύγων, πλήρες (με κωδικούς).

7. Έντυπο Ε9 έτους 2005 που κατατέθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ για την περιουσιακή  τους κατάσταση  καθώς και επομένων ετών μέχρι και το έτος 2010,   εφόσον υπήρξε μεταβολή.
Όσοι δεν υποχρεούνται σε  υποβολή εντύπου Ε9, επειδή  δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο, το δηλώνουν  στην Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86.

8. Σύνολο ημερομίσθιων ασφαλισμένου (για τους εργαζόμενους δικαιούχους).
α.  Οι ασφαλισμένοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα για την κατηγορία τους ημερομίσθια από 1/1/2002 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, δεν θα προσκομίσουν βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα για το σύνολο των πραγματοποιηθέντων ημερομισθίων ή για εκείνα της τελευταίας τριετίας, γιατί τα στοιχεία αυτά θα αναζητούνται  αυτεπάγγελτα  από την Υπηρεσία μας.
Για τους δικαιούχους που δεν συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό ημερομισθίων από 1/1/2002 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, απαιτείται βεβαίωση από τον Οργανισμό κύριας Ασφάλισης όπου θα αναγράφεται:
• το σύνολο των ημερομισθίων που έχουν πραγματοποιήσει,
• αναλυτικά τα ημερομίσθια της τελευταίας τριετίας (2008, 2009 και 2010)
• εάν έχουν γίνει  κρατήσεις για τον ΟΕΚ.

β.  Όλοι οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά πραγματοποιηθέντων ημερομισθίων για το έτος 2011. Αυτά μπορεί να είναι έντυπο βεβαίωσης εργοδότη από την οποία αποδεικνύεται η ασφάλιση του δικαιούχου για το έτος 2011, επίσημα επικυρωμένη ως προς το περιεχόμενο,  από το ΙΚΑ.

9. Πράξη συνταξιοδότησης (για τους συνταξιούχους), η οποία θα αναφέρει επίσης εάν στη διάρκεια της επαγγελματικής δραστηριότητας είχαν  γίνει κρατήσεις  για τον  Ο.Ε.Κ.

10. Λογαριασμό ΔΕΗ ή επίσημο Αντίγραφο Λογαριασμού από την ΔΕΗ απ’ όπου  θα προκύπτει η διεύθυνση της κατοικίας που ενοικίαζαν το έτος 2009 και ο Κωδικός Ηλεκτρονικής  Πληρωμής.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

1) ΟΙ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ προσκομίζουν βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ ότι λαμβάνουν το ειδικό εποχιακό  βοήθημα (εάν χρειάζεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα με μειωμένα ημερομίσθια).

2) ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ δικαιούνται να λάβουν επιδότηση ενοικίου το ανώτερο για 2 χρόνια από τη διακοπή του επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, οφείλουν δε να προσκομίσουν: 
α.  Βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ για μακροχρόνια ανεργία (τουλάχιστον 12 μήνες και άνω)
β. Κάρτα ανεργίας θεωρημένη για τους αντίστοιχους μήνες μέχρι την   υποβολή της αίτησης
γ. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν αλλάξει ασφαλιστικό φορέα μέχρι την υποβολή της αίτησης (να αναγραφεί  στην έντυπη δήλωση).

3) Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% και ΑΝΩ του δικαιούχου ή προστατευόμενου μέλους του αποδεικνύεται  με: 
α.  Γνωμάτευση αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής του ασφαλιστικού φορέα του δικαιούχου, όταν πρόκειται για τον ίδιο ή
β. Απόφαση ή Γνωμάτευση από αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή (μία οριστική ή δύο προσωρινές) όταν πρόκειται για προστατευόμενα μέλη, πλην των περιπτώσεων των προστατευομένων παιδιών και των τυφλών για τους οποίους απαιτείται μία μόνο προσωρινή απόφαση ή γνωμάτευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όλοι οι κατά τα ανωτέρω δικαιούχοι, πρέπει:
1. Με την υποβολή της αίτησης να καταθέτουν υποχρεωτικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
2. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά να υποβάλλονται σε πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα από Δημόσια Αρχή.
3. Τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται πρέπει να είναι επικυρωμένα και επίσημα μεταφρασμένα στα Ελληνικά από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ή από δικηγόρο που είναι μέλος Ελληνικού Δικηγορικού Συλλόγου, ή από πτυχιούχο μεταφραστή του τμήματος Ξένων Γλωσσών.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εξετάζεται η αίτηση. Πληροφορίες από τα γραφεία του ΟΕΚ από Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011.

Υποβλήθηκε πριν από 971 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)

Δέχονται αιτήσεις, παραδάκι δεν δίνουν όμως.. Το χρησιμοποιούν 2 φορές στην τετραετία για εκλογικούς λόγους..  Εγώ αυτό έχω καταλάβει.. συγγενικά πρόσωπα, το πήραν προ-περιση και αντί πρόπερσι και ενώ κάνουν κάθε χρόνο τα χαρτιά (μιας και βγάζουν ανακοινώσεις υποβολής δικαιολογητικών), εδώ και 2 χρόνια έχουν παγώσει όλα..

Υποβλήθηκε πριν από 968 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 

 Ναι απλά επειδ΄η βλέπω ότι σε μερικές σχολές έχουν βγει ανακοινώσεις για τη χορηγηση του πιστοποιητικού που χρειάζεται γαι το επίδομα αυτό δεν είναι σημάδι ότι θά δωθεί σε όλες τις σχολές?

http://www.socadm.duth.gr/news/2012-01-13-d.sxhtml

http://tab.ionio.gr/?q=node/689

http://www.pme.duth.gr/nea-anakoinoseis/foititiko-stegastiko-epidoma-2011

http://www.econ.upatras.gr/node/570

 

Όλα με πρόσφατη ημερομηνία.
Υποβλήθηκε πριν από 961 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
      [Κλείσιμο]
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 σοβαρα??στη δικια μ σχολη(πανεπιστημιο θεσσαλιας)δεν εχει ανακοινωθει τιποτα...θα ηταν πολυ αδικο,αλλα θα μου πεις στην ελλαδα ολα αδικα ειναι............
Υποβλήθηκε πριν από 958 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
       [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 Καλά ούτε στη δικιά μου έχει ανακοινωθεί κάτι απλά ελπίζω
Υποβλήθηκε πριν από 958 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
        [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 παντως απο 1 φεβρουαριου ξεκινα η υποβολη αιτησεων......
Υποβλήθηκε πριν από 955 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
         [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (1)
 Σε όλες τις σχολές?Μήπως έχεις κάποιο link?
Υποβλήθηκε πριν από 955 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
           
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια (0)
  οι πληροφοριες μ ειναι απο την εφορια,δεν το ειδα σε καποιο σαιτ.θελω να ελπιζω οτι ειναι γ ολες τις σχολες!!!
Υποβλήθηκε πριν από 955 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Νομική - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Κύπρος - Τμήμα Νομικής

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης